-
RE: دنبال دوست میگردم
سلام nazanin2
ورود شما را به تالار خوش آمد می گویم.
امیدواریم همه ما به عنوان اعضای این تالار بتوانیم از طریق این تالار برای هم مفید باشیم.
در ضمن دوستان توجه فرمائید، هر گونه مسائل دوستیابی، همسریابی و ....، با سیاست های تالار گفتگوی همدردی، مغایرت داشته و از این نظر مسئولیتی متوجه مشاورین و همکاران این سایت نیست.
بدیهی است مدیر و همکاران در تالار همدردی صرفا مسئول مسائل علنی و پاسخهای خود هستند.
-
خیلی خیلی خیلی خیلی......................................... منونم .من و شرمنده کردید.رو من حساب باز کنید.فقط یه چیزی،کافیه نیت شما از کمک کردن رضایت خدا باشه بقیش حله
-
[align=justify]سلام به همه ی دوستان
من یه مشکلی دارم که عاجزانه می خوام برام دعا کنید.
خواهش میکنم[/align]
-
تا وقتی خدای خوب و مهربان بنده اش را به حال خودش رها نکنه، بنده هیچ وقت عاجز نیست پس به او توکل کن.
-
امیدت به خدا باشه مطمئن باش هیچ مشکلی جز توکل به خدا حل نمیشه.
امید وارم که مشکلت حل شه.اما ناراحت نباش اگه حل شد شکر کن اگه ححل نشد باز هم شکر کن.مطمئن باش یه حکمتی تو کاره بهت قول میدم.
-
سلام nadiya166
من با صحبت شما موافقم تا خدا انسان را رها نکند عاجز نیست.
اما باید بدانیم این نصف مسئله است. رابطه ما با خدا دوسویه هست. نباید گمان کنیم اگر ما هر کاری دلمان خواست کردیم و خواسته های خدواند مهربون را به هر بهانه ای زیر پا گذاشتیم باز هم خدا همیشه رهایمان نمی کند.
نگاهی به تاریخ و سرنوشت کسانی که همه چیز خود را از دست دادند از این نمونه است.
-
Don't walk in front of me ,i may not follow
Don't walk behind me,i may not lead
walk beside me and be my friend
منم با همه ي آدمهايي كه دلشون پاك و مهربونه دوستم و به حرفاشون گوش مي كنم و سعي مي كنم كمكشون كنم.
:228:
-
دوستاي خوبم دوستتون دارم :228:رو منم حساب كنيد .:43:
-
سلام
من خیلی تنهام ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممم
-
سلام hadis
خوش آمدی به کلبه همدردی
سال نو را به شما تبریک عرض می کنم.
من و همه اعضاء هم تنها هستیم.
اصلا خدا همه را یکی یکی و تنها خلق کرده است.
اما این ما هستیم که تصمیم می گیریم چگونه تنهایی هایمان را جهت دهیم...
بسم الله...
شما هم مثل من و همه اعضاء.... بیا ، شروع کن... ، یه کمی از خودت بگو، یا اگر دوست نداشتی یه کمی در مورد دیگران که از خودشون گفته اند صحبت کن...
منتظرت هستیم...