-
سلام دوست خوبم
من عسل 28 سالمه مجرد
بذارین یه چیزی بهتون بگم
من خودم سه سال پیش با یه پسر تهرانی قرار بود ازدواج کنم که یه هفته به عقد با یه اس گذاشت رفت
دو سال پیش هم با یه مولتی میلیادر اشنا شدم که شب و روز واسم گریه کرد در حال تدارک خواستگاری بود که معجزه بود یا هر چیزی تو بیرون با یه دختر دیگه دست تو دست دیدم:47:
اینا شاید هر کدوم دو سطر بشه خوندنش اما میدونی من چیا کشیدم....
الان 4 سال از تو بزرگترم . درس میخونم . باشگاه میرم . کار میکنم . اما بازم دلم میگیره
اما امیدمو هیچوقت از دست نمیدم
بقول جول اوستین به زمان بندی خدا اعتماد کن اگه تونستی دانلود کن فیلمشو ببین عالیه
اینو فراموش نکن
تنها یک شیرینی ، تلخی خیلی از اتفاقاتو از بین میبره
:72:
-
اول سلام
دوم شما فکر نکنید استثنا هستید. تقریبا برای همه این مسائل پیش میاد. کمتر کسانی هستند که راحت و بدون دردسر آشنا بشند و ازدواج کنند. بعضی ها این نوع آشنائی و جدائی ها رو با خونسردی و حتی بی تفاوتی می گذرونند و خب بعضی ها که حساس تر هستند یا سرمایه گذاری عاطفی و احساسی یا ... کرده اند احساس شکست و حتی خیانت می کنند.
درمورد شما خدا نگهدارتان بوده که با افرادی که گفتید ازدواج نکردید. تا لب چاه رفته اید ولی بدون پرت شدن برگشته اید. خطاهای زیادی داشته اید، هم شما و هم خانواده تان ولی بهتون رحم شده. خانم هائی با اشتباهاتی کمتر از شما چار آسیب های روحی و جسمی شده اند که شما نشده اید. آشنا شدن با این پسر و اون پسر. با هم گردش و تفریح رفتن آنهم به جاهائی که اگر اتفاقی برای تان می افتاد کسی نبود که به دادتان برسه. دل بستن به کسانی که کوچک ترین شنااختی ازشون نداشته اید ... قبول کنید وضعیت الان شما فقط از رفتارهای اون آقایان نیست. خود شما و خانواده تان هم بسیار مقصر هستید.
الان هم این آقای آخری رو از دل تون بیرون کنید. این مسائلی که ازشون گفتید نه خانواده و نه خود این آقا مناسب شما و خانواده تان نیستند حتی غیرطبیعی هستند. نمی دونم چطور خانواده شما اجازه دادند این مردک شما رو کتک بزنه؟ یعنی به همین راحتی دختر مردم رو کتک زده و شما هم هیچ اقدامی نکردید؟ تازه هنوز هم دوستش دارید؟ خب خودتون مقصرید که اینقدر ضعیف و وابسته هستید. اگر میخواهید براتون ارزش قائل باشند اول خودتون باید برای خودتون ارزش قائل بشید.
شما تقریبا هیچ چیزی از خودتون و خانواده تان نگفته اید. مثلا تحصیلات، محل زتدگی، شغل، اعتقادات ...
این رو هم نگفته اید خواستگاران یا اون پسرها چه ویژگی هائی داشتند. اصلا مناسب و هم کفو بودید یا صرفا قد و بالایهمدیگه رو دیدید و خوشتون اومده. (رابطه عقلانی-احساس بوده یا فقط احساسی)
گذشته رو به عنوان تجربه درنظر بگیرید. با هیچ کسی (آقائی) دوستی برقرار نکنید. اگر کسی رو برای ازدواج پیشنهاد می کنند فورا عاشقش نشید. دیگه دختر 14 ساله که نیستید که با جنس مخالف هیچ تماسی تداشته (هرچند الان دیگه همین ها از ماماناشون باتجربه تر هستند چندتا چندتا دوست پسر دارند و همه شون رو هم سرکار می گذارند).
خلاصه غمگین نباشید. خیلی هم خوشحال باشید که جان سالم بدر برده اید و در آینده بهتر عمل کنید.
* هر خواستگاری رو شرایط و ویژگی های خودش و خانواده اش رو پرس و جو کنید بعد اجازه آمدن بدید. اگر شما خانواده تان محجبه هستید معنی نداره فردی رو بیاورید که براتون شرط بذاره باید زن هاتون (اون هم نه فقط شما بلکه بقیه زن ها...) باید راحت باشند. (هنوز فکر می کنم در نحوه برخورد شما و خانواده تان اشکالاتی وجود داره که دیگران به خودشون اجازه نگاه از بالا به پایین و حتی برخورد فیزیکی رو میدند)
* در مرحله خواستگاری صریح خواسته و انتظارات تون رو بگید و چیزی رو ناگفته نگذارید
* اگر خواستگاری خوب پیش رفت بازهم جواب مثبت قطعی ندید. چند ماه، تاکید می کنم چند ماه تا یک سال رو برای آشنائی و شناخت بگذارید. نه اینکه دو نفری با هم بروید اینور و اونور بعد هم تا مرز حوادث آنچنانی پیش بروید. با خانواده هاتون رفت و آمد کنید. مسافرت بروید. مخصوصا در مسافرت آدم ها رو میشه شناخت. به هیچوجه با هیچ نامزدی تنها نمونید. قبلا نشون داده اید اینکاره نیستید و باید مراقب دائمی داشته باشید.
خیلی تحقیق و بررسی کنید. آدم ها اونی نیستند که نشون میدند. از گذشته شون حتما تحقیق کنید. به دوستان صمیمی شون نباید اکتفا کرد. اون ها که بد دوست شون رو نمیگند. از محل تحصیل و کار بعضی چیزها رو میشه فهمید. آزمایش های اعتیاد و مشاوره هم باید انجام بشند. خیلی خیلی خوب تحقیق کنید شاید 50-60% بشه اطمینان حاصل کرد.
* اگر در ادامه همه چیز خوب پیش رفت و خواستید ازدواج کنید شرط و شروط هاتون رو خوب در عقدنامه مکتوب کنید.
* اگر بازهم خوب پیش رفت و بله ها گفته شد اونوقت به خودتون اجازه بدید و دل بسپرید. آهسته آهسته.
روی چند چیز خیلی تاکید و حساسیت داشته باشید
* عقل آدم ها: اینکه طرف عاقل و فهمیده است یا خیر
* اخلاق. اگر کسی اخلاق بدی داشته باشه، بددهن باشه، دست بزن داشته باشه، بیجا پرخاشگری کنه ... سرتاپا حسن باشه به درد نمیخوره.
* اعتقادات مذهبی، ببینید از نظر مذهبی با هم تناسب دارید یا خیر. بتونید همدیگر رو بپذیرید خوبه
* به سمت افراد معتاد، شرابخوار و ... حتی نزدیک نشید. کلا هر وقت متوجه شدید چنین صفاتی دارند همونجا قطعی کات کنید (سیگار هم همچنین(
موفق باشید :72: