RE: زن در جامعه. .:: امریکا ، ایران ، عربستان......! (طنز)
سلام اول اینکه با مزه بود و مقداری همه لج درآر و مقداری هم متاسفانه واقعیت البته خیلی کم
ما عادت کردیم چیزی رو که به نفعمونه و خوشمون میاد سریع قبول می کنیم گل از گلمون می شکفه و درصورت اغراق هم عین واقعیت میدونیم و اصلا در موردش چونه نمی زنیم ولی برعکسش هم سریع موضع می گیریم
یه کوچولو واقع بینی هم بد نیست . یا اینکه می شه اون ها رو رفع کرد بهتراز انکارکردنه نه؟:72:
باتشکر از persian man گرامی
من این پست رو قبلا در جهت دفاع از خانم ها و طرز فکر غلط بعضی از افراد به حقوق زنها گذاشته بودم.:302:
کلیک کنید
سلام با تمام توضيحاتي كه داديد من بازم ميگم اين طنز به ضرب المثل مرغ همسايه رو قاز ديدن بيشتر مي خوره و حس بيگانه پسندي و از خودگريزي رو در افكار مي پرورونه و حتما توسط شخصي يا اشخصاي كه اين رو طراحي كردن(منظورم persian man نيست بلكه كساني كه اصل مطلب رو ايجاد كردن حتما با اهداف مغرضانه بوده چون حسابي روش كار شده نه با خاطر اينكه شما رو بخندونه بلكه يك نوع بزرگ كردن مشكلات و اينكه جامعه و فرهنگ آمريكا رو خيلي برتر از ما نشون داده كه من اصلا اينو قبول ندارم . ما همين الانش هم از خيلي جهات از امريكا سرتر و با فرهنگ تر هستيم اين رو مي تونيم به همه جهان ثابت كنيم توي همين امريكايي كه شما مي گيد وقتي يه طوفان وسيل اومد كشورشون دچار بحران شد مرده هاشون چندين روز تو خيابونهاي ويران شده رها شده بودن كسي براي كمك كردن نمي رفت همه جا رو غارت كردن اونوقت تو شهر بم ما بريد ببنيد چيكار كردن اين ملت چقدر از همه جاي ايران واسه امداد به منطقه زلزله زده با اون خطرات احتماليش اعزام شدن .حتي از كشورهاي ديگه هم به اين منطقه امدادگر اعزام كردن چون ما حس نوع دوستيمون رو به همه جهانيان ثابت كرديم ، اين نمونه كوچكي از حس انسان دوستي و آدميت واقعي در ملت ماست هزاران مثال اينجوري ميشه زد ، من نمي خوام بگم ما مشكل نداريم اما نمي تونم قبول كنم كه صرفا به وسيله يه طنز يه فرهنگ يه كشور رو بخواييم با لاتر از فرهنگ غني ايرانيان نشون بديم .من مي تونم در مورد اين طنز ساعتها صحبت كنم و بنويسم نه با اين لهجه خودموني بلكه خيلي علمي تر اما كسي كه خودش رو به خواب زده باشه به اين سادگي ها نميشه بيدارش كرد و من هم نمي خوام مثل مديرها صحبت كنم پس در همين حد كافيه .
موفق وشاد باشيد
در فرهنگ غنی ما حرفی نیست، اما من فکر میکنم اصلا بحث این حرفها نیست، بحث سر تر بودن نیست، حتی بحث امریکا یا عربستان نیست بحث بر سر رفتارها و طرز فکرها ست. اتفاقا موارد ایرانش خیلی دور از واقعیت نبود(البته به درستی یا نادرستی اش کاری ندارم). شاید بعضی از مواردی هم که برای امریکا آمده بود در فرهنگ ما جا نداشت دلیل نمی شود که چون جلوی اسم امریکا ست خوب یا درست باشد.
آرمان عزیز شما این موضوع را طنز می بینید اما من یک واقعیت...اصولا طنز هم بیان واقعیات با لحنی لطیف و خنده آور است...
در مورد فرهنگ غنی ایران حرفی نیست اما بهتره در مورد واقعیات تلخ ایران خودمان نیز نگاهی بی ندازیم....
در مورد طوفان وسیلی که در امریکا آمده بود(که زیاد هم اتفاق می افته) اگر در کشوری خودمان چنین بلایای طبیعی رخ می داد اطمینان داشته باشید خانه و کاشانه و انسانی باقی نمی ماند که حس فداکاری و همدردی انها گل کند.......چون فکر نمی کنم توان مدیریت اوضاع را در مقابل چنین مشکلاتی دارا باشیم...
بحث هم سر بالا بودن فرهنگ کشورهای غرب نیست بحث سر این است بتوانیم پیشرفت ها و توان دیگر کشورها را پذیرفته و بجای برچسب زدن به انها کمی در فکر ارتقا و پیشرفت توان مندی های خود باشیم.