RE: من دگر به پايان نيانديشم، كه همين دوست داشتن زيباست
من هم كاملا با مالكيت نداشتن عشق موافقم.ولي جالبه خيلي از ما مثل خود من به اين موضوع ايمان داريم ولي وقتي با عشق مواجه مي شويم اين حرف رو فراموش مي كنيم و بهش عمل نمي كنيم.به اميد روزي كه همه يك چيزو بدونيم و بهش عمل كنيم و اون چيز اينه " عشق يعني آزاد شدن،آزاد شدن و آزاد شدن..."
دانه جان چه قشنگ گفتی عشق امانت است مالکیت ندارد
ممنون خیلی حرفاتون قشنگه دوستان
پيروز جان تايپيك جالبي را ايجاد كردي. من هم با نظر پيروز موافقم. نبايد عشق رو به اسارت گرفت. كه هر چه اسارت آن بيشتر شود موقع آزادي هيچ حد و مرزي رو نمي شناسه. پس بهتر است آزاد باشد البته نه آن آزادي كه هيچ قيد و بندي وجود نداشته باشد. در حد متعادل.
فرصت بودن با تواگه حتي يه نفس بود!
براي باور بودن ، همه چيزو همه كس بود.
اي تو جاري توي رگهام
صداي پاي نفسهام
اي كه بوي تو رو دارن
لحظه هاي خواب و رويام.
تو خفته ای ونشد عشق را کرانه پدید***تبارک الله از این ره که نیست پایانش
زنده بی عشق کسی در همه عالم نیست**وانکه بی عشق بماند نفسی آدم نیست
سخن عشق نه آنست که آید به زبان **
ساقیا می ده وکوتاه کن این گفت وشنود (حافظ)
به نظر من
عشق خوبه اما باید اونو با تعهد بیمه کرد وگرنه بهای سنگینی باید براش پرداخت بهایی که اسمش هجرانه.من با حرفای دانه موافقم.
ANOSHجان
صد رد صد بايد همراه عشق تعهد وجود داشته باشه اما اين تعهد چيزي نيست جز يك حس قوي دروني در هر كس و نبايد از بيرون به كسي تحميل بشه، به نظر من يك رابطه قلبي قوي خودش تعهد رو به همراش مياره و لزومي نداره يكي از دو طرف مرتب مواظب طرف مقابل باشه.
"خدايا به آنان كه دوست مي داري بفهمان كه دوست داشتن از عشق برتر است"
سلام pirooz . ما از خیلی ها شنیدیم که عشق (حقیقی)فرد عاشق رو به عرفان .پیشرفت و شناخت نزدیک میکنه که باعث میشه زندگی رو واقعبینانه ببینه وتصمیم های منطقی بگیره , واحساس هم در اختیار عقل (در عشق).واز این بهتر هم نمیشه .حالا شما میتونی بگی که دوست داشتن چه نورم های داره که از عشق برتره ؟
كيوان جان، خيلي بي رو در بايسي بگم من خودم عاشق بودم و هستم و دوست دارم تا ابد بمونم.ولي هميشه دوست داشتم عاشق يه چيزي مي بودم كه ارزش اين همه عشقو داشته باشه. من انسان مذهبي نيستم الان 6 ساله كه نماز نخوندم روزه نگرفتم ، ولي واقعا احساس مي كنم كه تنها كسي كه ارزش دوست داشتن رو واقعا مي دونه و هيچ وقت به كسي كه دوستش داره پشت نمي كنه (فقط خداست)-خيلي از عاشق و معشوقا رو ديدم كه خيليم همو دوست داشتن ولي وقتي به هم رسيدن عشقشون كم رنگ شد و چه بسا از بين رفت.