-
RE: خانمي پرمدعا و متوقع
الان سر كارم براي عصر برنامه مي ريزم كه بچه ها رو ببرم پارك يا خيابون يا حتي دندونپزشكشون اما وقتي مي رسم خونه با اينكه كارم هم زياد نبوده اونقدر كه توانم ببره مثل جسد مي خوابم وقتي هم بيدار مي شم تابه تكاليف پسرم برسم و خونه ام رو جمع و جور كنم ساعت 9 شده و جناب همسر تشريف مي يارن
البته خدايي اش هر وقت بهشون گفتم بريم بيرون دريغ نكردن اما من تنبل ...
دو هفته است كل منابع كارشناسي ارشد رو خريداري كردم و فقط به جلدشون نگاه مي كنم
يه كتاب داستاننويسي كه شهريور خريده ام و هنوز توي كتابخون هام بهم لبخند مي زنه
فقط شدم يه كلفت كه يا جارو به دسته يا كهنه به دست
واي چقدر من نا شكرم هي غر غر غر اما به خدا هر برنامه اي مي ريزم به هم مي خوره اون هم با بي ارادگي ديروز با نصايح دوستان يه كمي بعد از ظهرم بهتر گذشت اما هنوز جا دارم تا بشم اوني كه توي ذهنمه
لطفاً از تجاربتون برام بگيد . ممنون مي شم
-
دلناز عزیزم
یه دفعه که عوض نمیشی
یه کم آروم باش یادت نره یه نشونه داشته باش که تا خواستی عصبانی شی تو رو به آرامش دعوت کنه
موفق باشی
-
الينا جان وقتي با پسرم دعوا مي كنم بلافاصله به خودم مي گم داري اشتباه مي كني اين بچه خيلي ناتوان تر از اونيه كه بتونه با توي مادر مقابله كنه چه كلامي چه تربيتي چه جسمي و قدرتي مي گم برو يه ليوان آب بخور ازش دور شو تا آروم بگيري اما يه خود ديگه بهم اجازه نمي ده يه طورايي دارم خودمو تخليه مي كنم اما باور كن با هر كلامي كه مي نويسم يه قول به خودم مي دم كه ديگه تكرار نكنم امروز يكي از كتابهامو آوردم تا وقت ناهار مطالعه كنم ببينم چقدر ميتونم روي خواسته ام استقامت نشون بدم برام دعا كن بعد از ظهر مي خوام بچه ها رو ببرم دندونپزشك مي خوام اين تاپيك برام حكم كارنامه اي رو پيدا كنه كه به تلاشم نمره و امتياز مي ده . دلم مي خواد شاد باشم .
-
اين جمله تو منو به فكر واداشت : امروز چه كرده ام تا لياقت داشته باشم فردا هم زنده بمانم؟
-
دلناز جان اگه بتونی به یک مشاور حاذق هم مراجعه کنی بد نیست ها گلم.
-
دلناز عزیزم
بهتره یه کم اعتماد به نفستو ببری بالا
سعی کن آروم باشی همیشه لبخند بزن
من مطمئنم که تو میتونی
-
خيلي دلم مي خواد برم مشاوره شايد اين كار رو كردم
يه فصل از كتاب روانشناسي مرضي رو خوندم (آفرين به دلناز) اما غير از كلياتش هيچي نفهميدم به هر حال يه امتياز مثبت امروز بايد تست هاي مربوط به اين فصل رو بخونم
الينا من دارم سعي مي كنم .
-
در مورد کارشناسی ارشد ، رشتتون چیه؟ شاید کمکی از لحاظ برنامه ریزی از دست من بربیاد.
-
دلناز خانوم گفتم لااقل در تایپیک بهونه نگیرید از چیزی تا این عادت بیفته. همسرتون هم به موازات شما در بیرون منزل کار می کنند.
-
دلناز جان تو دختر با اراده اي هستي .محكم و قوي باش
ميدونم كه ميتوني