نوشته اصلی توسط
ActionSpider
درود و ادب
بنده حرف های شما را خوندم و مشکلات شوهرتون رو هم مشاهده کردم ، درخواستی که از شما دارم اینه که فعلا مداخله نکنید و در کارهایش دخالت نکنید.
برای مثال پست جناب paiize را فعلا اجرا نکنید.
ویژگی هایی که در مورد کار شوهرتان بیان کردید و اخلاقشان و همینطور وجود انزوا گزینی در مادرشان ، باعث شد بنده تشخیصی در مورد بیماری شوهرتان بدهم. تشخیصی که بنده در مورد بیماری شوهرتان می دهم این است که ایشان به یک نوع اختلال شخصیت دچار است.
در صورتی که تشخیص صحیح باشد ، شما به هیچ وجه نباید پیله ای که شوهرتان به دور خودش کشیده است را پاره کنید چون در این صورت ممکن است شوهرتان دچار افسردگی و مشکلات دیگری شود.
توصیه ی بنده به شما این است که به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید. و به ایشان شرح حال شوهر خود را بگویید ، و به روانشناس مربوطه نیز بگویید که من تشخیص « اختلال شخصیت اسکیزوئید » داده ام. ممکن است با توجه به اینکه اطلاعات داده شده کم است و امکان صحبت حضوری با بیمار نیست ، تشخیص من نیز نادرست باشد.
اما در صورتی که تشخیص بنده صحیح باشد نیز مشکلی نیست ، شوهر شما به مرور زمان تغییر خواهد کرد و انزوای او نسبت به شما کمتر خواهد شد.
اما نباید عجله کنید ، پروسه ی درمان شوهر شما حداقل 1 سال به طول خواهد انجامید.
علاوه بر این ، نباید فراموش کنید که درمان بیماری شوهرتان باید توسط روانشناس انجام گیرد... و کاری نیست که توسط شما یا فامیل بتوان آن را انجام داد. ممکن است اطرافیان یا شما بخواهید به او کمک کنید اما اغلب کمک شما باعث افسردگی او خواهد شد
مطمئن باشید که درمان توسط روانشناس نتیجه خواهد داد و شوهرتان رو به بهبودی خواهد رفت...
درخواستی که از شما دارم این است که فعلا مشاوره را به صورت تخصصی و حضوری ادامه دهید. دوستان عزیزی که اینجا مشاوره می دهند عموما بر اساس تجربه های خود مشاوره می دهند و مشاوره هایشان ممکن است گاهی باعث شود وضعیت برای شما و شوهرتان بدتر شود.
خیر دوست عزیز ، شوهر ایشان از اسکیزوفرنی رنج نمی برند ؛ زیرا در اسکیزوفرنی ما غالبا شاهد هذیان و اختلال در تفکر بیمار هستیم که شوهر ایشان این نشانه ها را ندارند