-
با سلام و احترام
البته شما در مورد فرهنگ خانواده و رابطه ات با پدر و مادرت صحبت نکرده ای.
همچنین از علاقمندیهای خود صحبت نکرده ای
نیاز هست در مورد میزان گرم بودن ارتباطاتت با دوستان و اقوام و آشنایان صحبت کنی.
نیاز هست شما توضیحات بیشتر در مورد سایر جنبه های زندگیت برایمان داشته باشی.
بگو برایمان که برای زندگیت آیا برنامه و هدفهای کوتاه، میان و بلند مدت داری ؟ آنها چی ها هستند.
اوقات فراغت و تفریحاتت را چگونه می گذرانی؟
با مسائل جنسی چگونه آشنا می شوی و بیشترین و راحت ترین مسیرهایی که در خصوص مسائل جنسی شارژ می شوی کدامها هست.
آیا دوستانتان در این موردتجاربی را در اختیار شما قرار می دهند.
در نهایت جواب این سئوالها و تفکر روی آنها روش هدایت و کنترل انرژی های جوانی را به دست شما می دهد. و باید با والدینت در این زمینه مشورت کنید و از آنها مشورت بگیرید. چون مشورت آنها با پشتوانه عملی هم همراه هست.
-
سلامببینید پسری که دوست دختر داره و به دوست دخترش وفاداره و بدون هیییچ صیغه و عقدی و... با هم رابطه جنسی داره شرف داره به مردی که نماز میخونه و روزه میگیره و بغل فاحشه های شهر میخوابه... اولی رو پاهاش راه میره و عقلش افسار امورش رو بدست گرفته ، دومی رو دستاش راه میره و پایین تنه اش افسارش و بدست گرفته... تو باید بتونی سوار بر میل جنسیت بشی نه اینکه میل جنسیت از شما سواری بگیره،، اگه از الان شروع کنی به صیغه کردن بعدها میشی پیرمرد فیلم فروشنده و جایزه اسکار میگیری !!!!
-
حرف من خوب یا بد بودن خود ارضایی نیست !
حرفم اینه که بعد از یکی دوبار انجام این عمل برای آدم عادی میشه و نمیتونه ترکش کنه ... خیلیارو میشناسم که از بلوغ تا 30 سالگی اعتیاد پیدا کردن و علیرغم میل باطنیشون نتونستن ترکش کنن.
معتاد کیه ؟ کسیه که کاری رو نمیخواد انجام بده ولی نمیتونه جلوی خودشو بگیره.
من خیلی چیزا رو نمیدونم ولی میدونم این راهش نیست .
تنها راه همون ازدواجه که من اگه راجبش حرف بزنم خانوادم بهم میخندن.
حتی فکر اینکه با خانوادم بیام راجب نیاز جنسی حرف بزنم ترسناکه !خودتون بهتر میدونین چی میگم
-
با سلام
لطفاً دوستان در این موضوعات اولاً دقت داشته باشند که گزارش کنند که از موارد بند 22 هست و نیاز است در بخش مشاوره خصوصی و تخصصی پاسخ دهی صورت پذیرد .
دوماً از اظهار نظر و راهنمایی های غیر تخصصی خود که صرفاً مبتنی بر نظر شخصی هست بپرهیزند.
تاکید می کنم اینگونه موضوعات نیاز به راهنمایی تخصصی دارد و چون در این میان ممکن است نیاز به بیان جزییاتی باشد که که در فضای عمومی طرح آن جایز نیست و خارج از حریم شخصی هست لذا باید در بخش مشاوره خصوصی و تخصصی طرح گردد .
به عنوان دریافت راهنمایی برای پر کردن مفید اوقات و روابط اجتماعی و خانوادگی و هدفگذاری برای زندگی و برنامه ریزی برای اهداف و جهت یابی عملیاتی و بستر زدایی از ذهنیات و مشغولیاتی که تحریک میل جنسی را به دنبال دارد تاپیکی مستقل ایجاد کنید که در فضای عمومی بشود به آن پرداخت ..... با عنوان واضح و مشخص مسائل و میل جنسی و مشکلات مربوط به آن طبق بند22 قوانین همدردی فقط در بخش مشاوره خصوصی و تخصصی می توانید تاپیک باز کنید
این تاپیک قفل و به بخش مورد اشاره منتقل می شود