RE: مشکلات و مسائل مجرد بودن!
مینا خانوم اینی که شما می گی درسته!ولی نه اینکه یکی منتظرت باشه که خستگی تو نفهمه ازت بخواد درکش کنی باهاش صحبت کنی باهاش بیرون بری جنازه که اومدی خونه بگیری بخوابی! فردا دوباره همین طوری. .اصولا اگر تمامی مواردی که از زندگی مشترک می خوام لحاظ نشه دلیلی برای این حجم وحشتناک مشکلات و مسئولیتها به عنوان یک مرد ندارم!! درد دلو می شه با یک دوست دختر! هم در میون گذاشت.
من با winter موافقم. از دید یک پسر مجرد می خوام به این قضیه نگاه بشه. (به عنوان یک تاپیک) . علتش اینه که به خصوص عمده دوستای تحصیل کرده من به دلیل همین مشکلات حتی در سن 30-32 سالگی قصد ازدواج رو هم ندارند. یقینا انسان موجودی منفعت طلبه و کار درستی هم هست که امروز خودتو فدای یکی دو سال پیریت که به همدم نیاز داری نکنی!!
شما میتونی با دوست دخترت مشکلات جنسی رو مطرح کنی (معذرت میخوام) یا بعنوان مثال حتما میخوای ازدواج موقت داشته باشی که مشکلات خودشو داره به هر حال میتونی مشکلات روحیتو با دوست دخترت درمیون بزاری زندگی که همش نق زدن و غر غر شنیدن و دعواکردن نیست
هر چقدرهم که مجرد بمونی یه روزی تصمیم میگیری ازدواج کنی از دید اقایون حرف زدم ببین دوست دختر و چیزای دیگه وابستگی و مشکلاتش حاد تر از مشکلات ازدواج مگر اینکه ادم بی قید وبندی باشی البته جسارت نمیکنم کلی میگم اما اگرمقید باشی و گناه برات سخت باشه عزیزم سریعتر ازدواج میکنی
ببینید برای افرادی با دید مذهبی صیغه تعریف شده. حالا شاید از دید عرف گناه باشه اما از دید مذهب گناه نیست. اگر ازدواج تنها باعث بشه که من برای خوشبختی یک نفر دیگه تلاش کنم ! خوب خیلی دلیل قانع کننده ای برای انسان و موجود زمینی نیست. من بسیار ازدواج رو پاک می دونم.ولی از دید من به عنوان یک پسر تا زمانی که ازدواج به این شکل سنتی خاص خودش باشه( پسره می ره می گه قول می دم خوشبختت کنم) پشیزی ارزش نداره. دو نفر کنار هم دیگه باشن نه یکی پناه اون یکی!! شاید دخترخانومها هم نظری برای این داشته باشن که ازدواج منافع اونها رو هم بهشون نمی ده که البته من از دید یک پسر گفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
ببینید برای افرادی با دید مذهبی صیغه تعریف شده. حالا شاید از دید عرف گناه باشه اما از دید مذهب گناه نیست. اگر ازدواج تنها باعث بشه که من برای خوشبختی یک نفر دیگه تلاش کنم ! خوب خیلی دلیل قانع کننده ای برای انسان و موجود زمینی نیست. من بسیار ازدواج رو پاک می دونم.ولی از دید من به عنوان یک پسر تا زمانی که ازدواج به این شکل سنتی خاص خودش باشه( پسره می ره می گه قول می دم خوشبختت کنم) پشیزی ارزش نداره. دو نفر کنار هم دیگه باشن نه یکی پناه اون یکی!! شاید دخترخانومها هم نظری برای این داشته باشن که ازدواج منافع اونها رو هم بهشون نمی ده که البته من از دید یک پسر گفتم.
