-
سلام خانم خندون
همیشه خندون باشید. نقدتون نکردم. جبهه نگیرید.
خانم مینا
اگر واقعا نشان میده که میخواد به رفتارهای گذشته اش برگرده و مطمئن هستید این صرفا سوءظن شما نیست همانطور که گفتم ولی کمی سخت گیرتر باهاشون برخورد کنید و مطمئن شون کنید باهاشون برخورد می کنید. اینکه برخوردتان چگونه خواهد بود (قهر می کنید، خانه را ترک می کنید، از اهرم مهریه استفاده می کنید؟ ...) و چه ضمانتی می خواهید بگیرید (قول بدهند، در برابر بزرگترها متعهد بشند، تعهد کتبی و محضری بدند!!! ...) به جزئیات و ویژگی های زندگی، شخصیتی و فرهنگی خودتان و اطرافیان تان بستگی داره و نمیشه از راه دور و بدون شناخت کافی نظر داد. اگر خودتان نمی تونید راه درست را پیدا کنید از بزرگترهای تان مشاوره بگیرید بهتر است. هم کمک فکری می کنند و آقا هم می فهمه از این به بعد علاوه بر شما به خانواده های دو طرف هم باید جوابگو باشه و احتمالا بیشتر خودش رو جمع و جور می کنه.
موفق باشید :72:
-
سلام آقای یک دوست واقعا ازتون ممنونم..راستش مساله من اینه که الان تو جو بسیار خوبی هستیم البته این را هم بگم که من دلخوریهایی از ایشون دارم که خوب به این زودی ها رفع نمیشه شایدم هرگز نشه ولی فعلا خیلی بهشون بها نمی دم..الان خیلی با احتیاط و آرامش جلو می رم و البته گاهی در مسائل عاطفی ظاهر سازی هم می کنم البته خیلی از این رفتار خوشم نمی آد ولی گویا چاره ای ندارم دارم به این نتیجه می رسم که کل آدم های روی زمین دارن نقش بازی می کنن و هیچ عشق واقعی وجود ندارد:47:به هر حال به لطف همین ظاهر سازی ها الان ما که یک زن و شوهر بسیار ایده ال هستیم البته ایشون هم رفتار و اخلاقشون به شدت تغییر کرده بنابراین فعلا اقدام قهری مثل در جریان گذاشتن خانواده ها و .. را نمی تونم انجام بدم..در واقع از یک طرف می خوام آرامش بدست آمده را حفظ کنم و از طرف دیگه نگرانم که همسرم نتونه به همین رفتارش ادامه بده و با گذشت زمان دوباره برگرده سر جاش..این دفعه فکر کنم دیگه تهدید طلاق کارساز نباشه و احتمالا کار حسابی بیخ پیدا می کنه چون من هم روی حرفم می مونم واقعا درمونده شدم مدام تو فکرم که اون هم مثل من داره ظاهرسازی می کنه؟؟ آخه کافر همه را به کیش خویش پندارد!! به نظرتون با این وضعیت تنهایی برم پیش مشاور فایده ای داره؟؟ البته با گریه و زاری ازم قول گرفته که دیگه حرف مشاور را نزنم و منم واقعا نتونستم روی حرفم بمونم و بهش گفتم تا یه مدتی همین جوری ادامه می دیم تا ببینم نتیجه چی میشه؟؟ ممنون میشم نظرتون را بگید امیدوارم که همگی سلامت و شاد باشید
-
سلام
نیت خوانی که نمیشه کرد. با نقش بازی کردن هر دو طرف دچار سوء تفاهم می شوند و بیشتر احتمال میره آقا خیال کنه شما خام شده اید و برگرده به کارهای سابق (به فرض اینکه بخواد برگرده)
به نظرم صریح بودن و گفتن اینکه چی فکر می کنم (حتما با آرامش) از خوش خیالی و اعمال احتمالی همراه آن بهتر پیشگیری می کنه. به هرحال کسی بدونه بهش شک دارند و مراقبش هستند بیشتر خودش رو نگاه میداره (و البته اگر مصمم باشه کاری بکنه، بیشتر پنهان کاری میکنه)
-
سلام
به نظرم فرض رو بر این بگذار که قضیه تموم شده و دیگه هم قرار نیست از این اتفاقها بیفته
با توجه به اینکه خیلی هم اتفاق سنگین و مسئله پیچیده ای نبوده
به زندگی عادی برگرد و ابنقدر وسواس نشون نده
اگر خواستی بشین و تاپیکهای این تالار رو بخون تا متوجه بشی از خیلی ها شرایط بهتری داری
این افکار رو متوقف کن و از ته قلبت همه چیز رو فراموش کن و ببخش
زندگی هم به کام خودت تلخ میشه و هم همسر و فرزندت
فکر کن این مورد اصلا قرار نیست تکرار بشه
اگر احیانا تکرار شد اون موقع بشین و راجع بهش غصه بخور یا به فکر راهکار باش