RE: هم شوهر دارم هم عاشق يكى ديگه شدم
من قصد جسارت ندارم اما واسم عجیبه.. یعنی ممکنه یکی به همسرش علاقه داشته باشه،واسه زندگیش تلاش کنه،به زندگیش متعهد باشه،بعد عاشق یکی غیر همسرش شه؟؟باور کنید فقط واسم عجیبه.
بهرحال شما وجدان آگاهی دارید.امیدوارم مشکلتون هر چه زودتر رفع بشه و به آرامش خاطر برسید.
ميدونيد يه چيزى رو هم بگم يه زن هيچ موقع بيخودى جذب بيرون نميشه
من خيلى احساساتى ام از همسرم عشق بيشترى ميخوام تعبيرم از نزديكى جنسى يكى شدن 2 روحه با هم يكى شدن به اوج رفتن به نظر من روابط جنسى برا نشون دادن عشق بايد باشه كه طبيعتا لذت هم داره خيلى بيشتر اما همسرم هيچ وقت نخواست اينو بفهمه ميگه نه شما دخترا همه چيو با احساسات مخلوط ميكنيد س.ك.س فقط براى لذت بردنه
يا دوس داره به يه شكلى فانتزيش كنه
يا دور از چشم من پورنو نگا ميكنه به نظر شما اين خييانت نيست؟
اين فقط يكى از موارد اختلاف طرز فكرام با اونه
به نوعى حس ميكنم دنياى من با اون فرق ميكنه
مثلا من از مطالعه لذت ميبرم ولى اون اصلا كتاب دستش نميگيره
البته خصوصيات مثبت هم داره مثلا اينكه نماز خونه دوس داره وقتشو تو خونه با من بگذرونه
با مسولييته اهل شوخى و خندس........
نميدونم
كاش زندگى اينقدر سخت نبود
ويه خصوصيت خوبشم اينكه قاطع هست و به كسى اجازه دخالت نميده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khodam
من قصد جسارت ندارم اما واسم عجیبه.. یعنی ممکنه یکی به همسرش علاقه داشته باشه،واسه زندگیش تلاش کنه،به زندگیش متعهد باشه،بعد عاشق یکی غیر همسرش شه؟؟باور کنید فقط واسم عجیبه.
بهرحال شما وجدان آگاهی دارید.امیدوارم مشکلتون هر چه زودتر رفع بشه و به آرامش خاطر برسید.
azizam mibini ke shode:302:
به نظر من اگه تو زندگی عشق نباشه چرا که نه؟ منم مثل تو
اوه . شهامت داشته باش علي آقا زنت رو طلاق بده يا برگرد به زندگيت. اون گناه نداره كه گرفتار وسوسه هاي شما شده!!
kasi dige nazari nadare?. montazeram
سلام - من فقط ازت يه سوال دارم : اگر موضوع شما برعکس بود و همسرت عاشق يه خانم ديگه ائی ميشد تو چه عکس العملی نشون ميدی ؟ خواهش ميکنم از ته دلت جواب بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shfa
سلام - من فقط ازت يه سوال دارم : اگر موضوع شما برعکس بود و همسرت عاشق يه خانم ديگه ائی ميشد تو چه عکس العملی نشون ميدی ؟ خواهش ميکنم از ته دلت جواب بده
خيلييييييييي ناراحت ميشدم مسلما
بهش يك شانس ميدادم اگه هنوز فكرش اونجا بود ازش جدا ميشدم
کار خیلی خوبی داری میکنی / ثواب داره / مشکل خاصی هم نیست / حالا که نمیتونی دل ببندی حداقل دورش نزن / خدا رو خوش نمیاد !
هزار رحمت به . . . !
کار آدمای پسته / هر چی بگم کم گفتم بهت / حیف که باید قوانین تالارو رعایت کنم و اسلام دستمو بسته وگر نه . . . !
ازش طلاق بگیر و خیلی مودبانه و محترمانه و باکلاس و . . . برو با کسی که عاشقش شدی زندگی کن / سلام ما رو هم برسون / عروسی دعوتمون کن / ولی این چیزی که نوشتی خیلی . . . هست !
البته احتمالا یه روزی عاشق شوهر فعلیت بودی که باهاش ازدواج کردی / حالا هم برو عاشق یکی دیگه شو / چند سال بعدم میفهمی با اونم تفاهم نداری و برو تا قیامت . . . !
بقول برره ای ها سست عنصر بیدی جیگر !
بزار تکلیف شوهر فعلیت هم روشن بشه و با آبروش هم بازی نکن !
من نظر دوستانو خوندم / هیچکس از این کاری که میکنی رازی نیست و اکثرا متنفر این کارت هستن !
این پست ها رو هم ننوشتیم که بگیم راه حلی وجود داره و بیشتر دوستان از این کارت حالشون بهم خوده و خواست یه جوری اینو بهت حالی کنن !
خدا بیامرزتت !
اعصاب ما رو هم ریختی بهم !