RE: سیاست های زنانه در همسر داری
من واقعا خیلی دلم میخواد بدونم چرا بعضی آقایون یک اشتباهی رو شاید هزار بار تکرار کنند و هر هزار بارشم عذر خواهی کنند و هر بارم وانمود کنند که اولین باره که همچین اشتباهی میکنند( البته نمیدونم چقدر عمومیت داره) اما نمیشه تو کله شون فرو کرد که بابا تکرار نکنید بعدش هم عذر خواهی الکی نکنید. تازه بعضیها همون عدر خواهی رو هم قبول ندارند. البته من فکر میکنم که این عذر خواهی برای ختم قایله باشه وگرنه اگه اصل اشتباهشونو قبول داشته باشند خوب تکرار نمیکنند .ممنون میشم نظرات و راهکار هاتونو بگین.:46:
RE: سیاست های زنانه در همسر داری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط marjanp
مرسی کاترین جان من میخوام یه چیزی اضافه کنم :این رو بدونید که تغییر از درون است نه بیرون لذا سعی نکنید همسرتان را تغیر بدید خیلی راحت تر و امکان پذیر تره که دیدگاه ونظر خودتون رو تغیر بدید زمانی که با نظر همسرتان مخالفید سعی کنید از دیدگاه اون به قضیه نگاه کنید مدتی طول میکشه ولی با صبر و مهارت کنترل ذهن میتونید خیلی راحت دیدگاه خودتون رو عوض کنید مگر زمانی که موضوعی پر واضح اشتباه باشد در غیر اینصورت مطمئن نباشید که نظر شما درسته و در صدده تغییر نظر همسرتان بر نیایید این جوری باور کنید راحت تره اگر 1 یا 2روز زمان لازم هست برای تغیر خودتون سالیان سال زمان لازم هست برای تغیر همسرتان تازه اگه تغییر بکنه
با شما موافقم از این لحاظ که موضوع رو باید از نگاه شوهرمون ببینیم تا به نیت و دلیل برخوردش پی ببریم
ولی باهاتون مخالفم چون وقتی که من خودم می خوام تغییر کنم تغییر کردنم زمان می بره و شاید هم عملی نشه چطور می خواهیم کس دیگری رو تغییر بدیم که خودش از این تغییر اطلاع نداره و یا نمی خواد تغییر کنه؟