میخواستم بدونم میشه جزیی از مهریه این باشه که تا وقتی که من درعقد فردی هستم عقد تمامی افراد باطل است برای ایشون
ایا میشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
میخواستم بدونم میشه جزیی از مهریه این باشه که تا وقتی که من درعقد فردی هستم عقد تمامی افراد باطل است برای ایشون
ایا میشه؟
خادم جان شما باید با وکیل صحبت کنی
بعضی شرطها باطل هستن . فقط کافیه قراردادتون یه شرط باطل داشته باشه ، کل قرارداد باطل میشه و قرارداد هم باطل بشه، روابط طرفین دیگه تابع قرارداد نیست و تابع قانونه
میتونیم اینجوری تنظیم کنیم که نمیتونه عقد کنه کسی رو اگر عقد کرد تنها کار حرامی میکند که زیر عهدش بزند خود به خود عقدش با من باطل بشه
وروابط ما همش زنا و تجاوز بشه
اینجوری اگر یکمی ادم مقیدی بود این کار انجام نمیده چون بچه هامون همشون حرام زاده میشن چون دروغ در نکاح عقد باطل میکنه
من فقط به این شرط با اون اقا ازدواج میکنم
بله خدا یه سری مورد قرار داده که میشه قشنگ مرد متدین محدود کرد
حق طلاقم که داره
نخواست منو منو طلاق بده بره بایکی دیگه من حرفی ندارم اما روی من بخواد زن بگیره هرگز
خادم جان باید با وکیل صحبت کنی
تو نمیتونی عملی که در شرع اسلام حرام نیست رو توی عقدنامت حرام کنی (شایدم بشه ولی فقط وکیل میتونه بهت اطمینان خاطر بده )
بازم میگم عزیزم. بعضی شرطها بهش میگن شرط باطل . بعضی از این شرطها گند میزنن به اون قراردادی که تنظیم کردی و کلا اون قرارداد رو باطل میکنن
کافیه توی قراردادی که بیست تا شرط گذاشتی یه شرط از این نوع باشه . کل قرارداد باطل میشه حتی اون نوزده تا شرط دیگه که درست بودن
اونوقت انگار اصلا همچین قراردادی تنظیم نکردین و باید تابع قانون باشین. قانون هم که توی ازدواج اولت دیدی
دوست داری تابع اون قانون نابرابر باشی؟ پس سرخود شرطای عجیب غریب بذار بدون مشورت با وکیل . تا قراردادت رو باطل کنن
بر اساس ماده 232 قانون مدنی سه شرط باطل است. یعنی اگر در قرارداد هم ذکر شود نمیتوان به انها استناد کرد
اول شرطی که انجامش غیر مقدور باشه مثلا شرط میشه تمام الماسهای جهان مهریه زن باشه یا شرط بشه در صورت طلاق مرد با شنا از طریق دریا از اسیا به اروپا بره
دوم شرطی که نفع و فایده ای در اون نباشه مثلا شرط میشه مرد در زمان طلاق دو کیلو بال مگس جمع کنه
سوم شرطی باطل است که نامشروع باشه یعنی مخالف قوانین الزامی و نطم عمومی و اخلاق باشه
مثلا شرط بشه به زن حق طلاق داده بشه یا مثلا شرط بشه زن از مرد نفقه نگیره چون توی قانون مرد ملزم به نفقه دادن به زنه حتی اگر مالی نداشته باشه نمیتوان بر خلاف این الزام شرط کرد
دو نوع شرط هم وجود دارن که باعث باطل شدن قرارداد میشن . اولی شرط خلاف مقتضای ذات عقد و دومی شرط مجهوله
خادم جان وکیل وکیل وکیل وکیل
شوخی نیست قرارداد ازدواج
اینجا سوالای حقوقی میپرسی ولی هیچکس بلد نیست جواب بده کسی هم جواب داد شما نباید اکتفا کنی به این جواب
کانال تلگرام soltanianvkadkhodaei رو هم که نخوندی اصلا :|
خادم جان حالا بحثهای حقوقیش به کنار و من به اونها کاری ندارم ولی به نظرت میشه آدمها رو با تبصره و ماده و قانون به هم متعهد کرد؟؟ آیا این نوع زندگی برای تو شیرینه؟؟
اول از همه بهتره شخصی رو انتخاب کنی که پایبند به اخلاق باشه و تعهد در ذاتش باشه نه اینکه بخوای با بندهای قانونی دست و پاش رو ببندی.
