برای من چیزی از این بهتر نمیشه...داشتن دوستانی مثل شما
خیلی ممنونم احساسمو در قالب کلمات نمیتونم بگم
نمایش نسخه قابل چاپ
برای من چیزی از این بهتر نمیشه...داشتن دوستانی مثل شما
خیلی ممنونم احساسمو در قالب کلمات نمیتونم بگم
سلام از لطف شما متشکرم:72:
امیدوارم فرزندت هم شاد باشد شادی دنیا را به به پایش بریز که معجزه خداوند برایت تحقق یافته وفرزندی بی عیب ونقص را نثارت کرده
عزیزم خاصیت دنیا مشکلات است (حتی عادت ها و روزمرگیها )
هرچیز به جز معبود در ذهن انسان بزرگ شود انسان را به قدر خودش کوچک وحقیر میکند
پس بگذار/ بزرگ ذهن تو و اعمال تو باشد چون مشکلات وروزمرگیها برسر راه تمام مردم دنیا هست وهمه با آن دست به گریبان هستند
همان اندازه که باران امید را برای کشاورز ومردم تفدیده کویر زنده میکند/برای مردم سیل زده وبحران کشیده رنج وعذاب می آورد /پس خاصیت دنیا در کش وقوس بودن آن است
خلاصه اینکه با چشمهایی مشکلات را ببین که تو را زنده کند وامید وایمانت را به رخ بکشاند / تلاش کن تلاشی انسان ساز وافتخار آمیز / با تفکر وبا تعقل راهی بساز
واگر نتیجه نگرفتی باز امید وایمانت از دست نده وهمواره راهی جدید تر بیاموز
بگذار عظمت در نگاه تو باشد نه آنچه که به /آن می نگری :72::72:
شهادت آب دکتر فرهنگ را هم حتما گوش کن خیلی زیباست
سلام دوستم
خوشالم که مصرفت خیلی کمه. امیدوارم هر روزت بهتر از قبل باشه ولی بدون میتونی با کارهای کوچیک به خودت وزندگیت رنگ وهدف بدهی . شما که فوق لیسانس داری اگه بتونی برای دکترای بخونی خیلی عالیه حتی میتونی بری دانشگاه و با اساتیدت همکاری بکنی کارهای تحقیقاتی که باعث میشه دکترا راحت قبول بشی وبعد میتونی استخدام بشی . فقط ناامید نباش وتوکلت بخدا باشه .
برخلاف کاربر محترم asalak65، نظر من اینه که در این مرحله اصلا دنبال اهداف بزرگ مثل دکترا نباش. قدر همون اندازه تحصیلی که داری بدون و سعی کن از همون استفاده کنی. بعد کم کم خودت راهت رو پیدا میکنی. تو شرایط فعلی شما تعریف اهداف بزرگ ممکنه باعث ناامیدی و مایوس شدن بشه.