عزیزم با همه اینا بازم صبر کن. این فشار خیلی بهتر از فشار مالی تو زندگی مشترکه
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم با همه اینا بازم صبر کن. این فشار خیلی بهتر از فشار مالی تو زندگی مشترکه
تخصص شما یا همسرتون چیه. هر چی باشه(حتی اگر تخصص خاصی هم نباشه) این درآمد قابل افزایشه
الينا ي عزيز ما هردو از ساعت 30/7 تا 3 بعد از ظهر سر كاريم اگر بخواييم دوشيفت كار كنيم ديگه براي هم وقتي نداريم درضمن فاصله محل كار ما تا خونه هامون حدود يك ساعته
چرا دنبال یه کار دیگه نمی گردین؟
/آخه با این ساعات کاری حقوقتون خیلی کمه عزیزم
شاید بهتر باشه یه مدت صبر کنید
والدين شما يا ايشان نمي توانند مبلغي را جمع كرده و به شما به صورت قرض الحسنه قرض دهند تا شما به مرور پول آنهارا پس دهيد؟!
من همين كار روهم باپارتي پيداكردم دوست عزيز كو كار آخه صاحب كارم از آشناهاي دورمونه مجبورم باهمين حقوق سركنم
به خدا توکل عزیزم
یه کم عروسیتون عقب بندازین تا ببینید خدا چی میخواد
شهامت عزيز
انگار برخلاف اسمت زياد هم شهامت نداري عزيزم ؛ يك كوچولو استقامت و شهامت و توكل كه از خودت بگذاري ، همه چيز درست ميشه . يك كم صبر ميخواد كه متاسفانه ماها نداريم .
اينطور كه ميدونم با ثبت نام خونه هاي طرح 99 ساله ، شما هربار بايد يك مبلغي رو واريز كنيد . و اينطور كه ميگي پرداختش براتون سخته . باور كن اين مشكلات و همه ما به نوعي داريم . و شايد گذرونديم . پس زياد خودتو درگير نكن . من از تجربه يكي از دوستام كه تقريبآ مشكلش مثل شما بود رو ميگم .
دوست من و شوهرش هر دو شاغل بودن منتها همسرش شغل آزاد و خودش كارمند بود با حقوقي در حدود 250000 تومان . تويه همين طرح 99 ساله از محل وام ازدواجشون شركت كردن . بعد رفتن از بانك يك وام 3 ميليوني گرفتن ،ريختن به حساب همين طرح 99 ساله ، عروسيشونو كه گرفتن ، از محل اون تونستن يك خونه رهن كنن ، تمام در امد دوستم ميرفت واسه وامها و در آمد همسرش هم خرجشونو ميداد . با اين كار درسته كه اول زندگيشون يك كم سختي كشيدن ، اما دارند با عزت و خيلي آبرومند زندگي ميكنن .تا 8 ماهه ديگه هم ميرن خونه خودشون . اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم
موفق باشي نازنين
دوستان گلم سلام ازتوجه و راهنمايي هاتون ممنونم ماندگار عزيز من عجله اي براي ازدواج نداشتم ولي همانطور كه قبلا گفتم اطرافيان ما هستند كه به ما فشار ميارند ولي من با كمك شما مقابل اين فشارها مي ايستيم ودر جواب دانه عزيز هم بگم كه شوهر من هيچ پشتوانه اي نداره اون پدر نداره و از بچگي روي پاي خودش ايستاده منم وقتي ميبينم شوهرم تا جايي كه توان داره براي زندگي مون تلاش ميكنه دلم نميخواد زير فشار اطرافيان غرورش بشكنه من تا حالا هم كم سختي نكشيدم ولي هرگز حتي پيش مامانم هم حرفي نزدم خودتون ميدونيد كه يك دختر جوان كه تازه عقد ميكنه چه آرزوهايي داره ولي من هميشه به اين فكر كردم كه هستند كساني كه وضعشون از ما بدتره من مشكلم حرفهايي است كه زده ميشه و مي دونم كه شوهرم با شنيدن اين حرفها چه حالي ميشه ولي به روي خودش نمياره
بسیار بسیار شما قابل ستایش هستید بانوی گرامی. این نگاه پاکی که داریدبه زندگی ،این عظمتی که در دید شماست شایسته بهترینها هست. به رسم احترام سر تعظیم جلوی شما فرو میارم و برای شما از خداوند منان آرزوی بهترینها رو دارم. "پیغام خصوصی من رو بخونید"