-
بانو ارم
دیگه سنگ هم باشه بعضی وقتها واکنش نشان میده یا احساس میکنه.
بقول خودم گفتنی اینجا غر نزنیم کجا غر بزنیم:227::311:
ولی سوای این تاپیک شما چقدر خوبه این مسائلی مطرح میکنید حداقلش اینه آقایون بخصوص متاهل ها متوجه احساس خانوم ها و میزان حساسیت شان میشوند.
-
من بر خلاف نظر بقیه دوستان احساس شمارو کاملا درک میکنم و فکر میکنم نتیجهه گیری که کرده بودین کاملا درست بود! کار مادرشوهرتون زشت بوده واقعا! مهمونی خونه شما بوده و شمام به عنوان یه صاحبخونه عاقل و بالغ بهتر میدونین چه جوری از مهموناتون پذیرایی کنین!! اینکه بدون موافقت شما غذا پختن و اوردن کار درستی نبوده! من مادرم هم ازین رفتارا میکردن ناراحت میشدم و کم کم حد و حدودا رو برای همه مشخص کردم والان خیلی راضیم
-
سلام وقت بخیر
شاید نظرم کارشناسانه نباشه ولی به نظرم مادرشوهرتون دوست دارن شما و پسرشون رو خیلی جلو دیگران بهتررین نشون بدن.حتی از خودشونم مایه میذارن تا شما بهترین باشین مثله همین پختن غذا و آوردنش.به نظرم یه سری مواقع بهتره با حفظ احترام کامل و یه جور صمیمیت توی رفتار نظر خودتون رو عملی کنید مثله پیاده نشده از ماشین به علت سرما نخوردن فرزندتون اما مواقعی مثله مهمونی وقتی دوست داره خودش از خودش مایه بذاره خب بهترررر.چرا که نه تازه خوشحالم باش
-
سلام به دوستای خوبم
ممنون از اینکه نظرهاتون رو برای من مینویسین.
این روزها دارم تمرین میکنم تا بعضی رفتارام رو اصلاح کنم،بیشتر به خود متکی باشم و کمتر انتظار داشته باشم.
بیشتر دیگران رو درک کنم و فقط به فکر خودم نباشم.
یک مهمونی دوستانه هم هفته پیش ترتیب دادیم که مطابق میل من و همسرم ساده برگزار شد و تمرین خوبی برای هردوی ما بود.
:72: