-
سلام. به نظرم بهتره مشاوره تخصصی مدیر همدردی را داشته باشید. اکثر این افراد دچار بیماری های داخلی هستند که متوجهش نیستند. چون با علامت هاش آشنا نیستند یا یاد گرفتند اهمیت ندهند. یا حتی ممکنه اختلالات روانی هم داشته باشند.
همسر شما به رفتارش واقف است و مقابله به مثل باعث خشونت او می شود. یا حتی شما را از نظر احساسی دچار مشکلاتی می کند.
-
پرنیان عزیز ممنونم. سعی می کنم در اولین فرصت مشاوره خصوصی با مدیر محترم همدردی داشته باشم.
:72::72::72:
-
سلام خواستم از این طریق یه خبری از خودم بدم. شاید برای کسانی که این تاپیک رو می خونن مفید باشه.
من از مدیر محترم همدردی مشاوره گرفتم و ایشون اینطور منو راهنمایی کردن که حساس نباشم به این رفت و آمدها و تماس ها و منم واقعا حساسیتمو کنار گذاشتم. احساس می کنم توی این مدت رابطم با همسرم خیلی بهتر شده. خودشم می گه خیلی خوبه که تو دیگه غر نمی زنی. در ضمن وقتی می بینم مکالمات تلفنیش طول می کشه ازش می خوام که در اتاق دیگه ای صحبت کنه که برای منم مزاحمت ایجاد نکنه.
به هرحال الان که سعی کردم حساسیتم رو بذارم کنار، خیلی حالم بهتره. واقعا ممنونم از دست اندر کاران این سایت و دوستان همراه.
:72::72::72::72: