نوشته اصلی توسط
reza.6012
با سلام
مثل اینکه مشکلات منو خونده بودید ، آره من از خونه واده همسرم متنفرم و دلیلش: خیلی متکبرند، اصلا به من فرصت ابراز وجود نمیدن، هرچی خودشون بگن درسته، خسیس ان و اینو نوعی صرفه جویی میدونن . دخترشون رو بد حمایت میکنن جوری که اقتدار که هیچ مرد بودن من زیر سوال میره و اما دلیل اصلیش که شاید به درد شما بخوره : همسرم هستش اگه فقط یه بار حتی یه بار عنوان کنه مثلا فلان رفتار بابا یا خواهرم و مادرم اشتباه بود من اصلا دیگه به روش هم نمیارم و باهاشون میسازم مشکل اینه همسر من همه کارهای زشت اونا رو تایید میکنه و اصلا حاضر نیس قبول کنه اونام اشتباه میکنن و این قضیه اوایل زندگی منو اذیت میکرد ولی با گذشت سالها زندگیمونو داغون کرده البته به درک سر خانواده همسرم به سلامت!!!!
ببخشید عنوان میکنم ایشون تو یه سری مسایل سرد هستن و البته اینم قبول ندارن . در مقابل کوچکترین انتقاد از خانوادش واکنشی نشون میده تا دیگه من جرات نکنم من بعد چیزی بگم!
بنظر من رودررو دو نفری بشینید و مسایل و خواسته ها و انتظارات تونو حتی مسایل جنسی رو بدون تعارف به هم بگین ( کاری که هیچوقت همسرمم نمیکنه و هر وقت من میگم یه چیز پیش پا افتاده رو علم میکنه و نمیزاره به نتیجه برسیم) اگر نقاط مشترک داشتین دوباره سعی کنین اگر نه بنظر من نزار به نقطه ای که من رسیدم برسی و جلوشو بگیر .