RE: سر از کاره چشمات کسی در نیاورد !
درست .
طی ساعات متوالی ، زیاد بهشان گفته ام و صحبت کردم ...
اما خیر نه فیلم عاشقانه دیده و از دیدن لحظه معاشقه دو معشوق به تنگ آمده است .
از اذیت شدن دخترکی معصوم که با نگاهش هزاران کلمات را می خواهد بیان کند اما پسرک هیچ راه نفوذی به این دژ محکم را ( به لطف پروردگار ) نمی دهد .
پیله بودن را نمی توان انکار کرد و گاهی این موضوع احساس می شود که به دلیل این محکم بودن احتمال خوردن لنگه کفش بر سر مبارک می رود !
اما این موضوع پیش کشیده می شود که این نگاه ها تا کی می تواند ادامه داشته باشد ... ؟
چون شخصی دیگر را می شناسم که با این نگاه ها سال هاست که در حال زندگیست .
حال نمی خواهم این شخصی که هم شما (گردآفرید جان شما را می گویم ) و من می شناسمش به این منوال زندگی خود را بگذراند .
و به خاطر آن طفل معصوم (دخترک) ، افکاری پر از علامت سوال داشته باشد !
سلام دوست عزیز
با نظر الینا جان موافقم.این مسئله به انرژی افراد بر می گرده!
چنانچه شما و فرد دیگری "احساسات و عواطف مشابهی در خود داشته باشید با یکدیگر رزنانس خواهید کرد."
رزنانس به" ارتعاشات پر انرژی تولید شده میان شما" اطلاق می شه.
پس" با کسانی رزنانس جسمانی می کنید که انرژی ارتعاشی آن ها مشابه انرژی ارتعاشی شماست."
"ولی این مسئله لزوما به این معنا نیست که با هم تفاهم دارید و همسران خوبی خواهید شد."*
*آیا توآن گمشده ام هستی؟ ، باربارا دی آنجلیس ، ترجمه هادی ابراهیمی ، انتشارات نسل نو اندیش ، ص 412-408
ببخشید آقا حامد من همون کوچه بازاری بنویسم راحت ترم پس شروع میکنم .یه وقتایی یه چیزایی توی وجودت نیست میخوای اونارو توی وجود کسی دیگه پیدا کنی تو همین گیر وداره که یه هو چشمات به یه جفت چشم گره میخوره انگار اونم داره دنبال چیزی میگرده شاید اونم داشته دنبال تو میگشته پس دیگه بادا بادا مبارک بادا این خودشه همونی که من میخواستم .یک سال بعد .شما اصلا همو درک نمیکنید اصلا اشتباه کردید که با هم ازدواج کردید باهم تفاهم ندارید و...............................پس به این چیزا خیلی توجه نشه بهتره این میل روخدا تو وجود ما گذاشته که بهم کشش داشته باشیم و زن ومرد در کنار هم بتونن زندگی کنن .فقط این روزا بیشتر به این چشما توجه میشه شاید آدما تنهاتر شدن چون از خدا دورتر شدن .
با درود و احترام فراوان :72::72:
راستش واسه من قابل هضم نيست اين كه با يه نگاه به كسي علاقمند شد . ميشه طي يك جلسه جذب رفتار و اخلاق يك نفر شد ولي نگاه ...؟
به نظر من اين يك اتفاقه و فكر نمي كنم مصلحت خاصي درش وجود داشته باشه و نبايد بهش بها داد .
ممكنه اصلاً يك نفر چشاي خوشگلي داشته باشه يا نگاه گيرايي و با اون چشم تو چشم شيم اين دليل بر اتفاق خاصي نيست شايد هزاران نفر ديگه هم نگاه ايشون واسشون جذاب باشه .
به نظر من نگاه واسه كساني معنا پيدا مي كنه كه نسبت به هم شناخت دارن .
همون بهتر سر به زیر راه بریم که یه موقع چشمامون چشمایی رو نبینه که بعد یه عمر خودمونو نفرین کنیم که ای کاش چشمام کور شده بودو با تو چشم تو چشم نمیشدم