RE: ظاهر زیبا عامل اعتماد
عارف عزيز :كساني هستن كه قيافه زيبا دارند و گوشه گير هستن با پوشش متوسط ، ولي افرادي هستن كه از اطلاعات زيادي در مورد همه چيز برخوردارند و داراي اعتماد به نفس بالايي هستن به نظر من اعتماد به نفس به داشتن معلومات كافي در زمينه هاي مختلف بستگي داره چون ميتوان در هر موردي اظهار نظر كرد ، عامل ديگه كه خيلي به نظر من مهم است فن بيان است كه بسيار اهميت دارد و باعث ميشه كه بتوانم نظرم رو به صورت كامل در مورد همه چيز به خوبي بيان كنم و براحتي با زيبا سخن گفتن با ديگران ارتباط برقرار كنم اين عوامل در من باعث اعتماد به نفس ميشه ودر آخر پوشش و ظاهر .
چیزی که واقعا برام یه سواله اینکه که چرا امروزه همه ما اینقدر به ظاهر
ادما نوجه میکنیم؟
همین باعث میشه که ما آدمایی رو که ظاهر معمولی دارن با کم توجهیمون معمولا از جمع طرد میکنیم. بعد میگیم که اونایی که زیبا نیستن اعتماد به نفسم ندارن. بهتر نیست یه ذره هم ما آدما به جای اینکه به قضاوت راجع به دیگران بشینیم دیدگاه خودمون و رفتار خودمونرو نسبت به آدمای با ظاهر متوسط تغییر بدیم؟
اين سوال مردوده. شما چطور مي تونيد به جاي يك نفر ديگه اظهار نظر كنيد و بگيد چرا به ظاهر آدمها توجه مي كنه؟!! اصولا اين انتخاب خود آدمهاست كه به كي توجه كنند و به كي نكنند. چهره زيبا بسيار موضوع مهميه و بدون شك نقش مهمي در ديدگاه خيلي ها بازي مي كنه و اين هم اصلا بد نيست. انتخاب اونهاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
اين سوال مردوده. شما چطور مي تونيد به جاي يك نفر ديگه اظهار نظر كنيد و بگيد چرا به ظاهر آدمها توجه مي كنه؟!! اصولا اين انتخاب خود آدمهاست كه به كي توجه كنند و به كي نكنند. چهره زيبا بسيار موضوع مهميه و بدون شك نقش مهمي در ديدگاه خيلي ها بازي مي كنه و اين هم اصلا بد نيست. انتخاب اونهاست
ما تجربه ها رو بررسی کردیم و کاری نداریم چرا اینکارو می کنن ما به اصل مسئله کار داریم که یه فرهنگ خوب جا بیوفته!
فرهنگ بدي نيست اصلا مهم بودن ظاهر! اصلا بد نيست! يك معيار مهم انتخابه و بد اينه كه شما معيارهاي خودتون رو (اعم از مذهب و ثروت و...)خوب بدونيد و معيارهاي ديگران رو بد!!
gole mohamadiعزیز
اصلا من قضاوت کردم که ادم های زشت اعتماد به نفس ندارن؟؟؟؟؟
شما ازحرف من اینطور برداشت کردید؟؟؟؟؟؟
بچه ها
شما ها اصلا دارید راه وبحث و عوض میکنید ما هنوز از صحبتامون جمع بندی نکردیم
ما فقط عامل هایی که می تونه اعتماد به نفس رو بالا ببره حرف میزنیم
بله حرف شما درست فن بیان هم خیلی مهمه
نه عارف جان من از حرفای شما اینطوری برداشت نکردم،ولی متاسفانه نتونستم منظور خودم رو برسونم.میخواستم یکی از دلایل نداشتن اعتماد به نفس رو یاد آوری بشم،شاید به پستی که شما راه انداختین ربطی نداشت واقعا منو ببخشید دوست عزیز
سلام gole mohamadi عزیزو بقیه بچه ها
منم با حرف شما موافقم نه به طور 100 درصد اما قبول دارم که افرادی هستند که با کوته نظری به کسانی که تمکن مالی کمتر و ظاهری معمولی تر دارن کم توجه هستند و انگار از انها پایین تر است
راستی شما باید من رو ببخشید
سلام.
به نظر من عوامل مختلفی اعتماد به نفس را پایین می آورند، مثل فقر که عامل مهمی توی ظاهر و نوع پوشش آدم ها دارد. و عامل ژنتیکی که باعث کم رو شدن و درون گرایی بعضی افراد می شود. و شرایط زندگی و سطح فرهنگی خوانواده ها و محیط زندگی که باعث شکل گیری شخصیت فرد می شود.بزرگ شدن با افرادی که خودشون اعتماد به نفس پایینی دارند می تواند این را تشدید کند.
عوامل مختلفی می توانند اعتماد به نفس را افزایش بدهند. البته بدون در نظر گرفتن علت به وجود آورنده می توانیم با افزایش اطلاعاتمون و انجام هر کاری که آن را عالی انجام می دهیم باعث افزایش اعتماد به نفس مان بشویم. بعد اول تو جمع های 2 نفره و 3 نفری شروع به بیان نظراتمون کنیم.و با به کار جملات تاکیدی مثبت و پرهیز از خود خوری می شود تا حدی اعتما به نفس را افزایش داد.