-
سلام اشکال نداره اىن ىک تجربه شد که از اىن به بعد بفهمىد همسرتون روى به طور مسنقىم دوس ندارم حساس از اىن به بعد سعى کنىد همان لحظه چىزى نگوىىد روش فکر کنىد برنامه برىزىد تمرىن کنىد مثلا از جلوى مغازه مىز فروشى رد شوىد ان مىزى که زىبا تر بگىد چقدر قشنگ چقدر به دکراسىون خونه مىاد کاشکى پول داشتىم مىتونستىم بخرىمش با لحنى هىجان انگىز البته اول برىد مىزى که همسرتون تهىه دىدن ببىنىد شاىد مورد پسندتون واقع شد اگر همسر گفتن پس اىن ىکى چىکارش کنىم عزىزم مىدىم به مامانت اىنا اتفاقا براشون قدىمى شده تولد ادر خوبت هم که نزدىک
-
سلام اشکال نداره اىن ىک تجربه شد که از اىن به بعد بفهمىد همسرتون روى به طور مسنقىم دوس ندارم حساس از اىن به بعد سعى کنىد همان لحظه چىزى نگوىىد روش فکر کنىد برنامه برىزىد تمرىن کنىد مثلا از جلوى مغازه مىز فروشى رد شوىد ان مىزى که زىبا تر بگىد چقدر قشنگ چقدر به دکراسىون خونه مىاد کاشکى پول داشتىم مىتونستىم بخرىمش با لحنى هىجان انگىز البته اول برىد مىزى که همسرتون تهىه دىدن ببىنىد شاىد مورد پسندتون واقع شد اگر همسر گفتن پس اىن ىکى چىکارش کنىم عزىزم مىدىم به مامانت اىنا اتفاقا براشون قدىمى شده تولد مادر خوبمون هم که نزدىکه ىا بگردىد ببىنىد کى وسع مالش ضعىف ىه روز که همسرتون مىبىنىد با حالت حزن بگىد بىچاره فلانى حتى ىه مىززززززززززززز نتونسته بخره فقط مواظب باشىد که نخندىد
-
سلام
((به نظر من که این زندگی بدرد نمیخوره
بهتره از هم جدا بشید زندگی که میزش به سلیقه شما نباشه و به،بقیه وسایل خونه نیاد واقعاً غیر قابل تحمله بخصوص اینکه همسرتون هم بعد از هفت ماه رابطه خوب و بدون مشکل اون حرف رو به شما زده بهتره دیگه بهش زنگ نزنید و هر موقع هم اون زنگ زد یا،جواب ندید یا سرد جواب بدید مهریتون،هم بزارید اجرا با پولش یه میز خیلی خوب بگیرید))
متن بالا رو بخونید ببینید که چه حسی نسبت بهش دارید
همین احساس رو خیلی از اعضای همین سایت نسبت به قضیه شما و برخوردتون با همسرتون دارن
زندگی زناشویی یعنی گذشت داشتن و فداکاری کردن
شاید اون روز اعصابش از چیزی خورد بوده یا یه سری دغدغه فکری داشته یا اینکه مثلا اون میز به سلیقه مادرش بوده و حرف شمارو یه جوری بی سلیقه بودن تفسیر کرده
تمام وسایل خونه به انتخاب شما بوده حالا چه اشکالی داره یه چیز هم به انتخاب همسرت باشه حتی اگه به وسایل دیگه نیاد
به نظرتون داشتن یه میز که به خونه نیاد بهتره یا اینکه با همسرتون برید یه میز دیگه بگیرید ولی ته دلش از این کار شما ناراحت بشه؟
بهتره که هم حرف همسرت رو فراموش کنی هم اینکه کلا قضیه میز رو بیخیال بشی همیشه اون چیزی که دوست داریم اتفاق نمیوفته
ان شاءالله که زندگیتون با این مشکلات کوچیک به حاشیه نره
موفق باشید
یاعلی...
-
متاسفانه هیچ کدوم از خانوما اونور قضیه رو نمی بینن.
از نظر ما مردا این حرفا واقعا چرته و پیله کردن رو این چیزا واقعا دلسردمون میکنه.
اون الان میگه سر چه چیز مزخرفی اینجوری داره رفتار میکنه از فردا میخواد جد آبادمو سر همه چیز بیاره جلو چشام.
شما هم خیلی نازک نارنجی نباش.
تو زندگی های امروزی باید پوست کلفت تر از این حرفا باشی.
دو روز دیگه برگرده یه چیزی بگه که بهت بربخوره چی؟زندگی همش عشق و حال و خوبی و خوشی نیس.