ثانیا اصلا اینجور زندگی که شریکت رو به زور قانون بخوای کنار خودت نگه داری چه ارزشی داره؟
مردی که بخواد از ترس تعهد محضری و مهریه و ... وفادار بمونه گزینه مناسبی برای ازدواج نیست.
اینقدر از ازدواج برای خودتون یک هدف بزرگ نسازید. وقتتون رو پر کنید و سعی کنید وظایف مادری و البته پدری تون رو به خوبی انجام بدید، درسته که نیاز طبیعی انسان هست که زوج باشه ولی گاهی بعضی زوج شدنها نه تنها اون نیاز طبیعی رو پر نمی کنه که خلاهای بسیاری هم ایجاد میکنه.
برنامه زندگیت رو شلوغ تر کنه؛ تفریحاتت رو بیشتر کن؛ دو نفره های بیشتری با فرزندت داشته باش.
شاید توی یکی از این فعالیت های خارج از منزلت با کسی که واقعا لیاقت محبتت رو داشت و نیازی به قل و زنجیر برای خیانت نکردنش بود آشنا شدی.
شما انگار مردا رو نمیشناسید
من چون هم با اقایون زندگی کردم هم یه بارم جدا شدم میدونم که هیچ مردی قابل اعتماد نیست اصلا احساسی فکر نکنید
باید یه قرار داد درست حسابی تنطیم بشه تا حداقل خانمی که حساس به این قضیه هیچ اسیبی نبیند
اتقاقا مردا منطقی هستند باید زور بالا سرشون باشه تا چیزی رو بپزیزند و الا به راحتی تمام این کار رو خواهند کرد بدون هیچ عذاب وجدانی
متاسفانه باید بگم که اقایون نوعی بیماری روانی دارند که وقتی فعال میشه فقط قرص یا زنه که اونارو کنترل میکنه
اقایون بخاطر هورمونهاشون یه سری تفکر میکنند که هر چقدر این تفکر بیشتر باشه موجب میشه هورمونهای زیاد جنسی در بدن ترشح بشه
که اگر زن یا قرص نخورن که جلوگیری بکنه از ترشح این هورمون ممکن جنایت و فحشا کنند
حالا من فردی رو میخوام که بخاطر این قرار داد هم که شده جلوی تفکر نا مربوطشو بگیره
یعنی اوتومات این اتفاق می افته
خیلی راحت فهمیدم چرا حضرت علی و حضرت زهرا باهم بدون ورد کسی زندگی کردند
چون مهریه حضرت زهرا 4 تا رود بود و چون امیر المومنین میخواست عدالت رعایت کنه نمیتونستند زن دیگری بگیرند با این مهریه
عزیزم یه جور میگی انگار مردها گونه ای کشف نشده از نوع انسان هستن!!!
ازین پست آخرت خیلی خیلی متعجب شدم. خب اگه مردها دچار نوعی بیمار روانی هستن تو مگه خودآزاری داری که میخوای با بیمار روانی ازدواج کنی؟!!!
خوبه تو ازدواج قبلت دیدی که مهریه اهرم بازدارنده نبود و شوهر سابقت به راحتی تو رو تحت فشار گذاشت که حتی حاضر شدی علاوه بر مهریه وجه قرضیت رو هم ببخشی!!!
هر نوع شرطی که دوست داری بذار اما این طرز تفکرت که اینها باعث جلوگیری از خیانت میشه خیلی اشتباهه. میشناسم زنی که هم وکالت طلاق داشت و هم مهریه خیلی بالا و در نهایت شوهرش بهش خیانت کرد!
مردها نوعی اوتیسم دارن یا یک نوعی از عقب ماندگی ذهنی
نمیدونم ادم عقب مانده دیدید یا نه اگر بهش فشار بیاد به دخترشم رحم نمیکنه
اینا همش علمی هست و من قصد تخریب ندارم
بعدشم چه ربطی داره ادم حتی دوست داره با یک اوتیسمی زندگی کنه چون تنها نمونه نیاز جنسی و عاطفیشو تامین بشه
اگر اون شرطه رو بزارم دیگه شوهرم به من خیانت نمیکنه یک متجاوز یک نامحرم میره زن میگیره چون عقد ما باطل میشه
دوست داره همش ز باشه باشه به پای اون نوشته بشه