سلام
نظرات در این مورد متفاوته به نظرم مردها و دخترهای مجردی که میان نظر میدن هرگز شکستن غرور یک زن در مقابل بی احترامی های خانواده ی شوهر رو تجربه نکردن و تا وقتی دردی رو تجربه نکرده باشی نمیتونی دیدگاه درستی داشته باشی... از طرف دیگه وقتی درد رو تجربه میکنی هم منطقت ممکنه مخدوش بشه و باز هم دچار خطای شناختی بشی
من نمیدونم اینجور وقتا راه حل درست واقعا چیه؟؟ به عنوان زنی که این مشکل رو داشتم و حتی چند تا تاپیک زدم نظرم رو میگم. بهترین راه برای ترمیم این رابطه اینه که شما تا میتونید به همسرتون جلوی خانواده تون شخصیت و اعتبار ببخشید. توی تمام جمع های خانوادگی(حداقل به مدت یکسال) از خانومتون تعریف کنید... خرفهایی بزنید که شخصیت خانومتون رو در مقابل خانواده تون به اوج برسونه... مگه نمیگید که همسرتون زندگیتونه به همه این رو نشون بدید...
مثلا اگه بحث به سمت یه زنی رفت که به شوهرش نمیرسه شما سریع بگید همه که مثل خانوم من تحصیلکرده و زیبا و خونه دار نیستن...
یا اگه حرف مسایل مالی شد بگید من هر چی که دارم متعلق به خانوممه هر کاری میکنم برای رضایت خانوممه...
باید مثل یه کوسه که دنبال شکاره وقتی توی جمع خونواده تون هستید دنبال شکار فرصتی باشید که به خانومتون ارج و اعتبار بدید... اصلا لازم نیست با خونواده تون دعوا یا بی احترامی کنید فقط اگه حرفی زدن یا حرکتی کردند قاطعانه و مودبانه از خانومتون دفاع کنید( اونجا بیخیال نشینید که وقتی مادرتون براتون میوه پوست گرفت و حتی یه تعارف به خانومتون نکرد میوه هه رو با ولع میل کنید و وقتی خانومتون توی خونه شاکی شد که مامانت برات میوه پوست گرفت اما حتی یه تارف هم به من که اونجا مهمون بودم نکرد بهش بگید کی؟؟؟ من اصلا ندیدم!!!!!! ) خلاصه تا یه مدت حداقل تا دو سال شش دنگ حواستون رو جمع کنید...
فکر میکنم اینجوری خانومتون به این یقین میرسه که شما همیشه ازش حمایت میکنید و خانواده تون هم بعد دو سال حمایت مداوم شما از خانومتون به این نتیجه میرسن که شما شش دنگ حواستون پیش خانومتونه و اگر بخوان یواشکی هم بی احترامی کنن انجامش نمیدن...
نکته ی مهم: حرفهایی که من زدم رو با تغییراتی که خودتون مایلید و از زبان خودتون توی یه فرصت عشقولانه به همسرتون بگید و بهش بگید که اگر زمانی رابطه ایشون و خانواده تون دوباره شروع بشه همه ی تلاشتون رو میکنید که ازش حمایت کنید و به همه نشون میدید که نفر اول زندگیتون همسرتونه...
من فکر میکنم اینجوری تا حد زیادی مشکلتون حل بشه...