-
اگه فقط سالی یک بار می تونید مسافرت برید
و برای همسرتون ممکنه این مسافرت را جا به جا کنن، بهتره زمانی برید که هتل و بلیط و ... ارزون تر هست و شرایط مسافرت بهتر.
به هر حال توی مدرسه امکان دوش گرفتن و سرویس بهداشتی مناسب احتمالا نیست.
جای مناسب یا راحتی برای سفر با بچه نیست!
می تونید با همین هزینه زمان دیگه ای از سال مسافرت بهتری برید.
-
شیدای جون پیشنهاد خوبی بود ممنون عزیزم
-
در کل بعضی آدمها مهارت خیلی کارها رو ندارن مسافرت رفتن هم مهارت می خواد همسر شما بسیار به خونواده اش علاقه منده همین که دوست نداره بدون شما جایی بره نعمت بزرگیه سعی کن حفظش کنی . در ضمن چند بار که با هم مسافرت برین و شما با زیرکی زنانه سعی کنی بهش یاد بدی سفری که لذت می بری چگونه هست مطمئن باش سالهای بعد چنین مشکلی نخواهی داشت. با سفر نرفتن مشکلی حل نمی شه فقط بین خودت و ایشون فاصله درست میشه . پول خرج کردن تو سفر یه قسمت ماجراست قسمت دیگرش اینه که لحظه های سفر با شادی بگذره. سال خوبی داشته باشیم عزیزم خوشبخت باشین
-
سلام باران شما درست میکنید این دفه که سعی میکرد خوب خرج کنه من بیش از حد ذوق میکردم فهمیدم که اونم براش آسون تره میشه خرج کردن,,این سری همش بیرون غذا خوردیم دفعه های پیش خودم درست میکردم تو مدرسه فک کنین چه پدری از آدم در میاد با بچه کوچیک!!!شکر خدا مسافرت خوبی بود جای دوستان خالی,,و صد البته که راهنمایی دوستان مفید واقع شد...
-
شیدا خانوم من میتونم رشته تحصیلی شما رو بپرسم؟من همیشه نظراتتون رو تو تاپیک بقیه هم میخونم برام جالبه که راهکارهای کارشناسانه دارین همیشه...
اقتضای سن و تجربه هست یا تخصصتون؟در هر صورت ممنون که از راهنمایی میکنید ...
-
سلام عزیزم
مهم اینکه باهم باشید وخوش باشید بچه رو تو بهترین جا هم ببری مریض میشه طبیعیه . یاد فیلم پایتخت بیفت چقدر شاد بودن و...خوش باش .