نوشته اصلی توسط
میس بیوتی
عزیزم من تو پست اخر تاپیک قبلیت نظرمو گفتم.الانم با خانم ایدا خیلی موافقم و فکر میکنم پیشنهاداتشون خوبه.مادر شوهرت به همسرت عذاب وجدان میده و اینقدر ابراز دلتنگی و ناراحتی از دوریش میکنه که همسرت نمیتونه حتی نمیتونه تصور یک روز بدون ایشون بودن رو بکنه! به نظرم حتما حتما مشاوره برو و از یه مشاور راهنمایی بگیری...ببین مثلا مادر شوهر من همش ادعا میکنه که تنها تو خونه میترسه وروزا که اصلا بند نمیشه تو خدنه و شبام تا خورشید که غروب میکنه و ایشون از مسجد میاد اگه مستاجراش تو خونه نباشن یکی باید بره پیشش بشینه تا بیان! ما عروسا و دختراشون می فهمیم که اینکار ایشون یه خورده فیلم بازی کردنه(حتی دختراشون به این اعتراف میکنن) اما پسراشون هر چی هم بگیم میگن نه مادر میترسه گناه داره و ... به نظرم توام یه مدت مثل مادر شوهزت رفتار کن و نشون بده که خیلی نیاز به حمایتش داری (البته نه با غر زدن) مثلا شبا یه قفل از تو بزن روی در و وقتی میاد بپر تو بغلش و
بگو واااااای خدارو شکر اومدی داشتم از ترس سکته میکردم یه صداهایی شنیدم ...چه خوبه که هستی ... یا تو طول روز بهش بزنگ یا پیام بده و ابراز دلتنگی کن و بنویس که منتظرم شامو با هم بخوریم و ...میدونی باید ازین قبیل کارا بکنی...مردا خیلی ازینکه از زنا حمایت کنن احساس قدرت میکنن و واسشون شیرین و لذتبخشه! این همون کاریه که خانواده همسرت دارن انجام میدن ...