لطفا پست شماره 6 رو حذف بفرمایید چون من اینجا نیومدم که با برداشت اشتباه اعصاب خودمو خورد کنم. تشکر ویژه
اینو در جواب کاربر صبا دیشب نوشتم که ارسال نمیشد
درکل شما منظورمنو نفهمیدین
کجا من گفتم استاد به خاطر نگاه به من نمره کم میده؟؟؟
گفتم شاید دنبال چیز دیگه ای هستن که بهش نمیرسن
بعد ازاون من گفتم الان مشکلم نمره ست؟؟؟؟؟
یا گفتم میخوام استادهام بهم نگاه مناسب داشته باشن و من احساس بد نداشته باشم چه از طرف استاد چه دانشجوها ی اکثرا حسود
لطفا دقیق بخونید
متاسفانه کاربر صبا موضوع من رو به انحراف کشیدن .ایشون نمره 7.5 رو دیدن و به خودشون اجازه دادن هرچی میخوان به من بگن. که من در جواب ایشون حرفی ندارم.نیومدم اینجا دنبال اعصاب خوردی
درجواب اقای بابک بگم کلا دوکاربر اول بیشتر منظور منو متوجه شدن قطعا من مطمئن بودم اومدم چیزی رو اینجا گفتم تا راه حل پیدا کنم . من شاید نباید مثال نمره رو باجزییات کم گفتم. خانم صبا هم همه چیز رو به نمره مربوط کرد که من اصلا کاری به نمره نداشتم و میخواستم مثال بزنم که به صورت ناقص گفتم و باعث سوبرداشت شده.متاسفانه در این جا نمیتونم توضیحات بیشتری بگم و کل مسئله اینه که من تا حد بالایی مطمئنم و از سر خیال ونمیدونم وسواس و این حرفا دوسالی خودمو اذیت نکردم!! فقط خواستم راه حلی پیدا کنم تا دچار این مشکل دیگه نشم
سلام به مدیرکل سایت فکر کنم راه حل یک و دو باهم بیشتر جواب بده. کلا سال پیش خیلی کلاس نداشتم ولی اصولا ارایشم هم کم بود و ولی از این به بعد سعی میکنم نگاه دیگران برام اهمیت نداشته باشم و نبینم
فقط یک مورد کوچیک اگه احتمال خیلی کم من اشتباهی مرتکب شدم و ر فتاری کردم که واقعا منظورم نبوده ولی باعث ایجاد سوبرداشت بشه اونوقت چه طوری و چه کاری کنم که سوتفاهم رو برطرف کنم؟
مثال میزنم من چندماه پیش به عکاسی رفته بودم اون هم برای گرفتن عکس 3*4 مرد عکاس دو عکس پشت سرهم گرفت و بعد به من گفت کدوم رو چاپ کنیم؟ من واقعا کاملا بدون منظور و فقط باتوجه به اینکه اون اقا رو یک عکاس از عکاسی خوب میشناختم گفتم دومی بهتره لبم بهتر افتاده متاسفانه باید ممیگفتم دهانم یا کلا چیز دیگه ای میگفتم. این اقا از اون لحظه دچار سوتفاهم شد و تمام یکساعتی که من منتظر چاپ عکس بودم تماما به من خیره شد و برداشت اشتباه کرده بود . من به صورت نیم رخ به این اقا نشسته بودم و حتی یکبار هم بهش نگاه نکردم و همون اول که فهمیدم اشتباه برداشت کرده فیش واریز وجه رو که بهش دادم خیلی جدی باهاش برخورد کردم و خیلی هم بد. ولی این ادم از سوتفاهمش بیرون نمیومد تا حدیکه هرچی خانم کنار من مینشست و من باهاش حرف میزدم یکهو وسط حرف یه نگاه به اون طرف اقا مینداخت و از کنار من بلند میشد میرفت. تمام یکساعت اعصابم خورد بود . دورتا دور صندلی های انتظار که سالن مربعی نسبتا کوچیکی بود حانم های جوون کارمند نشسته بودن و همشون متوجه نگاه بد این مردک شده بودن .حتی یکی دوبار میخواستم بلند بشم و به مسئول اونجا بگم که به این اقا تذکر بده که چرا اینطوری به من نگاه بد میکنه. اما گفتم میرم و میگذره و نیازی به سرو صدا نیست..اون اقا هم فکرکنم نزدیک 50سال داشت
البته خیلیا میدونن که مردها درحالت کلی و بخصوص با اوضاع الان همینطوریش هم توی سوتفاهم هستن اما توی محیطی مثل دانشگاه که اگه دچار مشکل بشی نمیتونی بگی فردا استاد درسمو عوض میکنم اگه در این موارد سوتفاهمی اینچنینی رخ داد چه بکنم؟
تشکر اقای saeeded خداروشکر یکی منظور منو فهمید. چه توضیحی دادید درمورد پلک چشم!!
در مورد لحن شاید لحن اشتباهی رو برای برطرف کردن سوتفاهم انتخاب کردم. من وقتی میخوام به طرف بفهمونم اشتباه گرفتی بیشتر عصبی و گاهی بی ادبانه برخورد میکنم که جواب توهین رو داده باشم گاهی هم خودمو میزنم به اون راه و به رفتارش بی توجهی میکنم تا شاید طرف بیخیال شه که اصولا نمیشه
تشکر اقای جوادیان .من باز تکرار کنم رژ و امثالش فقط یک مثالی بود نهه اینکه فقط به خاطر یک رژ استادم فکر خاصی کرده یا به من نمره نداده!! وگرنه ما خیلی بیشتر از یکبار دوبار استادهامونو میبینیم و کلاس داریم . منظورم از اون مثال اینه که من خودم هم به تعدادی از اشتباهاتم پی بردم