RE: خصیصه آقایون که خانمها مخفیانه دوست میدارند
اول از مطلبی که نوشتید تشکر می کنم..
اما من با بعضی از مواردی که نوشتین مخالفم، مثلا اینکه همسرم با لباس کج و کوله بیاد پیشم و بره فوتبال بازی کنه، مثلا اینکه همسرم توی فکر باشه و هیچی بهم نگه.
من دوست دارم همسرم شخصیت مستقلی داشته باشه همونطور که خودم هم شخصیت مستقلی دارم، بهم احترام بذاره، باهام صادق باشه، افکارش رو باهام در میون بذاره، بهم اطمینان داشته باشه، و همیشه به ظاهرش برسه. من همیشه این کارها رو انجام میدم و تمام خواسته هامون رو به هم گفتیم، هم من هم اون در بیشتر مواقع رعایت می کنیم مگر در مواقعی که خیلی خسته ایم.
اینطوری حداقل در روابطمون با هم مشکلی نداریم، من اصلا دوست ندارم همسرم برام نقش بازی کنه، یعنی متنفرم از اینکه ظاهر و باطن همسرم متفاوت باشه، خودم هم دوست ندارم اینکار رو بکنم.
:72:
وای خدایا اینا دیگه کین؟؟؟!!! الان که دارم فک می کنم می بینم کاملا درسته. خدا خیرت بده خیلی خوب بود.:104::72:
خداجون اگه اینا رو نمیافریدی ما به کی می خندیدیم؟!:58::58::58::58::58:
آقاي santatian ببخشيد ولي برام جالبه بدونم شما چه مشكلي با خانم ها داريد كه اين قدر با شدت مقابل اونها جبهه مي گيريد !!!!
رفتارتون و جهت گيريتون بر عليه يك زن به هيچ وجه منطقي نيست ( البته ببخشيد ، فقط نظر خودم و گفتم ). اگر همه اقايان مثل شما در مورد زن ها فكر ميكردند و يا مي انديشيدند كه ديگه فكر نميكنم هيچ زني حاضر ميشد به هيچ مردي حتي نزديك بشه و حق هم داشت .
درسته كه قرار نيست مرد خودش و وقف زن كنه ولي قرار هم نيست زن خودش و وقف مرد كنه .. زن و مرد بايد تكامل يكديگر باشند.
اما آنچه كه مسلمه اينه كه ما مردها نميتونيم بپذيريم يك زن همون اندازه حق داره كه يك مرد داره و تحملش برامون سخته .
و من براي خودم متاسفم كه به عنوان يك مرد خيلي از مردها رفتار خودخواهانه اي نسبت به زن ها دارند.
فقط خواهشا دوباره موضع نگيريد كه زن فلان و زن فلان ... بهتره به جاي اينكه سعي كنيم ضعفمون و با تغيير دادن در ديگران (اينجا منظور زن هاست) برطرف كنيم... خودمون و اصلاح كنيم. و اول از همه اينو به خودم ميگم . و حرفم هم در حالت كليه .
هر تاپيكي كه در رابطه با علايق يك زن گفته ميشه شما فورا بر عليه اون قيام ميكنيد ..ظاهرا شما هيچ حق و ميل و علاقه اي رو براي خانم ها جايز نمي دونيد !!!
خواهشا انقدر متعصبانه برخورد نكنيد و افراط رو كنار بزاريد ( البته اين فقط پيشنهاده ) .
بپذيريد كه به قول جستجو " آدم و حوا فقط آدم نيستند " .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
وای خدایا اینا دیگه کین؟؟؟!!! الان که دارم فک می کنم می بینم کاملا درسته. خدا خیرت بده خیلی خوب بود.:104::72:
خداجون اگه اینا رو نمیافریدی ما به کی می خندیدیم؟!:58::58::58::58::58:
امیدوارم منظورتون از «اینا» خانمها نباشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط persian man
آقاي santatian ببخشيد ولي برام جالبه بدونم شما چه مشكلي با خانم ها داريد كه اين قدر با شدت مقابل اونها جبهه مي گيريد !!!!
رفتارتون و جهت گيريتون بر عليه يك زن به هيچ وجه منطقي نيست ( البته ببخشيد ، فقط نظر خودم و گفتم ). اگر همه اقايان مثل شما در مورد زن ها فكر ميكردند و يا مي انديشيدند كه ديگه فكر نميكنم هيچ زني حاضر ميشد به هيچ مردي حتي نزديك بشه و حق هم داشت .
