من سوالم رو هم پس میگیرم
نباید راجب یه همچین موضوعی نظر میدادم !
از همه دوستان معذرت میخوام !
خانوم شما هر کاری دلتون میخواد بکنید / مهم اینه شما راحت باشید / بی خیال بی اعتمادی که با این کارا تو روابط دخترا و پسرا به وجود میارید !
نمایش نسخه قابل چاپ
من سوالم رو هم پس میگیرم
نباید راجب یه همچین موضوعی نظر میدادم !
از همه دوستان معذرت میخوام !
خانوم شما هر کاری دلتون میخواد بکنید / مهم اینه شما راحت باشید / بی خیال بی اعتمادی که با این کارا تو روابط دخترا و پسرا به وجود میارید !
ممنون از همتون.متشکرم که به مشکل من توجه دارین.حرفای شما باعث میشه من بیشتر و بیشتر راجبه این موضوع فکر کنم.اما هر بوسه ای که از هوس نیست.ممکنه از علاقه هم باشه! اینم میدونم که من خودم نمیتونم راجبه این موضوع قضاوت کنم و شما با دید بازتری نظر میدین.چند بار راجبه این موضوع(کم کردن رابطمون) با دوستم حرف زدم و دوستم میگه هرچی من بگم...اما اگه مثلا همو نبوسیده بودیم خیلی راحتتر بود نسبت به الان که بوسیدیم.الان خیلی سخته که بخوایم رابطمونو کمتر کنیم!!!
bahare.tanha & teke.yakh عزیز برای ازدواج حداقل باید درسمون تموم شه،اینجوری میدونم خانواده هامون موافقت نمیکنن.(حداقل خانوادهء من).
bloom عزیز ممنون از نظر و راهنمایی پرمهرتون.نظرتون مرهمی شد برام میون اینهمه تردید و نگرانی.حق باشماست.باید محتاط تر باشیم!
Yakamuz عزیز من و دوستم اصلا اینجوری نیستیم که شما میگید! ما همو دوست داریم و به ازدواج فکر میکنیم! جملهء آخرتونو که خوندم دلم لرزید "بی خیال بی اعتمادی که ... " 2حالت وجود داره یا شما منو درک نکردین یا من حرف شمارو!!!!!
در کل یه دنیا ممنون از همتون.من حرف شمارو قبول دارم و پیشنهادات شما رو میپذیرم.اما الان باید چیکار کنم؟؟؟ الان که چنین رابطه ایو شروع کردیم؟؟حالا که بنظر شما حد علاقه و دوستی رو رعایت نکردیم؟دوستای گلم من نمیخوام چنین رابطه ایو شروع کنم بلکه شروع شده و مدتیم ازش گذشته.پس من الان هم گناهکارم،هم بی وجدان،اگه به دوستم برسم به من بی اعتماد میشه و زندگیم میشه پر از شک،اگه نرسم(که اصلا نمیتونم تصورشو کنم) یه خائنم که تا آخر عمر عذاب وجدان داره.من الان با این شرایطی که دارم باید چیکار کنم؟؟؟
برام دعا کنید
خانوم khodam من تجربه اي رو مثل شما دارم. با اين فرق كه من يك مردم. ايشون رابطه رو به هم زد. من با اينكه يك مرد هستم از اينكه رابطه تا حد بوسه هم پيش رفت ماهها شرمنده بودم و يقينا اين رو به همسرم هم خواهم گفت. البته در مورد ما متاسفانه دوست من اصرار به پاكي عشقي داشتند كه با بوسه از بين نمي ره و اينكه اگر پسري پاك بود نياز به حريم گذاشتن نيست!!! البته ايشون رها كردند و رفتند پي زندگي خودشون.
اين رابطه وارد محدوده خطرناكي شده. براي آخرين بار اگر با قطع ارتباط جسمي مخالفت كردند ايشون رابطه رو قطع كنيد. اگر موافقت كردند بايد تا لحظه ازدواج باشه.شما اگر نرسيد( كه من اين توصيه رو بهتون مي كنم) نه خائنيد و نه عذاب وجدانتون بايد طول بكشه.
من شما رو درک نکردم و نمیخوام هم درک کنم !
به نظر من حتی اگه قرار باشه ازدواج هم بکنید تا ازدواج نکردید نباید اینکارا رو بکنید !
ازدواج میکنید و زندگی خوبی خواهید داشت / البته امیدوارم /ولی اگه نتونستید باهم ازدواج کنید چجوری میخوای تو روی همسر آیندت نگاه کنی ؟
عشق و حال رو با یکی دیگه بکنی و بری از اعتماد همسر آیندت سوء استفاده کنی !
من برعکس جملاتی که نوشتم فکر میکنم و میدونم چی میگید !
اگه میتونی به خواستگارات بگی که با یه پسر ارتباط داشتی و بگی که ارتباط شما در چه حدی بوده هیچ اشکالی نداره !
یا قراره دروغ بگی ؟
اگه قراره نتونی کاری رو که انجام میدی به خواستگارات بگی بیخیال این جور رابطه ها شو / خدا رو خوش نمیاد خانم محترم و انصاف هم نیست یه پسری که ازتون شناخت نداره باهاتون ازدواج کنه !
گفتم که انشاالله ازداواج میکنید و خوشبخت هم میشید / من خوشبینم ولی هر چقدر فکر میکنم میبینم این کار با عقل جور در نمیاد !
البته اشکال از عقل منه / عقل درست و حسابی ندارم !
