خانم احساس این پاراگرافتون جمله به جمله ش سوال ایجاد میکنه.
کسی که شمارو اینجا نمیشناسه به نظر من اشتباهاتتون رو بگید حال و اوضاع فعلی و واکنش های آتی همسرتون رو بهتر میشه حدس زد.
شما دو نفر شب عروسی سر اشتباهاتی که شما قول داده بودین تکرار نشه دعوا کردین و ایشونم حالش بد شده صبح بردنش بیمارستان؟ من حدس میزنم به خاطر دعوا حالش بد شده دیگه درسته؟ اگر بخاطر وضعیت جسمی خودش بود که طبیعتا شما هم میرفتین بیمارستان و منزل رو هم ترک نمیکردین دیگه. اگر جایی دارم اشتباه میگم اصلاح کنید.
یه سری اشتباهاتی هست که به نظر خانمها اگر مرد مرتکب بشه گناه کبیره کرده در حالی که به نظر خود اون مرد ممکنه اصلا در حد یک لغزش کوچیک هم نباشه
برعکسشم هست دیگه. ممکنه مسئله ای به نظر شما خیلی کوچیک و کم اهمیت و بهانه بیاد ولی غرور یا اعتماد یا شخصیت یا خیلی مسائل مهم یک مرد رو هدف گرفته باشه.
مردی که عروسی هم گرفته بوده احتمال اینکه فقط بخاطر بهانه بخواد بالافاصله بعد عروسی یک مرتبه تغییر موضع بده خیلی کمه. ایشون احتمالا داشته صبوری میکرده و اتفاقی افتاده که ضربه نهایی بوده براش و کاسه صبرش سر اومده. وگرنه با این مخارج و دردسرهای عروسی باید واقعا مشکل روانی یا جنسی داشته باشه که بهم بزنه. از این دو جهت سالم بود؟
از روی عکس پروفایل که نمیشه حال عمومی کسی رو فهمید. مردم عکس پروفایلشون رو مرتب عوض میکنن و به نظر من فقط احساسات لحظه ای یک نفر رو میتونه نشون بده ممکنه احساس اون لحظه این آقا نبرد قلب و مغزش بوده ولی نمیشه فهمید به صورت کلی هم با خودش در کلنجار هست یا تصمیمشو گرفته. ممکن هم هست واقعا با خودش در کلنجار باشه ولی با یک عکس پروفایل همچین نتیجه گیری احساسی ای نکنید منطقی تره.
ولی اینکه میگین برای روز تولدتون پیام روانشناسی زن و شوهر فرستاده به نظر میاد نشانه خوبیه. یعنی اونقدرها هم ازتون عصبانی نیست یا عصبانیتش فروکش کرده
راجع به مهریه هم خانم احساس احتمالا وکیلتون به شما به قدر کافی مشاوره میده ولی به نظر من از یک مشاور حقوقی رایگان هم در کنار وکیل اصلیتون استفاده کنید. کسی که در ازای پول داره به ما مشاوره میده چه مشاور روانشناسی باشه چه مشاور حقوقی همیشه باید این احتمال رو گوشه ذهنتون داشته باشین که ممکنه منفعت زندگی من با منفعت اقتصادی اون در یک جهت نباشه به نظر من صد در صد اعتمادتون رو به این افراد ندین. همه الزاما اخلاق مدار کار نمیکنن بخصوص کسانی که زندگیشون با مشکل داشتن مردم میچرخه مثل پزشکی که مریضی که بهش اعتماد کرده رو بی جهت زیر تیغ جراحی هم میفرسته.
کلا راجع به مهریه نظر شخصی من این هست که اعمال فشار مهریه فقط زمانی جواب میده که مرد مقصر باشه و خودش هم حداقل یکم ته دلش قبول داشته باشه که مقصره مثل مردی که کتک زده یا خیانت کرده و دیگه خیلی پررو هم باشه یه درصدی ته دلش خودش رو مقصر میدونه. اگر اشتباه از طرف زن باشه و مرد هم خودش رو کامل محق بدونه اجرا گذاشتن مهریه فقط مرد رو عصبانی تر میکنه برش نمیگردونه. اگرم برگرده از روی نداری و بی پولی برمیگرده نه علاقه به همسر یا بخشیدنش.