ممنونم که کنارمین:72:
من خیلی تلاش کردم تو زندگیم اما نمیدونم چرا اینقد نتایج مثبتش کم بوده
منم مثل همه دخترا دوست نداشتم پدرم برام هزینه کنن اما کسی از زندگی من خبر نداره
خدا شاهده تازه ازدواج کرده بودیم چه دعواها میکرد که تو چرا ماشین نداری بابات خسیسه بابات به پسراش ماشین داده بابات فلانه خشک مغزه بین دختر و پسر فرق میذاره....
چیکار که سر خونه نکرد من مدتها شبها کارم گریه بود از بس تحت فشار بودم که خونه بابات چرا نمیخرن چرا برای داداشات خریدن...
ازینور هم پدرم ناراحت بودن ما مستاجریم و اصرار که بذار خونه براتون بخرم...
من این وسط له شدم. حتی پدرم بعد خرید خونه منو در جریان گذاشتن از بس من مخالف بودم
دیگه باید چیکار میکردم؟ با ماهیانه ای کمتر از ۷سال پیش که پدرم تو مجردیم بهم میدادن دارم زندگی میکنم هیچی برای خودم نمیخرم که از پدرم پول نگیرم
چقد مادرم داپم بهم میگن تو از کی لباس نخریدی چرا نمیذاری برات بخرم چرا از بابا پول نمیگیری... خب چیکار کنم دیگه؟
من میسازم با پولی که همسرم داره اما خانوادم و همسرم منو تحت فشار میذارن
مرتب هم پیش میاد
همسرم دکترا قبول شد بیچارم کرد که بابات چرا بهم کادو نمیده (پدر خودش وضعش خوبه متوسطه اما آب از دستش نمیچکه) من تا آخر عمرم باید استرس داشته باشم استرس عصبانیت های همسرمُ استرس توقعاتش... مگه من دلم آرامش نمیخواد؟ چیکار دیگه باید بکنم؟
مسافرت میخواستیم بریم بیچارم کرد که بابات چرا داداشتو سفر فرستاد مارو هم باید بفرسته...
- - - Updated - - -
ممنونم از اینهمه لطف و درکتون
بله منم همین برنامه رو دارم ان شاالله
فقط میهش بگین با حرفای پدرم موافقین؟
پدرم پیشنهادشون این بود ابتدا که با پول اضافی زمین و همین خونه که میشینیم یک واحد بهتر بهمون بدن که من خیلی مخالفت کردم
و نظر من اینه کلا بشه بگن حسابی نداریم اما پدرم قبول نمیکنن و میگن حداقل اینه که یا یک واحد کوچیک برات بخرم یا بگم این پول پیش من محفوظه که بعدا بهت میدم
من با مورد اخری بازم موافقترم
خواهشا بگین پدرم چی بگن بهتره؟
- - - Updated - - -
متاسفانه پسرم که بیدار بشه من دیگه نمیتونم بیام همدردی برای همین مجبورم الان بیدار بمونم