-
خیلی بحث پیچیده و سختیه. من که واقعا هیچی به ذهنم نمیرسه. از یه طرف حق رو به شما میدم از یه طرف صحبت های دوستان به نظرم درست میاد که شما رو محکوم کردن.
فقط یاد فیلم «جامه دران» افتادم. به نظرم یه بار ببینیدش. هر حسی با دیدن اون فیلم بهتون دست داد همون حسیه که باید در مورد شرایط فعلی خودتون داشته باشید.
یعنی قضاوت با خودتونه. والسلام
-
سلام
آبروریزی حرف بی معنی است. جرم که نکرده اید ازدواج موقت کرده اید. به هرحال ازدواج شرعی و قانونی است و بچه هم حلال زاده و پدر و مادردار. شما نیاز به همسر داشته اید و ازدواج کرده اید. اگر کسی ناراحته به خودش مربوطه.
اینجا نمیشه خیلی بهتون کمک کرد. باید مشاوره حضوری بروید و با درنظرگرفتن وضعیت شما و خانم و خانواده های هر دو طرف و مسائل دیگه تصمیم مناسبی بگیرید.
موفق باشید :72:
-
به نظر میاد پس دغدغه فعلی شما تنها نگرانی بابت آبروتون هست نه وضعیت بچه و شناسنامه یا مادرش و آینده شون و یا حتی مشکل در زندگی مشترک آینده تون (منظورم تنها بحث بله گرفتن از دختر نیست)
شما هنگام تصمیم گیری هاتون تا اینجا تک معیاره رفتار کردید فقط مذهب رو لحاظ قرار دادید (صیغه کردن و همینطور مخالفت با سقط بخاطر قواعد شرعی) این تصمیم های مهم رو تنها براساس مذهب گرفتید و سایر مسائل عرفی جامعه، عقلی و آینده نگری و تبعات روانی تصمیمتون و... رو به هر دلیل نخواستید لحاظ کنید. به نظر من الان هم با همین یک پارامتر جلو برید. از نظر عرفی و حتی میشه گفت اخلاقی کارتون تقبیح شده هست ولی از نظر شرع اسلام کار خلافی نکردید و حتی میتونید با همین توجیه بگید خودتون رو از گناه حفظ هم کردید!!!
من این راه رو زیاد صحیح و اخلاقی نمیدونم چون کلا با بحث صیغه مخالفم ولی با توجه به اینکه شما گویا خیلی مذهبی هستید و در این مقطع هم فقط نگران آبروتون هستید و این مسئله هم به احتمال زیاد در آینده بالاخره برملا میشه به نظر من تا اینجا که با این فرمون جلو رفتید بعد از این رو هم میتونید به همین شیوه پیش ببرید (البته توصیه من باز هم این هست که فعلا دست نگه دارید و به خاطر سلامتی و آرامش این مادر و فرزندتون به کسی چیزی نگید نمیشه واکنش خانواده و مسائل بعدی رو حدس زد و ریسک کرد). ولی برای توجیه کارتون در آینده احادیث و روایت های بسیاری برای جواز صیغه هست. در این مورد و برای پاسخگویی به اطرافیانتون از دفتر مرجع تقلیدتون یا روحانی مسجد محل هم میتونید مشورت بگیرید معمولا این مسائل رو خیلی راحت توجیه میکنن.