از محسن عزيز ممنونم كه خيلي قشنگ جواب دادن .باهاشون خيلي خيلي موافقم .
نمایش نسخه قابل چاپ
از محسن عزيز ممنونم كه خيلي قشنگ جواب دادن .باهاشون خيلي خيلي موافقم .
کم کم دارم باور می کنم هر چقدرمردان هوسباز تر و زبون باز تر باشند موقعیتهای مناسبتر و زندگی بهتری نصیبشون می شه!! دوستش دارید؟ یه اشغالم می شه دوست داشت؟
ایشون دقیقا فهمیده نیاز به چی دارید به یک هم صحبت ببینید چقدر ظریف به چیزهایی اشاره کرده که دل هر دختر ایرونی رو می بره. با یک شیاد سر وکار دارید خواهر عزیز من. با یک شیاد زبون باز. خانوم غزاله ازدواجهای اینترنتی و کلا دوستیهای از این قبیل خیلی مشکل سازه. بانوی عزیز شما بنا به سنتون بنا به احساسات پاکتون نیازمند یک رابطه عاطفی بودید. ورود به اینترنت و چت نشون دهنده این نیاز شماست. هر کسی می تونه این مقدار از نیاز رو بفهمه و بستگی به شرافتش داره که این کارو کنه یا نه. (سو استفاده رو منظورمه)
غزاله گرامی به این باور می رسید که شما خیلی شریف تر از این هستید که برای همیشه اسیر همچنین گرگهایی شوید. خداوندی که شما رو دوست داشت و این تجربه رو برای شما قرار داد تا نشون بده صداقت در گفتار انسانها مشخص نمی شه . رفتار اونها به مرور زمان صداقتشون رو می رسونه.
فقط شاد باش. چطوری؟ ببخشی ولی اگر می تونی کلاس رقص برو. بخند. موسیقی شاد گوش بده. گاهی اوقات تو آغوش مادر یا عزیز ترین کست گریه کن. به مرور شاد می شی خواهر عزیز من.
باز هم از دوستان عزیزم که من رو قابل دونستند و با نظراتشون من رو دلگرم کردند تشکر می کنم .
اما آن اقا از ابتدا نسبت به من سرد و بی اعتنا بود و به نظر نمی رسید که می خواهد مرا به سمت خود جلب کند و همیشه این من بودم که برای او پیغام می فرستادم.اما حرفهای قشنگی می زد و .......
حتی او با من خیلی صحبت کرد و از سختی های ازدواج مجدد و... گفت تا من منصرف بشوم.
البته او خودش هم می داند که حرفهایش بر روی زنها و دختران تاثیرگذار است چون خودش گفت زنها با شنیدن حرفهایش از او خوششان می اید و یکی از دلایلی که راضی به ازدواج موقت می شوند همین است .
دیروز من با ان آقا تماس گرفتم چند بار و هر بار قطع می کرد. چند ساعت بعد که با او تماس گرفتم او گفت که کنار همسر موقتش بوده ....... وقتی این را شنیدم خیلی گریه کردم.
درود
ضمن خوش آمد گویی برای شما دوست جدید الورود
دوست گرامی ، استفاده از مشاورین ( تحصیلی یا غیره .. ) و هم نوعان و هم جنسان برای بهره گیری و منفعت درسی ، اجتماعی ، روحی و ... بسیار گزینه خوبی است و انتخاب یک غیر هم جنس می تواند گزینه آخر باشد آیا شما گزینه های دیگر را انتخاب کردید ؟
در ضمن ، به وجود آمدن احساسات در میان شما امری است غیر قابل اجتناب ! هر رابطه با هر جنس مخالف ، ضرر های خاص خود را به دنبال دارد .
در مورد شما که اشتباهاتی انجام دادید ، مواردی بسیار می توان بیان کرد که ....
اما در مورد آن آقا ،
شخصی که به شما از داشتن همسر و داشتن چند خانمی دیگر برای صیغه و ... نام می برد همیشه نمی تواند دلیلی بر کثیف بودن داشته باشد ، مواردی هست که بتوان شخصی که ابراز علاقه می کند را از میان برداشت برای اینکه به زندگی روزمره خود رسیدگی کند .
اما این موضوع نیمی از داستان است و نیمی دیگر را می توان برداشتی به حساب آورد که سایر دوستان بیان کردند .
پسران که تبدیل به آقایان و دختران که تبدیل به خانم های این جامعه می شوند ، باید اهدافی بلند مدت داشته باشند .
