RE: این مادر لیاقته اسم مادر رو داره؟؟؟
سلام سارينا جان. نمي دانم چقدر يك طرفه به قاضي رفتي. برو خدا رو شكر كن كه الان كه عقد كرده هستيد او را شناختيد. 7 ماه قهر ، خيلي زياده. كتك زدن. خيانت. همه اينها مي تونه به تو كمك شاياني در تصميم گيريت بكنه. نمي دانم واقعاً خدا چرا همچين كساني رو به خونش راه مي ده؟ فقط سارينا ما رو در جريان كامل بذار تا خداي نكرده پيشنهاد اشتباهي به تو ندهيم. اميدوارم هر چي خيره برات پيش بياد عزيزم.
عزیزم به نظر من هم همون بهتر که با همچین آدمی زندگی نکنی. خدا رو شکر خیلی خوب شناختی. متاسفانه ایشان اصلا مسئولیت ندارند.
سلام
دوستان درست میگن ، نمیدونم شما اسم چند ماه قهرو تو دوران نامزدی چی میزارید ولی اگه دنبال بهترین راه حل هستید به این فکر کنید که زندگی یک عمر شما ارزش یه منت کشی کوچیک و چند شاخه گل رو نداره ، میتونید برید و یکبار به خاطر خودتون هم شده موضوعو ختم به خیر کنید .
همون بهتر که نرفتی تو خونش . هنوز نه به بار بوده نه به دار تورو زده . مهریتو تا قرون آخرش بگیر و مطمئن باش که خدا یه روز آه تورو از اون مادر میگیره .
به خدا آدم مي مونه چي بگه؟!بذار مادرش بره مكه و برگرده ببينيم ديگه بهونه شون چي يه؟!
راستي مگه به مادرش توهين كردي كه از مادرش دفاع كرده و تو رو كتك زد؟!
از نظریه های همه ممنونم،خیلی متشکر که نظر دادید،من بعد از کلی مشاوره و صحبت با بزرگترا تصیمیه خودمو گرفتم و الان منتظره رایه طلاقمم
هر چند که به خاطره اینکه من درخواست دادم به این راحتیا نیست اما با کارایی که اون کرده(کتک کاری،فحاشی،ترک انفاق و خیانت که بالاخره تونستم از خیانتش مدرک گیر بیارم و . . . )جای امیدواری هست.
هرچی فکر کردم دیدم اگه هر کاریشو ببخشم اما نمی تونم خیانت اونم با یه زنه شوهر دارو ببخشم
امیدم به خداست میدونم اونی که مشکلی میده خودش صبرشو هم میده
نظراته شما هم خیلی به من کمک کرد
عزیزم بهترین تصمیمو گرفتی اون اگر واقعا شمارو دوست داشت و مرده زندگی بودهیچوقت جلوی مادرش دست روت بلند نمیکرد و طاقت 7 ماه دوری از تورو نداشت اینایی که بهت میگم فکر نکن از روی احساسه من خودم دورورم زیاد دیدم پسرایی که تو عقد اخلاقشون اینجورییه و نمیتونن تصمیم بگیرن بعد از ازدواج بدتر میشن برو خدارو شکر کن که عروسی نکردی اگر با یه بچه این تصمیمو میگرفتی چی خدارو شکر زود اون روشون برات معلوم شد
سلام
هیچ گاه نمیشه یک طرفه قضاوت کرد اما اگر قبل از هرچیز کتک زده ودوست دختر داره بهتر است تا تشکیل زندگی جدید ندادید تصمیم جدی بگیرید
دوست عزیز،
من اگه جای شما بودم، می رفتم مادرشوهرمو صمیمانه در آغوش می گرفتم و 10 تا محکم می بوسیدمش!
ایشون اگه برای پسرش مادری نکرده باشه، برای شما که کرده!
اگه ایشون این رفتار رو نمی کردند، شما به این زودی ها به ذات همسرت پی نمی بردی!
اینها همه وسیله شده، که اون "خودش" رو نشون بده!
شاید کتک زدن رو بشه به حساب عصبانیت گذاشت (البته عصبانیت ببخشید یک حیوون) ولی خیانت دیگه قابل توجیه نیست! "به هیچ عنوان"
شما تصمیم کاملا درستی گرفتید! از این چرندیات "زن مطلقه" هم نترسید!
تسلیم ترس شدن، کار یک شخصیت سسته که مطمئنا حتی اگه یه جوری زندگیش رو وصله پینه کنه، قادر به ساختن یک آینده مطمئن نخواهد بود!
"" البته فرض من برای تمام این حرفها این بود که شما واقعیت رو درست تشخیص دادید (خیانت رو می گم)""
Best Wishes
باید حرفهای دو طرف رو شنید.....
ولی این مورد یعنی بچه ننه بودن خیلی تو زندگی تاثیر داره! چه دختر چه پسر!
خواهر من سر همین موضوع 5...6 سال زندگیش حروم شد.تباه شد!
تا عقد هستید یه فکر اساسی بکنید و حتما حتما پیش مشاور برید!(اگه میشه دو نفری)