سلام ملکه جان
من هم با شمیم موافقم ،حتما پیش روانشناس برین.
ضمن اینکه ممکنه مسائل جسمی مثل ضعیف شدن چشم و... هم دخیل باشه که تشخیصش با پزشکه.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ملکه جان
من هم با شمیم موافقم ،حتما پیش روانشناس برین.
ضمن اینکه ممکنه مسائل جسمی مثل ضعیف شدن چشم و... هم دخیل باشه که تشخیصش با پزشکه.
سلام ملکه جان. اینم آدرس و شماره تلفن دکتر :
میدان هروی بلوار پناهی نیا پلاک 33
تلفن 22978670 اسمش دکتر تجری هست. کلاس آموزشی رایگان هم داره.
عزیزم خیلی وقت ها این عوارض بیماری های ویروسی است که علائمی ایجاد نمی کند اما به سلول ها آسیب وارد می کند.
خیلی وقت ها بهبودی کامل به دست نمی آید اما بیماری کنترل می شود و پیشرفت نمی کند. نکته های بسیاری برای کنترل بیماری و درمان وجود دارد که در افراد مختلف متفاوت است. مثلا الان یک عادت بدی که مردم دارند این است که مستقیما جلوی باد کولر و پنکه می نشینند ، فضا را بیش از اندازه خنک می کنند حتی در باران های پاییزی کولر روشن است. زمستان لباس مناسب نمی پوشند و فکر می کنند با زیاد کردن شوفاژ مشکل حل می شود. همین باعث بیمار شدنشان می شود. غذاهایشان پر از فلفل و روغن است. تابستان لباس های چسبان و نایلونی می پوشند و پوستشان در معرض آفتاب سوزان است. . غذاهایی که مدت ها فریز شده می خورند و غذای تازه نمی خرند. و... سرت را درد نیاورم.
به هر حال آرزوی سلامتی برایت می کنم.
سلام
علاوه بر پیشنهاد دوستان.
نکته ای که همه مادرها باید توجه کنند سه نیاز اصلی کودکه.
اگر این سه نیاز کودک به صورت کامل برآورده بشه مسائل حاشیه ای به مرور برای کودک کم رنگ می شوند و از اهمیت می افتد.
نیازهای اصلی یک کودک خواب، غذا و بازی هستند.
به اندازه و در آرامش بخوابه.
مواد مغذی بدن را دریافت کنه.
از بازی سیراب بشه.
و درگیر هیچ چیزی جز این سه نباشه.
کلاس های موسیقی و زبان که برای کودکتان گذاشته آید خیلی خوبه به شرطی که اجباری نباشه و فقط به صورت تفریح باشه. اگر روزی تمایل نداشت بره نباید اجباری در کار باشه.
زمان هایی که نیاز داره در کنار شما باشه و آرامش از شما دریافت کنه بدون اینکه متوجه این نیازش باشیم می بریمش کلاس موسیقی.
حواسمان باشه نیاز اصلی آون به دست آوردن حس امنیت در کنار ماست.
من خودم شخصا با کلاس های زود هنگام برای بچه ها مخالف هستم. کودک می بایست سرسره بازی هاش در کنار پدر و مادر باشه که حتی اگر زمین خورد با دیدن پدر و مادر حس امنیت پیدا کنه.
اما متاسفانه در مهد کودک شاید نشاط در بازی زیاد باشد اما موقعی که زمین بخوره پدر یا مادر در کنار کودک نیست.
زمان برای در اجتماع بودن و تجربه ناملایمات در سال های بعدی کودک بسیار است اما چند سال اول زندگی، تعیین کننده خیلی از فاکتورهایی اخلاقی و شخصیتی کودک می باشد.
سپاس از همه عزیزان ،
از شمیم و پرنیان و بی نهایت و ارام ممنونم.
چشم حتما با یک مشاور صحبت میکنم، ولی بدونید که به هیچ عنوان من پسرم را به اجبار سر کلاسی نمیبرم .