و در آخر
گفتم که بی اعتمادی بین دخترا و پسرا از همین دوستی ها و رابطه ها سرچشمه میگیره !
منم دوست دارم ولی حتی یه بار هم راجب این جور چیزا باهم حرف نزدیم و عمرن هم نمیزنیم !
تو به همجای کار فکر میکنی به جز جدایی !
من پسرم
میدونم اکثر پسرا با دختری که باهاشون رابطه ای از نوع رابطه شما داشته باشن ازدواج نمیکنن و آخرش یه بهانه پیدا میکنن و بیخیال دوست دختر عزیزشون میشن !
هر چقدر هم بنویسم بازم حرف دارم برا نوشتن / ولی همین قدرش رو هم چون نمیخوام ازم دلگیر باشی نوشتم !
من آدم خشکه مذهبی نیستم و نمیخوام هم باشم
من نمیگم که یه لب گرفتن دختر و پسر جنایته و حکمش اعدامه / من میگم این کارا موجب بی اعتمادی بین دخترا و پسرا به هم میشه !
اینجوری ادامه بدین همین دوست شما هم بهتون شک میکنه / باور نمیکنی ؟
یه نظر سنجی ایجاد کن / آره همین الان اینکارو بکن تا بدونی چی میگم و ببین پسرا چی میشه به دختر جماعت شک پیدا میکنن و برعکس !
اصلا یه پست ایجاد کن و بگو چی باعث شک میان رابطه دخترا و پسرا میشه !
اگه نظر اکثر پسرا با من یکی نبود من حرفا مو پس میگیرم و از همه معذرت خواهی هم میکنم / کمکم کن به اشتباهم پی ببرم!
آخرین سوالم : میتونی رابطه ای رو که داری با پدر و مادرت و کلا خانوادت در میون بزاری ؟ چرا بله / چرا نه ؟
مهمترین و آخرین سوالم که شما زحمتش رو بکشید و از دوستتون بپرسید / خواهش میکنم بپرسید ازش
بپرس حاضر میشه خواهر خودش با یه پسر ( بهترین پسر دنیا ) قبل از ازدواج رابطه از نوع رابطه شما داشته باشه ؟
من از این ناراحتم که یه لب گرفتن آخه چه ارزشی داره که شما اینکارو میکنید !
سلام خانومی
عزیزم من که نگفتم بیا الان باهاش ازدواج کن اما پیشنهاد من برا اینکه بخوای رابطه تون بدون این مسائل باشه اینه که یه مدت ازش فاصله بگیر اصلا دیداری نداشته باشید مثلا مسافرتی جایی بری یا اینکه خودتو سرگرم یه مسئله دیگه ایی بکنی که بعد از این مدت سپری شده تصمیم جدی بگیر دیگر برای ادامه دوستی از این روابط فاکتور بگیری من با نظرات yakamuz تا حدودی موافقم اما باز هم استثنائاتی وجود داره ولی خیلی کم
بیشتر از این به خودت بیندیش و واسه خودت ارزش بگذار
موفق باشید
Yakamuz من به سوالت جواب نمیدم.نه به خاطر اینکه با مضمون حرفات مخالف باشم بلکه حس میکنم میخوای منو محاکمه کنی تا سرزنش!چون اصلا تو نوشته هات محبت و دلسوزیو نسبت به خودم ندیدم.نمیدونم شما راجبه من چه فکری کردین که اینقدر راحت خیلی چیزارو گفتین؟من اگه اومدم اینجا و با جزئیات چنین موضوعی رو مطرح کردم واسه این بوده که خواستم مشورت و راهنمایی بگیرم.جسارتا من فکر میکنم شما خیلی دیدتون منفیه و فکر میکنید بوسه فقط از روی هوسه.شما اصلا بوسهء از روی علاقه رو درک نمیکنید!!!!! لطفا اینقدر نگید لب و لمس! ما فقط گاهی همو میبوسیم،خیلی کوچولو.گاهیم مثلا من بازوشو میگیرم نه اونجوری که شما فکر میکنید و ازش صحبت میکنید... نمیگم کار من درسته،اگه اینجوری فکر میکردم این تاپیکیو باز نمیکردم.من یه تازه واردم اما تا اونجایی که میدونم اینجا تالار همدردیه نه سرزنش!!
بهرحال از همهء کساییکه نظر دادن سپاسگزارم.همگی خوش باشید.التماس دعا.خداحافظ
راه حل ( اگر از وضع موجود راضی نیستید ) اینه که روابط جسمی را قطع کنید .
راستی بوسه وقتی از روی علاقه باشه اشکال نداره !!!
شما خودت میدونی روابط قبل از ازدواج شرعا ( و بنظر من عقلا ) درست نیست . حالا اگر شما بوسه ( از نوع عشقی ) و لمس را دوست داری خوب برو بکن . تاپیک باز کردن نداره .
خانومی ناراحت نشو
همه اینجا صلاح تورو می خوان هر کسی خودش بهتر می دونه چیکار داره می کنه همه اینجا می خوان بهت بگن حواست و جمع کن یه موقع با احساست بازی نشه
چون خانوما اینجور مواقع بیشتر آسیب می بینن شما اگه به هم برسین بزرگترین گوهری که می تونی با خودت به خونه ی همسرت ببری نجابته گرایش شما به هم یه چیز طبیعیه هر کسی هم که
منکر بشه چشماشو رو خیلی چیزا بسته ولی خانومی اولا که نزار بیشتر بشه و تا اونجایی که می تونی کمش کن
من مطمئنم خودتم دوست نداری عشقت معنای دیگری پیدا کنه
موفق باشی