عزیزم وضعیت روحیت بهتر شده اروم شدی مارو بی خبر نذار
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم وضعیت روحیت بهتر شده اروم شدی مارو بی خبر نذار
سلام اميد عزيز كجايي دوست خوبم خيلي دوست دارم حرفاتو بشنوم منو و دوستانتو بي خبر نذار
سلام آقا اميد.
تموم گفتني ها رو دوستان گفتن فكر ميكنم اونقدر عاقل هستي و نياز به نصيحت نداري* اما دوست عزيزم يه خورده هم به فكر برادرت باش نذار اونم راه شما و پدرت رو ادامه بده.برات دعا ميكنم.
سلام داداشم
واقعا مردی واقعا جوانمردی آفرین و احسنت به تو . شاید باورت نشه مطالبت اشکمو در آورد نه به خاطر این که مشکلات داشتی ، مشکلات برای همه هست منتها مال تو بیشتر بود . اشکم به خاطر این در اومد که پسری مثل تو بدون هیچ حامی نه پدر نه مادر خودش تونست خودشو از تو کثافت نجات بده. داداش خوبم تو الان تو سن نوجوانی هستی و دل بستن به یه نفر کاملا طبیعی هست و درکت می کنم. گفتی تنهام ولی نمیدونم تا چه حد خدا تو دلت جا داره ولی جوانمردی مثل تو با خدا تمام وجودش باشه که تونسته خودشو از تو کثافت نجات بده. تو تازه اول راهی اولین کار و که می کنی این سیگار لعنتی رو بنداز دور که دوباره اسیر می شیا! دوم اینکه تو نمونه یک مردی قدر خودتو بدون من به عنوان یک ایرانی از داشتن جوانهایی مثل تو به خودم می بالم. تو لیاقتش رو داری و باید به پیشرفت برسی با خدا دست دوستی بده و به بزرگی خودش که تنها نیستی و در کنارت هست.در سنی که تو داری دل سپردن به این دختر خانم که هر ساعت یه حرفی می زنه یعنی پسرفت یعنی سکون و بی حرکتی یعنی روز به روز وابسته شدن و الافی.پس یک هدف توی زندگیت انتخاب کن مثل بسکتبال برو ادامش بده و قهرمان شو به فکر پیشرفتت باش.و زمانی که کاما با تجربه و عاقل تر شدی عاشق شو اون موقع بیشتر می چسبه چون انتخابت عاقلانه تر خواهد بود.من با تمام وجودم برات دعا می کنم و از خدا می خوام که همیشه در کنارت باشه گر چه همیشه هست و ما خودمون نمیبینیمش. داداش جوانمردم باز هم آفرین و احسنت به تو تو را به هر کی دوست داری سیگارو بنداز کنار و به جای اون ورزش و جایگزین کن. علی یارت باشه.مطمئنم از پسش بر میای.
دوست عزیز زندگی سختی داشتید اما اینو میدونم که دوست دارید ادم خوبی باشید شما که هم خوب بودن و هم بد بودنو امتحان کردی بشین و فکر کن ببین کدوم بهت لذت داده یه ادمی که هدف نداره الکی وقتشو هدر میده یا ادمی که نه تنها خودش که خیلیا هم ازش خوششون میاد اگه بخوای به بد بودنت ادامه بدی هیچکس جز خودت ضربه نمی خوره تو با خوب بودنت می تونی خیلی چیزا رو بدست بیاری تحصیلی شغلی احترام اما با بد بودنت چیا رو می خوای بدست بیاری تو که زندگی پدر و مادرتو دیدی پس حتما می دونی که چنین کاری یعنی نابودی خودت پس چه بهتره که برا خوب بودن وقتتو صرف کنی و یه برنامه ریزی درست برای زندگیت بگیری وهنوز باید خیلی کار کنی رو خودت زمان برای عاش قشدن داری بدون هیچکس به اندازه خودت نمیتونه بهت کمک کنه موفق باشی