واقعا به این ننیجه رسیدم خانوما وقتی مشکلی ندارن و زندگیشون آرومه خودشون شروع میکنن به مشکل ساختن
- - - Updated - - -
متاسفانه هیچ کدوم از خانوما اونور قضیه رو نمی بینن.
از نظر ما مردا این حرفا واقعا چرته و پیله کردن رو این چیزا واقعا دلسردمون میکنه.
اون الان میگه سر چه چیز مزخرفی اینجوری داره رفتار میکنه از فردا میخواد جد آبادمو سر همه چیز بیاره جلو چشام.
شما هم خیلی نازک نارنجی نباش.
تو زندگی های امروزی باید پوست کلفت تر از این حرفا باشی.
دو روز دیگه برگرده یه چیزی بگه که بهت بربخوره چی؟زندگی همش عشق و حال و خوبی و خوشی نیس.
واقعا به این ننیجه رسیدم خانوما وقتی مشکلی ندارن و زندگیشون آرومه خودشون شروع میکنن به مشکل ساختن
-
سلام
از همه بابت راهنماییتون ممنونم.فعلا که همسرم کاملا بی تفاوت رفتار میکنه انگار که چی شده!
دارم فکر میکنم شاید همه چی اونقدرها که من تصور میکنم خوب نبوده.
وگرنه مگه میشه بابت همچین بحثی که هیچکدوم نه بلند حرف زدیم و نه توهینی به طرف مقابل کردیم یک هفته اینطور سرد بگذره.
دیروز بهش مسیج دادم و اونم متقابلا جواب داد.فکر کردم خب تموم شد.
اما عصر که ازش خواستم باهام بیاد خرید گفتش که جایی هست و کارش طول میکشه...
کاری که مطمئنم نهایتا نیم ساعت وقت میبره.خیلی کلافه م ازش.انگار که من اون حرفا رو زدم.
-
خب زدی توی ذوقش دیگه. بهش برخورده.
اگر قضیه برعکس بود و شما یه چیزی خریده بودی و شوهرت اینطور برخورد میکرد چه حسی میداشتی!؟
الان هم طوری نشده
یه عذرخواهی ساده کن.چیزی ازت کم نمیشه. بگو:
: "بابت ماجرای میز عذر میخوام.مطمئن باش که نظر و سلیقه تو هم قطعا برام مهمه."
بعدش هم از ناز کردن و عشوه های زنانه استفاده کن و با شیطنت بگو:
"اگر سلیقت خوب نبود که منو انتخاب نمیکردی!!" :shy::biggrin:
-
سلام دوست خوبم
ی سری از مردها قهرهای طولانی دارند و این اصلا خوب نیست
حالا بعدا بری سرخونه زندگیت متوجه میشی
مردی که بعدش زیر ی سقف با آدم بعد هر جر و بحث سرد برخورد کنه روان آدمو بهم میریزه
من الان حدود یکسال هست که با همسرم زیر ی سقف زندگی میکنیم و خدا رو شکر هر اخلاقی داشته باشه و زود عصبی بشه اما زودم آشتی میکنه و طاقت قهرهای منو نداره
اما من قبلا ی نامزدی ناموفق داشتم که حدود چند ماهی طول کشید (حدود 5 سال پیش ) ، توی اون نامزدی من و نامزدم هر دو سطح اجتماعی خیلی بالایی داشتیم اما باورت میشه سر کوچکترین مسایل قهرهای طولانی داشت و منو دیوانه میکرد ، شاید ی هفته و آخرین بار که باعث دعوامون شد هم سر مسایل ازدواج و نحوه عقد (ما هنوز عقد نکرده بودیم ) و بعد یهو یک ماه ازم سراغی نگرفت و دیگه خانوادم متوجه شدند و جلوی اون ازدواج گرفتن ( خدا رو شکر ) همیشه به خاطر اینکه اون ازدواج سر نگرفت خدا رو شکر می کنم چون مرد سردی بود و اون ازواج قطعا به خودکشی من منجر میشد !!!
الان با کمک این سایت دارم روی اخلاق های خوب و بدم کار میکنم ، همسرم هم روز به روز بهتر میشه ، نمیگم از زندگی صد در صد راضیم اما چیکار میشه کرد هر زندگی مشکلات داره
سعی کن با ظرافت و زیرکی رفتار کنی ، کاش همه مشکلات زیر تلویزیونی بود ، عیب نداره ، الانم که بی تفاوته خیلی سخته ، اگه بعدا سر موضوع بزرگتری دعواتون بشه چقدر طول میکشه ، این اخلاقشو ریشه یابی کن