درسته كه قرار نيست مرد خودش و وقف زن كنه ولي قرار هم نيست زن خودش و وقف مرد كنه .. زن و مرد بايد تكامل يكديگر باشند.
اما آنچه كه مسلمه اينه كه ما مردها نميتونيم بپذيريم يك زن همون اندازه حق داره كه يك مرد داره و تحملش برامون سخته .
و من براي خودم متاسفم كه به عنوان يك مرد خيلي از مردها رفتار خودخواهانه اي نسبت به زن ها دارند.
فقط خواهشا دوباره موضع نگيريد كه زن فلان و زن فلان ... بهتره به جاي اينكه سعي كنيم ضعفمون و با تغيير دادن در ديگران (اينجا منظور زن هاست) برطرف كنيم... خودمون و اصلاح كنيم. و اول از همه اينو به خودم ميگم . و حرفم هم در حالت كليه .
هر تاپيكي كه در رابطه با علايق يك زن گفته ميشه شما فورا بر عليه اون قيام ميكنيد ..ظاهرا شما هيچ حق و ميل و علاقه اي رو براي خانم ها جايز نمي دونيد !!!
خواهشا انقدر متعصبانه برخورد نكنيد و افراط رو كنار بزاريد ( البته اين فقط پيشنهاده ) .
بپذيريد كه به قول جستجو " آدم و حوا فقط آدم نيستند " .
آقاي روشنفكر! قصد شما نمي دونم چيه از اين صحبتهاتون. افراط!
تو مردي و به عنوان يك مرد بايد راجع به حقوق خودت هم يك چيزهايي رو بدوني! شماره اي كه كنار اسمت به عنوان تشكر اضافه مي شه برات بي فايدست! اين ژستهاتم همين طور. من اصلا معتقد بر اين نيستم كه خانومها فلان مشكلات رو دارند. من معتقدم كه اصلا جز وظايف يك مرد نيست كه براي يك زن اون طوري كه اون مي خواد نقش بازي كنه. اون لحظه اي كه اون مي خواد مرد محكم باشه و اون لحظه اي كه اون مي خواد فرد با عاطفه!
ميل و علاقه يك زن به من ارتباطي نداره. بديش اينه كه اين ميل و علاقه مي ره مي شه وظايف يك مرد.
مگه يك زن اينكارو مي كنه؟ مگه يك زن مي بينه كه همسرش در يك لحظه بدون اينكه به اون بگه چه احساسي داره و چي مي خواد.
مرد وظيفش اينه كه از لحاظ مالي زنو تامين كنه- امنيت زنو تامين كنه؟عاطفشو تامين كنه. چون اون حساسه! كي گفته؟ غلط كرده هر كي گفته اين وظيفه مرده.
اين چه جور وظيفه دادن به يك نفر تو ارتباط دو نفره اي هست كه از نقطه نظر شما افرادي با حقوق برابر قلمداد مي شن. برو ببين تا كجاي اين تالار صحبت از حقوق زنان و ... است. ديگه داره مشمئز كننده مي شه. تو معتقدي به زنان ظلم مي شه. باش!!! من معتقدم بالعكس مردان باهاشون داره به شكل حيوان رفتار مي شه."اون خونواده رو ديدي- چرا براي زندگيت تلاش نمي كني؟" "مگه خانوم من تو براي زندگيمون تلاش مي كني؟ تو چيكار مي كني غير از اين كه بعضي اوقات لطف كني كمتر بابت نداشته هام تحقيرم كني!!" منم نظر خودمو مي دم.من 3 سوالم رو ميارم" اگر جواب اين سوالها رو دادي من تمام حرفهاي تو رو قبول مي كنم"
1
-مرد و زن بايد مكمل يكديگر باشند. يعني چي؟مرد بايد براي زن=زندگيش جون بكنه . در قبال اون خانوم بايد تلاش كنه كه لااقل سركوفت نزنه؟
2-مرد و زن بايد دوشادوش يكديگر وظيفه مالي-عاطفي و امنيت خونه رو بر عهده بگيرند؟
3-شما ليستي شامل 5 وظيفه كه براي يك زن متصور هستيد و در تاپيك به انواع روشهاي مختلف راجع بهشون اومده رو بفرماييد.(5 وظيفه= اينكه سر همسرش غر نزنه رو جز وظايف نياريد. اين بديهيات يك رابطست.)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
تا پول داری تا جایگاه خوبی تو اجتماع داری تا براش زوزه می کشی تا خوشی تو مال اونی ولی هروقت که برات مشکلی پیش اومد همش مال توه این مشکلات خودته و تو باید حلش کنی این تویی که منبع غم و دردی و اگه نتونی حلش کنی دیگه بدرد نمی خوری!!!
