از کجا معلوم همسرتون الان با شخصه دیگه ای در ارتباط نباشه؟؟!!
نمایش نسخه قابل چاپ
از کجا معلوم همسرتون الان با شخصه دیگه ای در ارتباط نباشه؟؟!!
همسر شما، شما رو رنجونده و باید تلاش کنه حالتون رو خوب کنه. شما هم اگر حالتون خوب نیست باید بهش بگید که دل شکسته اید و به کمکش احتیاج دارید. اما مراقب باشید زندگی شما بازیچه غرض ورزی احتمالی دیگران نشه. حالا اون خانم اولش زنگ زدن و این رنج رو به جون شما انداختن که می تونستن به جای این کار فقط راه های ارتباطی با همسر شما رو به حداقل برسونن. دیگه این پیگیریشون برای از هم پاشیدن زندگی شما چه دلیلی می تونه داشته باشه؟ به ایشون ربطی نداره شما چه تصمیمی برای زندگی خودتون می گیرید.
اصلا انتظار نداشته باشید اقوام همسر شما برای حل این مشکل مفید واقع بشن. نه اونا که هر خانواده دیگه ای هم بود فقط سعی می کردن صدای قضیه در نیاد.
شما قبلا تاپیک هایی داشتید که از مشکلات دیگه ای دم می زدید. حالا می گید که رابطه تون خوب شده بوده و زندگی آرومی داشتید. خوب، حالا یه مشکل پیش اومده که خیلی از زوج ها متاسفانه باهاش روبرو شدن و خوشبختانه تونستن ازش عبور کنن. البته عبور از این بحران خیلی زیاد بستگی به خواستن همسر شما داره. اما اولین قدم اینه که شما با خودتون رو راست باشید و ببینید آیا این زندگی ارزش مبارزه داره یا نه.
اگر همسر شما می خواد که جبران کنه و زندگی شما لایق حفظ کردنه، فقط به ایشون بگید که دلم شکسته و به کمکت احتیاج دارم. اگر علاقه ای در کار باشه حتما شوهرتون تلاش خودش رو می کنه و موفق می شید. این فرصت رو بهش بدید و یه در صد احتمال بدید که اگر هم چیزی بوده (که به هر حال خطا بوده) به زمانی بر می گرده که رابطه شما گرم نبوده و الان اون خانم داره حسادت می کنه به این که همسر شما به شما جذب شده.
واقعا درست ميگين، نوشتن هميشه درمان همه درداست، كاش بنويسم خوبيا و بدياى خودمو همسرمو و هرچى ك تو زندگى دارم و ندارم و ترس رو بذارم كنار.
شوهرم فهميد دخترعمه س ب من ز زدت ب شدت عصبانى شد و با عمه ش تماس گرفت و گفت اگه اين جرياتو تموم نكنيد ازتون شكايت ميكنم و ....
در كمال تعجب دختر عمه ش فردا ي من مسيج داد ك چ خبر و عجب شوهر نترسى دارى و دست ور نميداره از تهديد و.. منم گفتم بين من و خونواده شما ديگ چيزى وجود نداره و حرفى باهم نداريم، مطمعن باش تصميمى ميگيرم ك ب نفع خودم و زندگيمه و انقد نگران من نباش.
شوهررم خب واقعا محبت ميكنه بهم و داره راه مياد، ميگه نميخوام زندگيم ب خاطر يه دختره هرزه و حسود خراب شه، من تورو دوست دارم ك باهات ازدواج كردم، اونا قبلا هم بودم اماامن تورو خواستم
همه رو بلاك كرده از همه جا
حادا اينكه با كس ديگه اى در ارانباطه يا نه رو نميدونم
سلام عزیزم
در مورد اینکه ادامه بدی یا نه نمیدونم اما برداشت من از چیزایی که گفتین از دختر عمه همسرت اینه که چون روابط شما و همسرتون خوب شده داره حسادت می کنه و هی زنگ میزنه بهت عصبیت کنه.به حرفاش توجه نکن.