نوشته اصلی توسط
« 7 »
سلام آقا امید وقتتون بخیر ؛
ان شاءالله طاعات و عباداتتون مقبول درگاه حق باشه :203:
چقدر خوبه که توی صحبت هاتون میگین قبلنا اینطوری فکر میکردم و الآن اینگونه اندیشه میکنم ...میدونید این ویژگی در شما چقدر با ارزشه و نشون دهنده این هست که شما رشد کردین و بزرگ شدین ... خدا میدونه چقدر از افرادی هستند که هنوز هم مثل بچه سالی شما فکر میکنند و همیشه در حسرت داشتن چیز های بالاتری هستند در حالیکه بهترین ها را در اختیاز دارند .
آقا امید این صحبت من شاید براتون تکراری باشه ولی گاهی نیاز داریم به صحبت هایی که مدام بهمون گفته بشه ..
آقا امید هیچ چیزی نیست که از توان خداوند قادر مطلق خارج باشه ... شما تلاشتون را دارین میکنین و قلبا هر آنچه را که اینجا برامون تو تاپیک مینویسین را به خود خدا بگین و مطمئن باشین اجابت میکنه ... یه لحظه فکر کنید زمانیکه خواسته هاتون رو در این تاپیک و برای دوستانتون و ما کاربرانی که در این تالار هستیم مینویسید ..در حالیکه هیچ کاری از دست ما بر نمیاد جز آرزوی خیر برای شما کردن و راهنمایی دادن ...چقدر خوبه همینطور با انگیزه بریم به خدا هم بگیم ... :72:
آقا امید من به عنوان یکی از کاربران تالار دعا میکنم ان شاءالله به حق ماه مبارک رمضان و وجود پر برکت آقا امام زمان (عج) همه ی اون چیزی را که از درگاه خداوند خواستار هستین به بهترین خیر و مصلحت خداوند متعال به اجابت برسه و دلتون عمیقا شاد بشه .. شغل مناسب و همسری شایسته و فرزاندان سالم و صالح :72:
توکل کنین :203:
یه بار شنیدم اگر خداوند را به نام های نیکش که گفته شده صدا کنید جوابتون رو میده ... من هم با خودم گفتم وقتی در دعای جوشن کبیر هزار و یک نام از اسماءالهی گفته شده پس حتما جواب میگیرم و اثرات شگفت انگیزش را در زندگی ام دیدم .
به شما هم توصیه ام این هست که این دعای گرانقدر را بخوانید و حرف دلتون را به خدا بگین