سلام :72:
کتاب "کتاب قورباغه ات را قورت بده" رو بخونید. همین مقدمه و فصل اولش رو بخونی، درجا اوکی می شی. :82:
از اینترنت هم می تونی دانلودش کنی.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام :72:
کتاب "کتاب قورباغه ات را قورت بده" رو بخونید. همین مقدمه و فصل اولش رو بخونی، درجا اوکی می شی. :82:
از اینترنت هم می تونی دانلودش کنی.
لجن کلی صحبت کردن دکترم هم اولش همنیطوز بود انگارحواسش نبود من سرب دارم:311:
به نظرم شما خودتون و توانایی هایتون را خوب نمی شناسید
میشه اینو یکم بازکنید که یعنی چی؟ اره نمیشناسم چطوری باید بشناسم.درسته کمالگرایی دارم
من احساس می کنم تعهد به نظم در زندگی براتون سخت ترجمه شده
درسته واسه این هم شدیدا راهنمایی میخوام
بیشتر خستگی ماها برای فکرهای منفی خودمان هست
اره واقعا نبود کردم خودمویک ذره همتلقین مثبت ندارم.یه خیالبافی داشتم که جلوی اون رو همگرفتم!
البته من سیگاری نیستم کافی منظورم بود و چاییو ..
این کار را نکن دختر خوب - مگه بیکاری .:biggrin-new:
پ
نگم اصلا ولی خیلی دست خودم نیست
این که گفتم فوری واورژانی واسه یکی دوهفته اینده بود میخوام بدونم فعلا که داروی اقسردگی و تمرکز ندارم چیکار کتم اورزانسی از این بی حوصلگی دربیام و بشینم درس هام بخونم .هدف کمتاگرایانه هم ندارم فقط همین که درسا هام روبخونم و تکالیفموسخت یا اسون به اندازه حداق ل لارم اماده کنم
ممنون چناب باغبان.کمی هم روحیم بازشد
قبلا چندبار دانلودش کردم ولی تمرزک لازم رو برای تسلط به حرفاش نداشتم ولی چشم باز هم بهش فکر میکنم بانومیشل
سلام
افسردگی ، وسواس فکری و .... یه بخشیش دارو درمانی هست ،،، ولی بخش اعظم آن روان درمانیه - گفتار درمانیه و ......
تو این زمینه سعی کنید ،، حتما به یه روانشناس بالینی مشورت کنید .( اگر لازم دیدید )
ممنون .:72:
.............................
اینکه گفتم شما خودتون را نمی شناسید منظورم این بود که ،،شما نمی دونید در طول روز چقدر می تونید درس بخونید ! - و برنامه ای که می ریزی غیر عملیاتی هست ! ( کمال گرایی گونانه )
و از طرفی برنامه را به امروز فردا می ندازی و هی مگی شنبه ( آخه یه بنده خدایی قرار ه از شنبه شروع کنه برا ارشد بخونه- تو همین تالار ....بگذریم )
امان از دست این شنبه ها - یکشنبه ها و .....:305:
وقتی برنامه ریزی می کنی باید برنامه متناسب با توان زمان حالت باشه ! ( یعنی امروزت و توان ساعت مطالعه ات ) - که اونهم باید به مرور زمان افزایش داشته باشه
پس بهترین فرد خودتون هستید که چه برنامه ای برای خودتون بریزید و چگونه پیاده سازی کنید .
ولی یه قواعدی را رعایت کنی خوبه :
باید یه برنامه سبک و قابل عملیاتی از اول ترم ریخته بشه برا درس خوندن که به چه کنم چه کنم الان نرسیم .:18:
احتمالا تو برنامه ریزی هایت شکست هم داشتی و یا اتفاق و حادثه ای،، نذاشته که به برنامه ات برسی
لذا می ترسی که برنامه داشتی باشی و نظم را ایجاد کنی
پس سعی کن برنامه ای که میریزی قابل جبران باشه .
مثلا قراره شما فردا درس خاصی را بخوانی و به دلیلی نمیشه !! باید برنامه ات قابل جبران باشه و اون خلا آسیب زیادی وارد نکنه
در برنامه ریزی الویت بندی کنیم - مهم ترین تا کم اهمیت ترین - زمان استراحت - تفریح و .... باید لحاظ بشه و ...
در این زمینه کتاب و مقاله زیاد هست ، همین کتاب قورباغه را قورت بده که خانم میشل معرفی کرد کمک خوبی به شما میکنه .
