شيرين گرامي يعني چي ما مجردا چي كار كنيم؟ اين كارا رو كه نمي شه و اصلا درست نيست اين حد ابراز علاقه از سوي دو فرد مجرد به هم.احساساتي بوجود مياد بدون اينكه مامن خوبي براشون درست بشه!
نمایش نسخه قابل چاپ
شيرين گرامي يعني چي ما مجردا چي كار كنيم؟ اين كارا رو كه نمي شه و اصلا درست نيست اين حد ابراز علاقه از سوي دو فرد مجرد به هم.احساساتي بوجود مياد بدون اينكه مامن خوبي براشون درست بشه!
؟؟؟؟
... عذر ميخوام مثل اينكه سوءتفاهم شده ....
من كاملا بي منظور و بيطرف صحبت كردم .... منظورتونو نفهميدم سورناي عزيز؟؟؟؟
من هيچوقت پامو از گليمم بيشتر دراز نميكنم ... اميدوارم اينبار اين اتفاق نيفتاده باشه.....
واقعا حرف بدي زدم؟؟؟؟ :160:
نه شيرين خانوم گل
من عذر مي خوام. منظورم اين بود كه امكان احساسات در حدي كه دو نفر رو از لحاظ روحي تامين كنه در قبل از ازدواج نيست.
شیرین جان بهتره ما مجردا دلمونو به این مطالب خوش کنیم تا لااقل انگیزه ای برای ازدواج داشته باشیم.
انگیزه که فت و فراونه !!!
ولی موقعیتش نیست و مهمتر اینکه دخترش...
سلام mke. عزیزم چرا موقعیتش نیست. در ضمن دختر خوب هم که پیدا می شه. آدم خودش خوب باشه همسرش هم خوب می شه.
دوستان لینک اصلی را که دقیقاً همین مطلب در آن است را به دلیل رعایت امانتداری می آورم و نیز به دلیل علاقه ای که به تالار دارم:
http://movafaghiat1371.persianblog.ir/post/9
آخه من تازه ترم 3 هستم و خیلی تا تموم کردن درسم مونده باز میشه گفت چند ترم آخر کارشناسی بشه یه کاری کرد!
کجا دختر خوب گیر میاد من بهترین دخترا رو هم که می بینم...
اوناییم که بقول شما خوبن خیلی خشکن و من خیلی شاد و صمیمی و نمی تونم خشک باشم!
کجا پسر خوب گیر میاد؟!! :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
شوخی کردم. دخترهای خوب پاک و سرزنده و شاد وجود دارند. شاید شما یخورده باید دیدتون رو از تعصبات کم کنید(این حدس منه نه واقعیت حتمی)
شرمنده...
خیلی عذر می خوام...
ببخشید ...
روم به دیوار ...
گلاب به روتون...
بی ادبی نباشه...
چرا تعصبی؟
باز اگه یکی باشه واقعا ارزش داشته باشه میشه یه کاری کرد ولی من بندرت کسی چشممو بگیره ...