-
سلام دوستان خوب و عزیزم ؛
ان شاءالله نماز و روزه هاتون مورد قبول درگاه حق واقع بشه :72:
خیلی خیلی ممنونم که وقتتون را گذاشتین و نوشتین و راهنمایی ام کردین ....سپاسگزارم :72:
سایه روشن عزیزم به نکات خیلی خوب و درستی اشاره کردین .... اینکه عادتهای نو را در خودم ایجاد کنم و یادآور و جایزه برای خودم بگذارم ... اما مدتیه اینقدر فراموشی میگیرم که نگید .
ولی حتما یادداشت میکنم تا تو خاطرم بمونه .... بعد اینکه سایه روشن عزیز من توی برقراری ارتباط با دیگران مشکلی ندارم ولی چون بعضی وقت ها رفتارهای نادرستی از طرف مقابلم میبینم ترجیح میدم تنها باشم تا اینکه با کسی رفیق باشم که بعد از مدتی عوض میشن و خود واقعیشون را نشون میدن .
برات بهترین هارو خواهانم سایه روشن عزیز :72:
سلام الهه زیبایی های عزیز :43:
آخه دختر تو چقدر باهوشی ....به نکاتی اشاره کردی که نمیخواستم بهشون اشاره کنم چون مهم ندونستم ولی درست میگی ....مصرف داروها هنوز ادامه داره و خداروشکر میکنم که قرص میخورم وگرنه روزهای خیلی بدی داشتم و همه ی این بی انگیزگی ها و ..... رو ترجیح میدم و تا آخر عمرمم حاضرم اینطوری باشه ولی روزهای سختی که داشتم برنگرده ...تازه یه داروهم اضافه شده .
این عوارض طبیعیه ....من باید بتونم با این وجود زندگی خوب و مفیدی داشته باشم .
ببین الهه جان به نکته های خیلی خوبی اشاره ردی من نمیدوم چرا با وجود این همه زیرکی روانشناس نشدی ؟
الهه من واقعا از ته قلبم میخوام حتی اگر شده یه دوست خوش قلب و صادق که بدجنس نباشهداشه باشم که با هم راحت باشیم ....با هم درددل کنیم .... خود سانسوری نداشته باشم باهاش ولی اگر تو پیدا کردی من هم دیدم ...
اصلا چنین موجودی وجود نداره ..
چند وقت پیش دوست 15 ساله ام با یه کارش خودشو از چشم من انداخت.
الهه از تنهایی و روزمرگی خسته شدم ...از بی انگیزگی خشته شدم ولی خب گفتم بی انگیزگی و مصرف دارو رو ترجیح میدم به حال بدی که داشتم ....
اصلا ذره ای نمیخوام خودمو شبیه بقیه کنم ولی قبول دارم که اعتماد به نفسم پایینه ...
حالا الهه چی میگی ؟
تو چطوری زندگی میکنی ؟
-
سون جان سلام
کتاب بازیها رو خوندی؟؟
بیا یِ مروری روی یکی از بازیها بکنیم...
منظور از بازیها رفتار یا فعالیتی که ادم در اون بالغ خودش رو کنار میذاره و
براساس داستان از قبل نوشته شده در ناخوداگاهش( از کودکی) رفتار میکنه.
(همه ما تو زندگی انواع و اقسام بازیها رو اجرا میکنیم...خوبه که با خود شناسی بازیهای مخصوص خودمون رو پیدا کنیم و از اونها اجتناب کنیم)
چندین بازی وجود داره...که هر کدوم اسمی دارن...و معمولا از روی اسمشون مفهومشون مشخص میشه.
یکیش هست بازیه.((اره درست میگی,خوبه,ولی...))
به این شرح:
شخص تو مهمونی یا جمعی مشکلش رو مطرح میکنه
بعد بقیه شروع میکنن به راه حل دادن...اون شخص تمام
راه حل ها رو تایید میکنه ولی برای هرکدوم بهونه ای میاره و اونو رد میکنه....به این معنی که فایده نداره...من میدونم.
به عبارتی بعد از شنیدن راه حل ها میگه
خوبه اره ولی...
تو این بازی هدف شخص حل مشکلش نیست...بلکه میخواد
بقیه رو به زانو دربیاره تا اونها رو مجاب کنه که دیدید
راهی وجود نداره! دیدید من بدبختم! من که گفتم!
و با این بازی کودک درونش لذت پیروزی رو بچشه.
سون جان نظرت چیه؟؟
یِ چند روز هم از جواب دادن به پستها بگذره اشکال نداره
نشونه اینه که ما داریم فکر میکنیم...نه؟
-
سلام الهه زیبایی ها ی عزیزم :72:
حرفات واقعا درست و مفیدن و به دل میشینن .... توی جمله هات که بهم گفتی : تو هم مدل مخصوص خودت رو پیدا کن و زندگی کن ...این خیلی جمله ی قشنگی بود ...ممنونم ازت دوست خوبم .
مثلا بعداز ظهر ها گاهی با خانواده میریم بیرون که مثلا من حال و هوام عوض بشه چون توی خونه بعضی وقتا بی تابی میکنم .....ولی زمانیکه میریم و برمیگردیم انگار هیچ اتفاق خوشایندی برام نیفتاده و دوباره برمیگردم به همون آدم کم حوصله که مرتب حوصله اش سر میره ... نمیدونم چرا چیزی خوشحالم نمیکنه ...فقط در همون لحظه ای که تو خونه نیستم تقریبا احساس خوبی دارم ولی وقتی میایم خونه و من دوباره خودمو بیکار و .... میبینم حوصله ام سر میره ....
-
سون جان سلام
خوبی
چه ها چه خبر
چه کردی؟
از تلاشهات
تصمیم ها ت
حس هات
نتیجه گیری هات
تغییراتی که تو این چند وقته داشتی.
.کارهای جدیدی که کردی.
همه شو برامون بگو...