یا میتونی سایت قلم چی بری ، و اون جا جویا بشی برای مدیریت مطالعه و درس حوندنت . ( فکر کتاب برنامه ریزی هنوز هم داشته باشه )
هدفت را مشخص کن - برنامه بچین - فکر شاد بکن - ورزش را دربرنامه بذار - نگران آینده نباش - گذشته را ببخش و رها کن و درس بگیر ! - آهسته و پیوسته حرکت کن - و با توکل به خدا ،،،،فقط شروع کن !!!
هی به خودت نگو من نمیرسم - اگر نرسم چی و .....
تمام زحمتت را بکشش ،،،این مهمه .
................................
برای اینکه حس افسردگی را از بین ببری - یا بتونی در زندگیت برنامه ریزی خوبی داشته باشی این کار راانجام بده :
1 ) تعهد کن که زندگیت را می خوای عوض کنی و شاد باشی .
2 ) از خودت سئوال کن و بگو اگر تغییر نکنم و همین طور افسرده باشم به چه مشکلاتی دچار میشم ؟
اگر تغییر کنم چقدر شادترم ؟
اگر درسم را نخونم چه مشکلاتی مواجه میشم ؟
اگر درس بخوانم چه میشود و چقدر شادترم ؟
سپس به سئوال ها پاسخ بده !! - هر چی پاسخ بهتری پیدا کنی - انگیزه تو بهتر میشه - ولی اگر جوابی پیدا نکنی ،،،یعنی هنوز دوست داری مثل قبل باشی .
به نظرم راز موفقعیت در برنامه ریزی : اول شناخت خود و توانایی ما هست - مشورت از مرشدها و سپس برنامه قابل اجرا و عملیاتی - سوم ایجاد انگیزه ( با سئوال های بالا یا هر چیز دیگه که بهت انگیزه تلاش بده )
و در آخر عمل کردن و تلاش کردن و شکست ناپذیر بودن .
الحمد الله در همه این زمینه ها باید کار کنی . ( نگران نباش از عهده اش بر می یای )
شکست ناپذیر بودن : یعنی توکل به خدا – یعنی امید داشتن و ....
دیگه نباید وقت را از دست بدهی ،،،پس شروع کن .
.................................................. .........................
از طرفی م احساس می کنم شم زیاد با خودتان فکر می کنید - خیال بافی می کنید - و ذهنتان زیاد بازی گوشی می کنه .
در واقع باید تکنیک توقف فکر ( افکا رمنفی - بازی گوشی ذهنی ) را یاد بگیریم .
توقف فکر یعنی وقتی افکار منفی می یاد به ذهنت ایست بدهی و بهش فکر نکنی .
یه روش بهت میگم بایدتمرین کنی و بهش برسی .
باید تمرین کنی - اینقدر نگو قرص - دارو - شربت و ..... درسته که دارو جای خودش را دارد ولی ،،،،، تلاش انسان جایگاه مهم تری دارد .
ببیند ذهن ما پر هست از ، چیزهای غیر ضروری ! برای اینکه توقف فکر را یاد بگیریم باید به ذهنمون تسلط پیدا کنیم .
یکی از تکنیک های تسلط به ذهن این هست که ذهن را به خلاء ببریم !
یعنی چی ؟
یعنی باید تمرین کنیم در زمان حال زندگی کنیم و داده های ذهنمون را کنترل کنیم .
برای اینکار : وضو بگیرید - روبه قبله بشینید - سعی کنید به مدت 5 دقیقه به چیزی فکر نکنید !
اگر تونستید در ان مدت به چیزی فکر نکنید ، یعنی داری کم کم ارباب ذهنت میشی !
یه روز می تونی ساعت ها به چیزی فکر نکنی .
از روزی 1 دقیقه تمرین را شروع کنید ! – وقتی رسیدی به 5 دقیقه یعنی مغز آب بندی شده - حلا میتونی توقف فکر را اعمال کنی !
وقتی به این مهم رسیدی ، دیگه ذهنت بازی گوشی نمیکنه و هوش هیجانیت بیشتر میشه !
ذهن سبز داشتن یعنی : فکر سالم و راحت و پاکیزه
ممنون .:72:
http://www.hamdardi.net/imgup/5978355f2995bc43d7.jpg
http://www.hamdardi.net/imgup/5978355f2036becf6f.jpg
http://www.hamdardi.net/imgup/5978355f5e8b5ee40b.jpg