سلام و تشكر از دوستان خوبى كه وقت گذاشتن و جواب دادن.
جناب باغبان، چند وقت پيش يه تاپيك زدم در مورد خيانت همسرم كه از طرف مديريت سايت بسته شد و دوستانى كه خوندن همه متوجه شدند كه همسرم واقعا خيانت كرده چون چيزهايى تو خونه پيدا كردم كه نشون ميداد صددرصد خيانت كرده. دير به خونه اومدناش، سرد بودناش، رمز گذاشتن به گوشيش كه ميتونن خيلى شك برانگيز باشن ولى توجه منو همون چيزى جلب كرد كه چندين بار تو خونش پيدا كردم. حتى چند بار تار موى بلند تيره رو مبل ها و اتاق خواب پيدا كردم كه هيچ شباهتى نه به موهاى من و نه به موهاى خواهر و مادرش داشت. باز هم ميگم اين جزئيات همه شك ايجاد ميكنن ولى توجه منو يه چيز ديگه جلب كرد كه هر چقدر ازش در اون مورد سئوال كردم جز دعوا و بى احترامى جوابى نگرفتم.
سوشيانت محترم، من الان به خانواده ام چى بگم و برم مهريه ام رو بذارم اجرا؟؟؟؟؟؟ چندين بار بهشون گفتم كه همسرم خيانت ميكنه، اونا ميگن خوشى زده زير دلت، انقدر لوس بارت آورديم كه تحمل مشكلات ندارى، ميگن صاحب زندگى شدى كه همه آرزوشو دارن، عوض اينكه اخلاق شوهرتو پيدا كنى و باهاش بسازى توهم برت داشته. حتى اين أواخر كه ميديدن همش در حال تعقيب و كشيك هستم، بهم گفتن تو مريض شدى بايد برى دكتر خودتو درمان كنى. من تو اين شرايط برم مهريه مو بذارم اجرا كه خودم خودمو الكى محكوم كنم؟! همسرم هم اسم بذاره روم كه تو لياقت زندگى نداشتى؟!!!!! بعدش كه خواستم با يكى ديگه ازدواج كنم چه توضيحى ميتونم داشته باشم؟! ميخواى خودم رو خودم مهر بيمار بودن بزنم؟!!!!! جدا از همه اينا، تا دليل قانع كننده و محكمه پسند نداشته باشم پدر مادرم راضى به جداييم نميشن.
عشق آفرين، عزيزم بهتون گفتم كه همسرم نه با من گفتگو ميكنه و نه به مشاوره مياد، خودم هم بارها رفتم پيش چندين مشاور كه بعضى ها ميگن طلاق بگير و بعضى ها ميگن بعد از عروسى و بچه خوب ميشه، راستش من يك سال كه با همسرم عقد كردم اصلا روز خوش نديدم، بدى هاش، كتكش، تحقيرش، قهر و بددهنيش... همه چى رو ميتونم تحمل كنم ولى خيانت برام غيرقابل تحمله. من همه جوره اهل سازش هستم و اگه تاپيك هاى قبليم رو خونده باشين متوجه ميشين كه همه جوره كوتاه اومدم و انعطاف نشون دادم و براى حفظ زندگيم همه كارى كردم ولى وقتى طرف مقابلم خيانت ميكنه و هيچ جورى از رفتارهاى بدش دست نميكشه من چه كارى ميتونم انجام بدم؟؟؟؟ واقعا شما كه ميگى تجسس نكن و سازش كن چه كارى ميتونم بكنم؟