RE: اگه بگم كيه باورنميكنيد!
دوست من،
خیلی دوست دارم بهت کمک کنم چون می دونم زخمی کاری تر و موذی تر از تاالمات روحی نیست ،چون بدونه اینکه هواست باشه کاملا زیر زیرکی و به صورت کفر گونه باعث فرسوده شدن و فلج کردن زندگیه آدم میشه،
به نظر من پهتر از روش مذکور مسئله ات با مثبت ترین وجه ممکن به عنوان پاد زهر استفاده کنی (مگه نشنیدی هیچ فلز و ماده ای جز خود الماس قادر به برش خودش نیست)،و مطمئن باش که یه کسی اون بالا به شدت هوامون رو داره،فقط کافیه از ته دل و تو تنهایت ازش بخواهی ،
اون وقته که معجزه به وقوع میپیونده.
مطمئن باش و ایمان داشته باش
که او منتظر یه اشاره ی واقعی از ماست و الا چطوری میتونه از رگ گردن به ما نزدیکتر باشه...
نيلوفر جان
به نظر من تا جايي كه ممكنه بايد تلاش كني تا در اين محيط منفي گرفتار نشوي و خودت را تسليم نكني
اين شخص هر كسي مي خواهد باشد . مهم نيست. تو خودت را مراقبت كن تا در چنگال نااميدي و نيروهاي منفي اسير نشوي
شايد لازم باشه تا دائما هر چند ساعت يكبار و يا چند دقيقه يكبار اهدافت را به خودت مرور كني و ياد آوري كني تا مبادا يادت برود كه از خدا چه مي خواهي و قصدت چيست و نااميد نشوي......
سلام نیلوفر خانم
من هم به مانند شما بسیار دیدم و شنیدم و قبول دارم که مشکل گاهی وقت ها هم از والدین است با تمام پختگی شان
اما درست نیست اخلاق و نوع نگرش ایشان را به ادعیه ونمازی که می خوانند نسبت داد چون نماز باعث تکامل میشه نه بد خلقی
والدین هر چقدر هم بد اخلاق باشند باز هم به گردن ما حق دارند
اتفاقا دو سه ماه پیش هم همین اتفاق برای یکی از بچه های همدردی افتاد و تنها کاری که انجام داد صبر بود
البته شما باز هم به زندگی خودتان مشرف هستید
سلام دوست من
من از همه مشکلاتت با خبرم ولی تا به امروز نمیدونستم که چه کسی داره تو رو عذاب میده حتما گفتن این که او شخص کیست برات خیلی سخت بوده.
دوست عزیزم من درکت میکم و همه ی دوستان تالار .
و خودت به همه بچه های تالار خیلی کمک کردی پس بدون که تنها نیستی.
نیلوفر جان همین که توکلت به خداست و از او کمک میخوای این خیلی خوبه و بدون کمکت میکنه وقتی دیدی به دلت می افته که باید کاری انجام بدی در جهت درست اول سبک سنگین کن وخوب روش فکر کن سپس به مسیر ادامه بده.دوست من میدونی که من در چه اوضاعی هستم .وتو همیشه منو درک کردی اینجا میخوام جلوی همه ازت تشکر کنم.
ولی واقعا اگه داریم راهی رو پیش میریم ،خدا به ما میفهمونه (به دلت میندازه)که کارت درسته یا نه؟
نیلوفر توکلت به خدا باشه و مواظب خودت باش
بازم بهت سر میزنم.:72:
سلام. من هم مشکلی شبیه به شما اما واقعا در حدی پایین تر دارم. ولی فکر میکنم که راه هایی وجود داره که میشه با این مشکل کنار اومد. هر شخصی برای خودش شخصیتی داره که تو اون شخصیت نکات خوب و بد زیادی وجود داره. مادر شما و یا مادر من هم نقاط خوب وبدی در شخصیت شون وجود داره که مهم ترین سر نخ ما برای حل مشکل هست. اول باید بگم که اگر آدمی اعتماد به نفس داشته باشه این امواج منفی که دریافت می کنه اثرات کمی رو اون می گذارن. پس یه بخش مهم این قضیه خود آدم میتونه باشه. یه بخش جالب دیگه که من تجربش کردم اینه که اگر به آدمی انرژی مثبت بدی اون آدم هم تحت این انرژی تغییراتی می کنه. مثلا اگر به مادرتون با مهربانی و سیاست برخورد کنی روی مادرتون اثرات جالبی میگذاره. اول اینکه فکر می کنه به غیر از خدا کس دیگه ای به فکرشه که دسترنج زندگی خودشه. بنابراین یه نقطه امید و سفید تو ذهنش پیدا می شه. حالا اگه این ماجرا به اندازه کافی و نه زیاد ادامه پیدا کنه و شما هم به کار خودتون برسید و از انرژی های منفی مادرتون تاثیر نگیرید یواش یواش هم مادرتون دید مثبتی پیدا می کنه هم شما مشکلتون حل میشه. نکته مهم اینه که مادرتون شاید از نداشتن اعتماد به دیگران و تنهایی رو به انزوا آورده باشه و کسی رو قبول نداشته باشه و مهربانی شما این قضیه رو از بین ببره. اگه مادرتون به شما اعتماد کنه همه چی حله
سلام!:72::72::72:
چقدر از اينكه دوستاي خوبي توي اين تالار دارم خدا را شكر ميكنم.حقيقتش اينكه من خيلي وقته كه اينجام و حتي وقتاي كه مشكلمو نمي گفتمم وقتي ميامدم اينجا آروم ميگرفتم .اينجا حداقل يه كسائي هستن كه خداي بالا سر را به معناي واقعي قبول داشته باشن .
