من به اين عشق شما آفرين مي گم و به همسر شما هم حق مي دهم. بين عقد و ازدواج كلي فرق هست و كلي پيشامد. به نظر من هر چه زودتر مقدمات عروسي رو فراهم كنيد تا هم خودتان عذاب نبينيد و هم همسرتان را تحت فشار قرار ندهيد.
نمایش نسخه قابل چاپ
من به اين عشق شما آفرين مي گم و به همسر شما هم حق مي دهم. بين عقد و ازدواج كلي فرق هست و كلي پيشامد. به نظر من هر چه زودتر مقدمات عروسي رو فراهم كنيد تا هم خودتان عذاب نبينيد و هم همسرتان را تحت فشار قرار ندهيد.
منم با نظر سورنا موافقم .شما باید به اون و خواسته هاش احترام بزارید .خوب اگه خیلی عجله دارید چرا این انرژی رو صرف فراهم کردن شرایط ازدواجتون نمیکنید فکرنکنم برقراری یه رابطه جنسی انقدرا هم مهم باشه که نشه کنترلش کرد .شما میتونید به خانومتون به چشم یه انسان نگاه کنید نه کسی که میتونید باهاش خودتون رو تسکین بدین بهش ثابت کنید وجود شخص خودش براتون مهمه موفق باشید.
ببین دوست عزیز
شما هر چه قدر اصرارکنید خانمتون ترسیده تر میشه و فکر میکنه وای چه چیز وحشتناکی هست . و می دونم برآورده نشدن نیاز جنسی در آقایون مشکلات عدیده به وجود میاره ولی به خانمت ثابت کن که از پسش برمیای و اگر اصرار کنی فکر میکنه هدفت از ازدواج فقط نیاز جنسی که باعث سرد شدنش میشه.
برادر خوبم حق دارین ولی شما به همسرتون قول دادید مطمئن باشید نتیجه مطلوبی از این قول خواهید گرفت. کمی دیگه صبر کنید :72:
ولی من در کل خودم می گم رابطه در دوران عقد به طرفین بستگی داره . سکس کامل اگه هر دو موافق باشند هیچ اشکالی نداره البته با در نظر گرفتن تمامی شرایط مخصوصا خانم ها باید دقت کنند.
شايد با خودتان فكر كنيد كه چرا همه مي گويند حق با خانم است و كسي به خواسته شما بها نمي دهد؟
واقعيت اينست كه بكارت براي بسياري از دختر خانمها گوهر بسيار گرانبهايي محسوب مي شود كه از دست دادن آن برايشان اتفاق خيلي بزرگي محسوب مي شود. اكثر دختر خانمها دلشان مي خواهد كه در هنگام از دست دادن آن بتوانند خاطره خوبي داشته و طبق آن چيزي كه از كودكي در ذهن خود داشته اند و آن شب عروسي است بر طبق همان باورها و رويا اوضاع پيش رفته و در واقعيت با آن رو به رو شوند و همچنين دلشان مي خواهد با ورود به زندگي مستقل خود تفاوت عمده اي با زماني كه در منزل پدر خود بوده و دوران عقد را با شوهرش مي گذراند بكند.
پس به او حق دهيد كه آن را حق خود بداند و از شما بخواهد تا همه چيز به نحو احسنت و به موقع خودش انجام شود.
[quote=sorena_arman]
[quote=.
این معاشقه ها همین طور به شما کمک شایانی خواهد کرد که از یکدیگر متنفر شوید و نسبت به هم بی اعتماد شوید. دختری رو که با شما وارد رابطه جنسی شده تا سرحد " زبانم لال" پست ترین دختران عالم پایین بیاورید. چون فرهنگ درونی شما با آن بسیار متفاوت است...
[/quote]
سورنای گرامی فکر نمیکنین دیگه خیلی تند نوشتین
بابا اینا عقد کردن یعنی محرمن
درسته خانومش نمیخواد پردشو از دست بده و کاملا حق داره
ولی معاشقه رو دیگه تو این دوران کسی رد نکرده البته اکه خانومش مطمئن باشه فراتر نمیشه
با نظر همتون مخالفم.چون مطمئن بودم دليل قول گرفتنش اين بود كه به راحتي ازم بتونه طلاق بگيره و به عنوان دختر با كسي ديگه ازدواج كنه كه داره همين اتفاق ميفته.ميخواد ازم طلاق بگيره!!!
سلام
آخه برای چی؟ دلیلش برای طلاق چیه؟
بلاخره باید یه دلیل منطقی و محکمه پسند داشته باشه
اخه چرا؟؟؟
یعنی عشق
زندگی
دوست داشتن مهم نیست
آرمان جان من به این دلیل در یک پست دیگه اشاره کرده ام. "همین دلیل شما مبنی بر
به راحتي ازم بتونه طلاق بگيره و به عنوان دختر با كسي ديگه ازدواج كنه كه داره همين اتفاق ميفته.ميخواد ازم طلاق بگيره!!! "
شکایت ایشون از اینکه نمی تونن وضع زندگی بد!!!(احتمالا ماشین و بالاخره سقفی روی سر مصداق این وضع زندگی بده) رو تحمل کنن نشون دهنده صحت نظر شماست.
غریبه گرامی برای بعضی ها این چیزهایی که شما فرمودید خنده دار و برق ثروت و پول قابل قبول تره!!