-
RE: اختلاف سطح تحصيلي
ایشون بسیار بسیار انسان پخته و کاملی هستند. گاهی به عظمتی که در صحبتهاشون وجود داره رشک می برم. از این که همسرم با یک برخورد نامناسب من زیر گریه نزنه و سعی در آروم کردن من داشته باشه و بعد از من بپرسه که دلیل این کارم چیه(منظورم صبر در ایشونه) (به طور متقابل من) همیشه احساس خوبی داشتم.
من نمی دونم چرا. اما دوست ندارم در زندگی رابطه سنتی ایجاد امنیت و آرامش همواره به دوش من باشه. زیباترین لحظه ها برای من لحظه هاییه که با هم در آغوش هم باشیم و نه همسرم در آغوش من!!! کسی هستند که می شه باهاشون صحبت کرد و برای صحبت تو ارزش قائلند و صبورانه گوش می کنند. حتی اگر راهکاری به ذهنشون نرسه. مهمتر از همه مقاومت اون در برابر مشکلات زیادی که باهاش سر وکله می زنند واقعا برای من قابل تحسینه. من همون قدر که برای همسرم ارزش قائل می خوام بشم همون قدر دوست دارم اون این ارزش رو برای خودش قائل باشه و محکم باشه. البته اینها رو من از گوشه کنار و از برخوردهاشون با خودم و بقیه فهمیدم.
-
تکه یخ گرامی ایشون اصلا از علاقه من به خودشون چیزی نمی دونند. صلاح هم در اینه که ندونند. چون یقینا ضربه می خورند. من در وهله اول باید این مشکلات اولیه رو در خودم و خونوادم حل کنم و بعد
-
سورنای عزیز، هر کس در انتخابش علاوه بر معیارهای اصلی، یک معیار اساسی داره که مانند فیلتر عمل می کنه، یعنی کسی که دارای اون معیار نباشه به هیچ وجه برای بررسی معیارهای دیگه انتخاب نخواهد شد. شما باید معیارهاتون رو در نظر بگیرید و مخصوصا اون معیار اساسی تون رو، من از صحبتهای شما هم در دیگر تایپیکها و هم در این موضوع احساس کردم معیار اساسی شما هم سهم بودن زن و شوهر در زندگی و هم پای هم بودن هست، شما دوست دارید همسرتون در عین حال که از لحاظ عاطفی به شما وابسته اس شخصیتی مستقل داشته و از شما انتظار نابه جا نداشته باشه. کسی که مسئولیت پذیر باشه و تمام مسئولیتهای زندگی رو به دوش شما نندازه و به سهم خودش مفید و همراه و یار باشه.
اینطور که گفتید این خصوصیات در این خانم موجوده پس ایشون از فیلتر معیار اساسی زندگی شما عبور کردن، حالا باید به سایر معیارهاتون برسید، اونها رو در ایشون بررسی کنید، ببینید واقعا چقدر براتون مهمه که همسرتون تحصیلاتش بالا باشه، آیا وجود چنین اخلاق خوبی باعث میشه که شما به هیچوجه در طول زندگی ایشون رو به خاطر نداشتن تحصیلات بالا حتی در درون خودتون سرزنش نکنید؟
اصلا فرض رو بگذارید بر اینکه اطرافیانتون همه با این قضیه مخالفت می کنن و به هر حال همیشه شما رو به خاطر انتخابتون شماتت خواهند کرد (نمی گم واقعا اینطوره فرض کنید) آیا اونقدر خصوصیات خوب دارن یا اونقدر به ایشون علاقه مند هستید که حرف هیچ کس کوچکترین تأثیری در زندگی شما نگذاره و آیا می تونید بهترین عکس العمل رو در مقابل اطرافیانتون نشون بدید که اونها قلبن به همسر شما احترام بذارن و دوستش داشته باشن؟
....
:72:
-
شاد گرامی با این انتخاب من خونوادم رو عملا از دست می دم.اونها نهایتا خیلی خشک با ایشون برخورد خواهند کرد"البته مادرم به حکم مادر بودنش با من احتمالا عاطفی برخوردشو ادامه می ده".مادر من حتی در باورش هم نیست که من همچین انتخابی رو بکنم. البته به دوری از اونها عادت کردم و احتمال خیلی زیاد قصد دارم (اگر بورس داخل نشم) برای همیشه خارج کشور برم.یقینا ایشون رو هیچ گاه سرزنش نمی کنم حتی در درون خودم. بله درست حدس زدید. من به یک زن به چشم یک دوست نگاه می کنم و (عذر می خوام) از لوس بودن یک زن متنفرم. "اطرافیانتون همه با این قضیه مخالفت می کنن و به هر حال همیشه شما رو به خاطر انتخابتون شماتت خواهند کرد" این فرض نیست. واقعیته. پذیرفتمش.نمی دونم اونم می پذیره که خونوادم رو فقط زمان خواستگاری و عروسی ببینه یا خیر.سوال دیگه اینه آیا مسائل دیگری هم غیر از مسائل معمول وجود داره که دقیقا نیاز مند یکسان یا مشابه بودن شرایط تحصیلی(بالنسه ) باشه ؟ من اینو نمی دونم
-
اگه ایشون ذهن بسته ای داشته باشن امکان داره در بعضی موارد دچار مشکل بشین، اما اگه ایشون اشراف کافی روی مسائلی که یک شخص در طول تحصیل با اون دست به گریبان میشه رو داشته باشن خیلی بهتره. شما میتونید خودتون تمام مسائل موجود رو برای ایشون توضیح بدید. اما امکان داره که خودشون در بعضی جاها احساس ضعف کنن، مثلا احساس کنن در مورد مسئله ای که شما در موردش صحبت می کنید اطلاعات کافی ندارن و همین امر باعث ناراحت شدنشون بشه، نمی دونم وضعیت ایشون به چه صورتیه اما بهترین کار اینه که شما تشویقشون کنید در زمینه ای که به اون علاقمند هستن پیشرفت کنن، البته اینو اجبار نکنید چون امکان داره احساس بدی بهشون دست بده...
بهتره اینطوری توضیح بدم، وقتی یه نفر احساس کنه در هیچ زمینه ای حرفی واسه گفتن نداره (البته ببخشید من شناختی نسبت به ایشون ندارم و مطمئن هستم که ایشون توانایی های زیادی دارن) احساس بدی بهش دست میده، فکر می کنه یه چیزی در وجودش کمه و مدام خودش رو سرزنش میکنه، شما باید کاری کنید که ایشون احساس کنن حداقل توانایی ایشون در یک زمینه با تحصیلات شما هم سطح هست، یعنی توانایی انجام کاری رو دارن که شما رو شگفت زده می کنه، و باعث افتخار شماس، شاید فکر کنید که همچین قضیه ای نیست و ایشون هم همینو بگه اما به مرور زمان این اتفاق خواهد افتاد.
این قضیه مخصوصا وقتی پررنگ میشه که احساس کنیم کفه ترازو زندگی به سمت یک نفر سنگین تره، ما همیشه در یک شرایط روحی به سر نمی بریم، طوری رفتار کنید که ایشون این انتخاب رو به حساب لطف و گذشت شما نذاره..
در طول مدت تحصیلتون تا اونجا که می تونید ایشون رو در جریان مسائل درسی تون بذارید حتی اگه مطمئن هستید که ایشون دقیقا متوجه صحبتهای شما نمیشن اما هیچ وقت این کار رو متوقف نکنید اجازه بدید ایشون هم سهمی در درس خوندن شما داشته باشه. و حتما و حتما در مورد مشکلاتی که ادامه تحصیل به همراه داره باهاشون صحبت کنید، شب زنده داری های احتمالی، زمان تحویل پروژه و ....
در ضمن قبل از هر چیز حتما در مورد برخورد خانواده تون باهاشون صحبت کنید، البته باز هم طوری این کار رو بکنید که این حس بهشون دست نده که باعث جدایی شما از خانواده تون هست و خودش رو مزاحم حس کنه.
:72:
-
کار خوبی کردی که بروز ندادی با نظرت هم موافقم که زن وشوهر به یاد هم و همراه هم باشن واقعا همسر و هم چراغ باشن نه یکی فقط احساسات خرج کنه و یکی فقط گیرنده باشه .هردو آنسان هستن به یه اندازه به احساس و عواطف نیاز دارن .کار دنیاست نمیدونم چی بگم .من امروز خیلی جدی فکر کردم دیدم تنها کسی که میتونه به ما کمک کنه بعداز خدا خودمونیم .چون با شناخت کاملی که از اخلاق خودمون داریم میفهمیم که تو موقعیت های مختلف چطور رفتار کنیم.من یه مورد شبیه تو میشناسم البته دراین مورد من آقا بعداز ازدواج طی طریق کردن و دکترای تخصصی گرفتن و شدن استاد یه دانشگاه معتبر در حالی که خانومشون زیر دیپلم بودن که با حمایت همسرشون الان ایشون هم مهندسی کامپیوتر میخونن البته نه از دانشگاه چندان معتبری .ولی به هر حال سه تا بچه دارن به خوبی و خوشی هم دارن زندگی میکنن .ولی فکر کن مثلا منو شما که درس خوندیم چه گلی به سر خودمون زدیم مثه همه آدمای دیگه داریم زندگی میکنیم با همون دقدغه ها و مشکلات ببین این خانم برات مهمتره یا آرزوهایی که داری براورده شدن اونا بدون این خانم برات ارزشی داره یا نه ؟یه سرم به ما بزنی بد نیست چون به راهای تازه رسیدم دوست دارم تو که تا حالا همراهیم کردی نظرتو بگی ...
-
سلام. مرسی کمکم کردی. من نمی دونم چطور بگم . این خانوم قبلا طلاق هم گرفتند!البته همسرشون ایشون رو رها کردند. به دلیل عیاشی و...
هر چند می دونم شاید باورش سخت باشه. اما برای من این هم چندان مهم نیست. فقط یخورده اوضاع خرابه برای اینکه با خونوادم صحبت کنم.
شاد من ایشون رو در بسیاری زمینه ها سرتر و بالاتر از خودم می دونم. همین که هیچ وقت ندیدم ایشون دستور بدن و چیزی رو از کسی طلب کنند برای من بسیار بسیار ارزشمنده. بارها حرکتهایی از ایشون دیدم که متحیر شدم از اینکه همچین انسانی هم وجود داره. البته از طرف اون هم چیزی ok نیست و شاید ایشون منو رد کنه.
میام بهت سر می زنم. چشم. حتماحتما.
-
*البته عياشي همسرشون
من طوري معمولا صحيت مي كنم كه ايشون احساس كنه فردي كه نيازمند تره من هستم و نه اون. البته فعلا در حد يك رابطه عادي و نه اصلا عشق وعاشقي
-
حالا باید تمام مسائل رو در نظر بگیرید، اعتقادات، سطح اجتماعی، سلایق، اهداف، نوع نگاه، و ... اینکه ایشون یه بار ازدواج نا موفق داشتن به علت عیاشی همسرشون به نظر من هم مورد منفی نمی تونه باشه، شاید اگه ایشون به زندگی با یه فرد عیاش ادامه میدادن می بایست مورد سوال واقع میشدن.
آقای سورنا در یک کلام شما هستید که میخواین با این خانم زندگی کنید، آیا ایشون کسی هست که بتونه انتظارات شما رو برآورده کنه و بهتون آرامش بده و آیا شما می تونید انتظارات ایشون رو برآورده کنید و به ایشون آرامش بدین؟ آیا این انتخاب بهترین انتخاب شماس (دو طرفه)؟ آیا از زندگی کردن در کنار هم لذت خواهید برد؟
-
شاد من واقعا نمي دونم چي بايد بهش بگم براي شروع همچنين رابطه اي.چطوري باهاش برخورد كنم كه اينو نشون بدم كه از ديد من ايشون به سر من زياد هم هست."چون واقعا اين حس رو دارم" نمي دونم مي تونم براي يك زن كه بالاخره درد كشيده است پناه خوبي باشم يا نه. هر حركت من خيلي تو اين مورد خطرناك مي شه و ممكنه يك برداشت غلط از رفتارهاي من روح درد كشيدشو بيشتر آزار بده. از اين واقعا منزجر مي شم از خودم .من برام خود خونوادم حل شدست. اما سخت مي تونم اونو راضي كنم به اينكه قبول كنه هيچ وقت بعد از ازدواج خونواده من رو نمي بينه. نمي دونم ..