پس ديگه چه فرق ميكنه كه به خاطر دعاي منفي آدمي كه يه اتاق باهات بيشتر فاصله نداره و به نظر بقيه آدم بدي به نظر نمياد ولي همه توجه و تلقين فكريش اينه كه اميدواريهامو به نا اميدي بدل كنه و منو شكست خورده و تنها و بي اميد و گريان زير پاش ببينه تادلش به رحم بيادو براي كسي كه جلوش هيچ امكان پيشرفتي نداره و مثل خودش بايد شكست خوردگي رو بپذره مادري كنه!مجبور باشي در اتاقتو بسته نگه داري و تو سرما و گرما تنهائي رو بپذيري!
چرا دوستاي عزيز فكر ميكنيد من بي محبتي كردم يا كاري نكردم كه اون به خداي خودش خودش يا من اعتماد كنه؟
ولي من بايد به شماها بگم همه چيزو ميتونيد تو بند بند تاپيكم ببينيد.اون از اعتماد به نفس كاذب زيادي كه پيدا كرده و از مغروري بيش از حدي كه داره است كه به اين وضع افتاده !
اون فكر ميكنه كه همه چيزائي كه فكر ميكنه و ميگه درسته(واينو بگم از بي اطلاعاتي محض و نادونيش نسبت به جوانب مسئله اي كه من باهاش درگيرم شايدم ميفهمه و نميخواهد طعم عشق و عرفاني رو كه خودش هيچ وقت نتونسته حس كنه و بپذيره رو منم در كنم شايدم اين عكس العملاي بيمار گونه اي كه ازش سر ميزنه!)واينكه ميخواهد از منم يه مغرور بي احساس شكست خورده مريض روحي بيافرينه!:47:
در واقع كاري كه اون الان داره ميكنه ادامه ماوريتي كه يه دشمن خانوادگي كه من از زندگم بيرونش كردم و به خودشم ضربه هاي زيادي زده ولي امروز خودشو از شر اون در امان ميبنه هستش/اين خيلي وحشتاك نسيت كه يه بار از خواب بيدار بشين و ببينيد مادر خودتون شما رو بادست و پاي بسته ميخواهد مثل يه قرباني تحويل دشمني بده كه شما اين شرو از زندگيش دور كردين!اين شايد يه طلسم يه بازي شوم يا هر چيزي كه شمافكر ميكنيد باشه ولي اينو ميدونم كه هر وقتي كه اين كارا رو ميكنه يا به همچن كاري فكر ميكنه خدا اون آيه اي از قران را جلوي چشمام مياره كه دليل سركشي و رانده شدن ... را با شش هزار سال عبادت به خاطر سرپيچي از امر خدا به خاطر نپذيرفتن سجده و اطاعت از امر خدا در مقابل موجودي مثل انسان را نشون ميده!
بچه ها مراقب باشيد:203: راه بندگي خيلي بازه ولي راه پيدا كردن شرك به قلب آدم از راه رفتن مورچه روي سنگ سياه هم خفي تره و بدترين بت ،بت نفس آدميه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط niloofar 25
بچه ها مراقب باشيد:203: راه بندگي خيلي بازه ولي راه پيدا كردن شرك به قلب آدم از راه رفتن مورچه روي سنگ سياه هم خفي تره و بدترين بت ،بت نفس آدميه!
http://qsmile.com/qsimages/104.gif
سلام!
بابا يه هفته نيست كه من اين تاپيكو ايجاد كردم چقدر همه تون منو زود به فراموشي سپردين!
من از مدير همدردي هم تقاضا دارم اگه فرصت كردينو و قابل بدونين يه نگاهي به اين تاپيك بيندازيد و اگه مقاله اي توصيه اي چيزي در رابطه با اين مشكلي كه گفتم و اينكه بين مذهب و دين و نااميدي از رحمت خدا و اعتقادات كفر گونه اينجور با مباحث روانشناسي و افسردگي و اختلالات اينچنيني رابطه اي وجود دارد يه توجيه و برهان علمي و مشاوره اي هم در اين مورد در اختيار اين كمترين بگذاريد /ممنون ميشم.
بازم از هم دوستاني كه نگاه كردينو ونظر دادين و با همراهياتون تنهام نگذاشتين تشكر ميكم ومنتظر نظرات همه گيتون هستم فقط ببخشيد كه باز كردن بيش از حد اين زخم موجب عفوني شدنش ميشه!
منتظرم!وممنون!
نيلوفرجان
تو به صبر و زمان احتياج داري
نیلوفر جان یه کم صبور باش عزیزم