پسران برای چگونه پدری نمونه باشیم ؟ ! و دختران برای چگونه مادر خوبی باشیم ؟ ! به سمت جلو حرکت کنند .
پدر خوب یا مادر خوب فقط صرف ، پول زیاد - غذای خوشمزه و یا ... نیست و یا نمی توان تمام فاکتورهای خوب را زمانی جمع آوری کرد که به خانه بخت رفته و یا یک شب به زایمان مانده است !
تمام گزینه ها باید از آغاز مرحله نوجوانی به جوانی تکمیل شود و علامت تایید بخورد .
شما که خود در راه تکمیل هستید ناگهان مسیر را گم کرده و به دنبال شوهری که از آسمان برای شما هدیه کریسمس آورده اند می گردید !
کمی آرام تر باشید و صبور .
خداوند بزرگ را هیچگاه فراموش نکنید . و از او در تمام کارهای خود کمک بگیرید .
دوست عزیز در آخر به شما پیشنهاد میکنم به مطالبی که در تالار موجود است که با موضوع مطرح شده توسط شما هم بی ربط نیست ، سری بزنید و در آنها کمی تفکر کنید .
ببینید پس مقداری مشکل از این برمیاد که شما خیلی احساساتی هستید. خانوم عزیز سعی کنید اعتماد به نفس رو در خودتون تقویت کنید. شما لیاقت شخصی را با خصوصیات عالی دارید. و مسلما مجرد. چی فکر می کنید لحظه ای که احساس دوست داشتن اون رو دارید؟
دوسته عزیز . غزاله خانوم . تو رو خدا به حرفای دوستان گوش کن . چطور میتونی به مردی فکر کنی که الان همزمان با چند نفر هست ؟؟!!!!!!!!
مگه نمیخوای مرده رویاهات . عشقت فقطو فقط ماله خودت باشه ؟
این مرد حتی اگرم آدمه خوبی باشه نمیتونه برای تو مرد زندگی باشه . خواهش میکنم اینو درک کن .
تو الان سر تا پا احساسی . اصلن از روی عقلت تصمیم نمیگیری .
دوست داری باهاش ازدواج موقت کنی ؟
دوست داری یه مدت باهات باشه و بعدش ولت کنه ؟
دوست داری بعد اینکه ازت سو استفاده هاشو کردو گذاشت رفت افسردگی بگیری ؟
دوست داری بعد از اینکه ولت کرد دیگه هیچ مردی نیاد طرفت ؟
اگه اینارو دوست داری انقدر بهش زنگ بزن تا آخر قبول کنه زن موقتش بشی !!!!!!!!!!!!!!
آخه دختر جون چرا میخوای خودتو بندازی توی چاه ؟ تو رو به خدا به کارات فکر کن
من به این فکر می کنم که به دلیل همین حرفهایی که آقای lord.hamed می گویند سردرگمم چون او صادقانه به من گفت که همسر موقت دارد و خودش هم عنوان کرد که این را برای این گفته که من از او بدم بیاید .البته مطمئنم که این را راست گفته است اما به هر حال اون انقدر ادم خوبی بوده که نمی خواهد از من سوءاستفاده کند .مگر اینطور نیست ؟
البته یکبار به من گفت که حاضری برای این محبوبت هرکاری بکنی ؟بعد گفت که خیلی هم که از چهره ی من خوشش بیاد گفت که من فقط میتونم یکبار با تو باشم و بعد همه چیز تموم میشه .خیلی هم دلش می خواست عکس منو ببینه ..از این حرفش خیلی تعجب کردم اما جدی نگرفتم .
در ضمن آقای sorena_arman من فقط می دانم که او را دوست دارم ولی از اینکه همسران موقت دارد و ...عذاب می کشم .البته وقتی که با هم صحبت می کنیم از رابطه با همسرانش حرف می زند و ابراز مسرت می کند .
اقا محسن نمی دونم چی بگم حس می کنم اگر ارتباطم رو با اون قطع کنم همه چیزم رو از دست میدم.
آخه خیلی دوستش دارم حس می کنم نمیتونم هیچ وقت هیچ مردی رو تا این اندازه دوست داشته باشم .
اخه این چه سرنوشت شومیه که من دارم چرا باید به مردی دل ببندم که چند تا همسر داره ؟
اصلا بهش نمیومد .من همش فکر می کردم اون مجرده .
من مرحمی جز داروهای افسردگی ندارم که همش بی تاثیرم هست.
در ضمن سه بار هم توی بیمارستان تحت درمان شوک الکتریکی قرار گرفتم اما باز هم بی تاثیر بوده .