اما من از خدا گله ای ندارم چون خدا زن رو و مرد رو اینطور نیاافریده خدا زن رو آفرید تا قلب مردش رو محکم و استوار کنه تا تو زندگیش کم نیاره و چه زنانی بودن که در اوج مشکلات مردشون مثل شیر زن پشتش ایستادن و خیلی هاشون جوونی و خوشیشونو بپای مردشون گذاشتن
تا كي اينطور بشه كه روبرو بودن يك مرد با مشكلاتش جز مردونگيش حساب بشه. زنونگي چيه؟ توقع؟
به آيه آيه قرآن(به همين شب عزيز اگر دروغ بگم خدا زنده نگه نداره من رو) قسم مي خورم كه راضي بودم 50% وظايف من رو همسر من داشته باشه و 50% حقوق اون رو من!
اين حرفهايي كه خداوند زن را براي اين خلق كرد كه در پناه مرد باشد با جملات روشنفكري كاملا در تضاده كه! آخه به من چه كه بايد پناه يك نفر باشم. مگه من هم دنبال پناه نمي گردم؟ اون مشكلات مالشيو من بايد حل كنم. كي بايد مشكلات منو حل كنه؟ اون وقتي داغونه بياد آغوش من برام ساعتها گريه كنه . من وقتي داغونم اينقدر بغض كنمو داخل خودم منفجر شم كه مبادا خانوم احساس كنه كه اين مرد شخصيت خودشو از دست داده!!!
من بايد ابراز احساساتم اينطوري باشه" دوست دارم- " البته اون زمانهايي كه اون مي خواد. در ساير موارد باز هم .. مبادا خانوم احساس كنه كه اين مرد شخصيت خودشو از دست داده.
كدوم زن مياد به مردش كمك كنه در شرايط وحشتناكي كه صبح و شب با اون درگيره. تا كي من بايد به خاطر سردرد خانومم آشفته بشم و اون بابت از دست دادن كليه هاي من از من با يك نگاهي كه انگار كاري از دستش بر نمياد نگاهم كنه.
آقاي مرد ايراني بزرگواري كنيد اين جملتون رو مبسوط توضيح بديد"زن و مرد بايد تكامل يكديگر باشند."
"
آدم و حوا فقط حوا نيستند! خوب مشخصه نيستند.
اين چه ربطي داره. من از زماني كه اومدم صدها بار گفتم اين رو" نمي خوام تو زندگي من تلاش كنم براي كسي كه اون رو خداوند ظريف!!!! آفريد! ديگه دارم از اين حالت بالا ميارم - مي خوام كسي كنارم باشه كه مشكل من مشكل اون حساب بشه. يه بار به جاي اينكه تو تاپيكها دنبال اين بگرده كه چطور مي تونه رفتار بد منو تصحيح كنه بگرده چطور مي تونه به من در زندگي مشتركم كمك كنه چطور مشكلات مالي من رو اون براش راه حل پيدا كنه. خالي نكنه پشت منو وقتي من نيازم اونه." آخه بابا بد نيست يخورده فرافكني هايي كه در زمينه افراط به كار بردي رو در خودت مشاهده كني! تمام تاپيكهات داري از حقوق زنان طرفداري مي كني؟ هدفت چيه؟سايت مشاوره براي زندگي مشتركه يا سايت فمنيست ! يك فقط يك تاپيك كه باز كردي و در اون به حقوق مردان! هم اشاره كردي (شايد يه بنده خدايي نمي دونست مردان از چي خوششون مياد) بعد اين ادعاي افراط نسبت دادن به من رو بكن!!!
در آخر ... من با زنان نه تنها مشكلي ندارم كه بسيار بسيار معتقدم كه حتي به تعداد انگشتان دستم نشده كه به يك زن نگاه هرز داشته باشم اونو از خودم پايين تر بدونم و...
من با شمايي مشكل دارم كه به اين شكل افراط گرايانه سعي در احقاق حقوق يك جنس خاص(زنان) داري. اين سايت جاي اينكارها نيست . مسلما نياز هاي يك مرد رو شما بيشتر از نيازهاي يك زن مي دوني. در يك تاپيك بهشون اشاره كن. در يك تاپيك!!!!!!
اين رو بخون مرد ايراني! نظراتت رو بده مرد ايراني!
http://hamdardi.net/showthread.php?tid=4311