شما به شدت به این مسئله حساس شدین که زن فقط مرد رو میخواد واسه ارضای نیازهاش
باور کنین اینطوری نیست
و اگر هم حس میکنین اینطوریه بدونین یکی از نیازهای اساسی یک زن اینه که حس کنه مردش کنارش خوشبخته:16:
بگذریم از ادمهای خودخواه که همیشه و در هر جنسی هست
اگرم متوجه نشه که مردش خوشبخت نیست هم دیگه مشکل از درک پایین هست که بازم کم هست
شما زنها رو موجودات لوس و زیاده خواهی میدونین این کلیت نداره
کاترین یک سوال
شما تا حالا از مردی شنیدید که بگه من جوونیمو به پای این خانوم ریختم و...این قضیه خیلی مرسومه بین خانومها.بعد از مشکل دار شدن زندگی کاری که مرد می کنه رو جز وظایف طبقه بندی می کنند. سختی که یک زن می کشه در زندگی مشترک رو جز جوونی تلف شده. چرا هیچ وقت یک مرد همچین حرفی رو نمی زنه؟ غیر از اینه که سطح توقعات وانتظارات یک مرد از زندگی مشترک بسیار نرمالتر از یک زنه( البته به طور متوسط-و منظور من توقعاتی نیست که برآورده می شه سطح توقعات رو منظورمه اعم از اونهایی که برآورده می شه و اونهایی که نمی شه)
نقل قول:
کاترین یک سوال
شما تا حالا از مردی شنیدید که بگه من جوونیمو به پای این خانوم ریختم و...این قضیه خیلی مرسومه بین خانومها.بعد از مشکل دار شدن زندگی کاری که مرد می کنه رو جز وظایف طبقه بندی می کنند. سختی که یک زن می کشه در زندگی مشترک رو جز جوونی تلف شده. چرا هیچ وقت یک مرد همچین حرفی رو نمی زنه؟ غیر از اینه که سطح توقعات وانتظارات یک مرد از زندگی مشترک بسیار نرمالتر از یک زنه( البته به طور متوسط-و منظور من توقعاتی نیست که برآورده می شه سطح توقعات رو منظورمه اعم از اونهایی که برآورده می شه و اونهایی که نمی شه)
سورنای گرامی این صحبت یه چیزی متاسفانه مثه تمام سنتهای ما شده که جا افتاده و کسی به درست و غلط بودنش کاری نداره
چه اهمیتی داره این حرف وقتی زندگی تباه شده ؟
حالا خانومه واسه تخلیه خودش همه جا میگه من جونیمو هدر دادم
تو اون زندگی مرد هم با قلدری و زورگوی حق خودش رو از این بی انصافی میگیره و زنه هم با حرف تخلیه میشه
توی زندگی نرمال و عاشقانه چنین چیزهایی وجود ندارد
اینهایی که شما از زنها میگی یک ناهنجاریهایی هست و طبیعی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
نقل قول:
کاترین یک سوال
سورنای گرامی این صحبت یه چیزی متاسفانه مثه تمام سنتهای ما شده که جا افتاده و کسی به درست و غلط بودنش کاری نداره
چه اهمیتی داره این حرف وقتی زندگی تباه شده ؟
حالا خانومه واسه تخلیه خودش همه جا میگه من جونیمو هدر دادم
تو اون زندگی مرد هم با قلدری و زورگوی حق خودش رو از این بی انصافی میگیره و زنه هم با حرف تخلیه میشه
توی زندگی نرمال و عاشقانه چنین چیزهایی وجود ندارد
اینهایی که شما از زنها میگی یک ناهنجاریهایی هست و طبیعی نیست
اهمیتش در اینه که این به یک باور تبدیل شده.
این موضوع در سنت ما وقتی درست بود که زن یک موجود دوم در زندگی محسوب می شد و نه شریک زندگی! و الان صحبتهایی مبنی بر پناه بودن مرد و من به عنوان عروس!!! هزار تا آرزو داشتم که ازشون گذشتم و به خاطر زندگیم تو دلم خفشون کردم و اینها در زندگی مشترک باید فراموش بشه. اینا مال قصه هاست.همون قصه هایی که یک زن با لباس سفید می رفت خونه همسرش و با لباس (کفن سفید ) میومد بیرون. الان 25%-30درصد طلاق داریم. یعنی خانومها اونقدر هم این قضیه طلاق گرفتن براشون دشوار نیست.(مثل قدیم) مال سنت مسخره و عصر حجری ما.
من با شما هم عقیده ام که به مرور داره برطرف می شه این نوع دید. ضمن اینکه از تعصبات بی مورد آقایون کاسته می شه و دیگه یک مرد به زنش به چشم اسیر نگاه نمی کنه(این رو قبول دارید؟)
من واقعا تصور می کنم برای بهتر شدن شرایط ازدواج بهتریه 3-4 سالی تمام ازدواجها به تاخیر بیفته. دوران گذار بسیار بدی رو داریم تجربه می کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا 22
هر چقدرهم که مجرد بمونی یه روزی تصمیم میگیری ازدواج کنی از دید اقایون حرف زدم ببین دوست دختر و چیزای دیگه وابستگی و مشکلاتش حاد تر از مشکلات ازدواج مگر اینکه ادم بی قید وبندی باشی البته جسارت نمیکنم کلی میگم اما اگرمقید باشی و گناه برات سخت باشه عزیزم سریعتر ازدواج میکنی
باور کنید سخت تر نیست. شما در یک رابطه ای که می دونی یه روز باید قطع بشه انتظارات محدودی رو باید جواب بدی! دیگه زندگیت دست خودته. کار می کنی برای خودت و برای کسب درآمد- به خونوادت می تونی کمک کنی. به اطرافیانت. می تونی تفریح بری( به دید منفی نگاه نکنید. یک ایرانگردی بدون انتظار اینکه تو هتل فلان جور بخوابی فقط در قبل از ازدواج امکان پذیره) من تصورم اینه که بعد از ازدواج همه چیز خیلی پیچیده و دشوار می شه. به خصوص برای یک پسر که ساده تر و مستقیم تر فکر می کنه وواقعا براش نوع فاز فکری یک دختر بسیار سخته. یه مثال ساده بزنم. قانون کلی پسرها: وقتی اعصابشون به هم می ریزه ازش بپرسید چطوری گلم؟ کمکی از دست من برمیاد؟ یا می گه آره یا نه.اگر بگه نه معمولا کم پیش میاد که بعدا این که بهش کمک نکردید رو نشونه بی توجهی شما بدونه. پس شناخت پسرها خیلی راحت تره.
من با دوست قبلی خودم اصلا نمی دونستم چه حرفیو کی باید بزنم که اون برداشتی که خوبه رو ایشون بکنه.واقعا گاهی اوقات سرسام می گرفتم.گاهی اوقات کمک می خواست وقتی بهش می گفتم کمک می خوای می گفت نه ولی منظورش آره بود. و گاهی اوقات می گفت آره و ... خیلی سخت بود. نمی دونم آقایون در زندگی مشترک چی کار می کنن. شاید بی تفاوتی طی می کنند که من خوشم نمیاد دریک رابطه پاک از بی تفاوت بودن
دقیقا همینطوره دوره گذار وحشتناک
کاش لااقل سنتی کامل بودیم نه اینکه الان بعضی پسرا هزارتا ببخشید کثافت کاری میکنن ولی بازم حتما زنشون باید باکره باشه
این یعنی چی/واقعا واسه کسی این هضم میشه
و این عقاید پوچ و خرافات بیهوده که زن با لباس سفید میاد و...
اما الان این وضع واقعا برای زنان سختتره
این همه نگاه هرزه این همه فریب توی جامعه اسلامی؟؟؟؟؟؟؟:47::47::47::47::47::47:
احمقها فکر می کنند خدا هم به راحتی می بخشه..خداوند زناکار رو برای زناکار حلال می دونه. و اگر مردی زنا کنه حکم رسمی قرآن (سوره نور-آیه3) اینه که زن باکره برای اون حرامه!! ثانیا می خواد خودشو فریب بده. آخه اگر مرد خراب بود باید یک زنی هم خراب شده باشه دیگه!!ثالثا مگر فقط بکارت نشونه پاکی زنه؟ یعنی یک دختر نمی تونه به روشهای دیگه نزدیکی داشته باشه؟
من فکر می کنم بهتره به سمت مدرنیته بریم جلو. یاد بگیریم شفاف زندگی کنیم.شفاف و مرد وزن در باورهامون بمیره. انسانها با همدیگر زندگی می خوان کنن