نوشته اصلی توسط ani
متاسفانه در جامعه ما که رو به پیشرفت است تمام اصول بهم ریخته است از طرفی از حقوق زنان جوامع پیشرفته الگو می گیریم و از طرفی دیدگاه مذهبی و سنتی و فرهنگی کشور خود را حفظ کرده ایم . به همین دلیل من هم در مواردی با آقایان و در مواردی هم با خانم ها موافقم ولی دوستان شما کولی بده نظام خانواده نیستید بلکه رکن اصلی هر زندگی مرد در آن خانواده است و نظام خانواده نظامی است تابع "بده و بستان "شما اگر از همسرانتان عشق خالص و زندگی و اعصاب آرام را بگیرید قطعا با تمام وجود از اینکه کار می کنید و خرج خانواده را تامین می کنید خوشحال هم خواهید بود ، زندگی کردن با روش کشورهای پیشرفته که ما آواز دهلش را از دور می شنویم پیامدهای خاص خود را دارد ، زن خرج خود را در میاورد ولی تعطیلات آخر هفته هم به شما خواهد گفت با فلان دوستش که می تواند یک آقای محترم و خوش تیپ باشد به فلان شهر و یا کشور خواهد رفت ! شما در این صورت چه خواهید کرد ؟! به این ابعاد هم فکر کنید . زندگی های اینچنینی آزادی هایی را برای زن تعریف می کند که در مفاهیم خانوادگی جامعه ایرانی نمی گنجد ولی یک زندگی از نوع "بده و بستان "تو چیزی را از خود هزینه می کنی و طرف مقابل به جایش احترام و عشق و امنیت برای تو به همراه می آورد . کدام بهتر است این یا آن ؟! زنان جامعه ما هم چون در ابتدای راه حق بگیری هستند کم به بیراهه نمی زنند ! انتخاب با خودتان است . من اگربه جای شما آقایان محترم بودم همان زندگی سنتی ایرانی را انتخاب می کردم که به مراتب سالم تر از نوع اروپایی ، آمریکایی آن است . موفق باشید آقایان محترم .