..........
با سلام و احترام
متشکرم
به این نمودار توجه بفرمایید :
http://www.hamdardi.net/imgup/659065dbec4776c139.jpg
وقتی می خوایم تصمیمی بگیریم احتیاج به داده ها داریم ،،
وقتی داده ها را جمع آوری کردیم باید روش تفکر تحلیلی را پیاده سازی کنیم تا یه مدل ذهنی درست در خودمون ایجاد کنیم
معمولا داده ها در حالت اولیه بزرگ و پیچیده هستند
وقتی داده ها و مولفه های آن، تجزیه و دسته بندی بشه ...روش تفکر تحلیلی آسون تر میشه
با تفکر تحلیلی به داده ها ،، می تونیم مدل ذهنی ایجاد کنیم و قواعد تصمیم را یاد می گیریم .....
وقتی قواعد تصمیم را یاد گرفتیم ...می تونیم تصمیم بگیریم و این تصمیم نمود پیدا می کنه در زندگی واقعی مون
ببنید برا شما هم الان اینجوریه :
یه داده بزرگ دارید ! ( شرایط سخت محل زندگی )
اگه ما بخوایم این داده بزرگ را تفکر تحلیلی کنیم ...شاید نتونیم و افسرده بشیم ....
این باعث میشه مدل ذهنی درستی ایجاد نکنیم و شاید باعث بشه تصمیمات اشتباه بگیریم ، یا تصمیمی بگیریم که ،،، ازش مطمئن نباشیم
وقتی این داده بزرگ ، تجزیه بشه آسون تر میشه
مثلا شما این داده بزرگ را تبدیل کنید به داده های زیر :
مسئله :
شرایط سخت محل زندگی
تجزیه مسئله :
1) شهر غریب و تنهایی
2) بچه نوزاد
3 ) شهر غریب و بچه نوزاد و تنهایی
4) نبود همسر به خاطر شرایط کاریشون و سختیهای مسیر
5) مشکلات احتمالی
5) جنبه های مثبت قضیه
6) توانایی های من
7 ) مهارت هایی که می تونم خودم را توسه بدم
8) مدیریت زمان
9 ) آیا می تونم به اقوام سر بزنم
10 ) اگه به مشکل خوردم جه راهکاریهایی دارم باتوجه شرایط کاری همسرم
11)...
12)...
وقتی مولفه های یه وضعیت ریز شدند ،،، یه کاغذ بردارید برای هرکدومش راه حل پیدا کنید...این جوری به یه مدل ذهنی بهتری می رسید
با بدست اوردن یه مدل ذهنی ...بهتر قواعد تصمیم را یاد می گیریم و بهتر می تونید با همسرتون صحبت کنید و مشورت بگیرید
وقتی همسرتون این دقت تحلیل شما را بررسی کنه ایشون هم به کمک شما خواهد آمد و با هم راه حل های بهتری پیدا می کنید
این جوری هر تصمیمی بگیرید احتیاطش بیشتره ،،چون با دقت آنالیز کردید و پشیمون نمیشید
...............
دارم سعی میکنم ، خودتون حلش کنید
که مطمئنم می تونید
و با دونستن شیوه حل مسائل و تفکر تحلیلی ،، در تمام مراحل زندگیتون در مواجه شدن با مشکلات ،،اقدام بهتری می کنید
در پناه خدا.