نوشته اصلی توسط
maryam.mim
سلام دوست عزیز
صحبتهای دوستمون زندگی خوب خیلی خوب بودن واقعا و شما بهتره شروع کنید به رفتن به جلسه های مشاوره.
دو تا راه حل موقت براتون دارم احتمال می دم فیلمهای رمانتیک و درام و همچنین رمان خیلی دوست داشته باشید. پیشنهاد من اینه که یه مدت توی همین تاپیک ها بچرخید و زندگی بقیه رو که حتی ازدواجشون با عشق آتشین بوده و الان چقدر درگیرن رو بخونید. مطمئنن به خوشبخت بودن خودتون می رسید. من برخی مواقع که از همسرم ناراحتم و این کار رو می کنم بعد از نیم ساعت احساس می کنم آدم ناشکری هستم و بر می گردم به کار و زندگیم می رسم.
پیشنهاد دومم اینه که بشینید برای خودتون رمان بنویسید. خودتون رو بذارید جای نقش اول داستان و عشق های آتشین مورد انتظارتون رو بهش بدید. خدارو چه دیدید شاید یه روزم چاپش کردیدو پولدار شدید :311:. ولی جدا خیالاتتون رو توی قالب داستان بیارید. من توی دوره نوجونی دوستام دوست پسر داشتند و من با اینکه ته دلم دوست داشتم کسی از جنس مخالف رو داشته باشم که بهم توجه کنه و در واقع دوست پسر داشته باشم اما به دلیل نوع تربیتم و تجربیات تلخ یه سری از دوستام این رو کار درستی نمی دونستم بنابراین هرچی رو که اون دوران دلم می خواست از یه رابطه دوستی عاشقانه دریافت کنم در قالب داستان نوشتم و خیلی کمکم کرد که با وجود پیشنهادهای زیاد اسیر گرداب روابط نادرست دوستی نشم. الان که داستانها رو می خونم به خودم می خندم. همسرم رو دوست دارم ولی اگر یکی از حرکت هایی که قبلا دوست داشتم و نوشته بودم رو الان انجام بده شاید حالت تهوع بگیرم :311: خوب آدما عوض می شن حالا ببین دیگه اگه یکی مثل شخصیت داستانمو تو زندگی واقعی پیدا می کردم بعد از 10 سال حرکاتی که اسمشو لاو ترکوندن می ذاشتم الان انجام باعث نفرتم از اون طرف می شد.
در هز صورت من معتقدم شما نیاز به جلسات مشاوره حرفه ای دارید که یاد بگیرید چطور از زندگیتون لذت ببرید و خودتون رو قربانی نبینید. و این چیزهایی هم که گفتم شاید تا حدود 5 درصد بتونه به حال بدتون کمک کنه.
موفق و شاد باشید