سلام
لطفا کمکم کنید
من 1 هفته هست که به خاطر کتک خوردنم ناراحت شدم و نرفتم مدرسه
دارم به این فکر میکنم که غیرحضوری درس بخونم. حداقل اینطوری فکرم آزادتره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
لطفا کمکم کنید
من 1 هفته هست که به خاطر کتک خوردنم ناراحت شدم و نرفتم مدرسه
دارم به این فکر میکنم که غیرحضوری درس بخونم. حداقل اینطوری فکرم آزادتره
سلام
خب دوستان کمک کردن عمل کنیدتانتیجه بگیرید
بایدازدرون قوی بشید
بایداعتمادبه نفستون روبالاببرید دراین زمینه مطالعه کنید
بانرفتن به مدرسه چیزی درست نمیشه
شماداریدفرارمیکنید
بروواین موضوع رویه فرصت واسه قوی کردن خودت درنظربگیر...ازاین فرصت استفاده کن وانگیزه لازم روبه دست بیارواسه تغییرکردن
موفق باشی
شما نه اولین نفری هستین که با این مساله برخورد میکنین نه اخرین نفر! برای من هم این اتفاق افتاده!
دقیقا سال اول دبیرستان بودم که حالتی شبیه این برای من هم پیش اومد البته به نوعی متفاوت چون من دخترم و خب در زمان ما ضرب و شتم و جرح تو مدارس دخترونه رایج نبودن الانو نمیدونم!
من جز تاپ ترین بچه های مدرسه بودم تو زمینه ی درسی و بیشتر مورد حسادت افراد قرار میگرفتم به قدری که حتی معاون مدرسه منو صدا کرد و این موضوع رو به من گوشزد کرد و نهایتا یکی از معلمانمون به من گفت: تو کارهای خیلی مهم تری از حسادت ورزیدن یا واکنش نشون دادن به حسادت های بقیه داری، بچسب به درس و زندگیت و 10 سال بعد ببین تو کجایی و اینا کجا! زمان سپری شد و من و دوستم هر 2 با رتبه های 2 رقمی وارد بهترین دانشگاه ها شدیم و الان هر 2 داریم دکتری میگیریم ولی اونها اغلب ازدواج کردن و بچه دارن و به دیپلم یا فوق دیپلمی از یه موسسه ی "من در آورده" اکتفا کردن و دقیقا مثل مادرانشون و نسل های قبلی زندگی میکنن اما ما 2 تا الان کمیت و کیفیت زندگیمون با نسل های قبلیمون کاملا متفاوت و 100 البته بهتره و باعث خرسندی جفتمون! هر زمان ما رو میبینن با حس شکست رخنه کرده در وجودشون و با حالتی که خودشونم قبول دارن خیلی از ما عقب موندن از ما درس و کار و درامد و ... مون رو میپرسن و حتی وقتی اقای جوونی رو کنار ما میبینن حس میکنن نامزدمونه و لابد فوق تخصص فلان رشته!
اینا رو گفتم که بدونی بیخیال این موضوعات شو! بزار اونا هر کاری میخوان بکنن، تو الان تو برحه ی مهمی از زندگیت هستی، به درس و زندگیت برس، اصلا حساس نشو به حرفاشون، حساس شدن تو باعث میشه اونا راغب تر بشن به کاراشون ولی وقتی ببینن تره هم برای حرفا و کاراشون خرد نمیکنی دیگه بیخیال میشن. من که دختر بودم و حساس تر از یک پسر!!! تونستم بیخیال همه شون و حرفا و کاراشون بشم تو که پسری و باید قوی تر باشی. همه ی این روزا میگذره و نهایتا این عاقبت و ثمره ی زندگی ادماس که میمونه! عاقبت خوش و خوبی برای خودت بساز تا همه غبطه بخورن بهت!
سلام
کمکم کنید امروز 8 امین روزی هست که مدرسه نرفتم
کم کم دارم به خودکشی فکر میکنم
آفرین :72::72::72: :104::104::104::104::104:
کار خوبی کردی
انشالله همیشه موفق و شاد باشی
پسر جان
راهکارهاي جرأت مندي رو جستجو کن و اجرا کن.
مهم نيست که در گذشته يه برادر يا ولي ناداني تورو تحقير کردن و دوست نداشتني جلوه دادن.
الان با کمک علم و عقل و واقعيّت،کارهاتو پيش ببر و بچسب به زندگي،شاد و بي خيال انديشي
یه راه حل خوب بهت پیشنهاد میدم! همه چیز رو یه بازی در نظر بگیر! واقعا هم اگر به زندگی از بالا نگاه کنیم, چیزی نیست جز یه بازیه پیچیده.
هر وقت کسی تحقیرت کرد و یا مشکل جدی برات پیش اومد به این فکر کن که تمام اینا بالاخره یه روز تموم میشن. و تو به همه ی مشکلات زندگیت غلبه میکنی. چون تو میتونی, ولی افکار منفیت جلوت رو گرفتن. حالا تو میتونی با رمز زدن اون افکار منفی رو از بین ببری!:18: جدی میگم. زندگی چیزی نیست جز یه "بازی"
سخت نگیر دوست جونم. تو خیلی قویتر از این حرفایی :72: