سلام
باغبان :
اگر بتونید در روستا ی خودتان با مهارت هایی که دارید خدمتی انجام دهید خیلی خوب میشه .
خب اگر نشد چی ؟
آبی بیکران :
اخه تو یه روستا مگه چقدر ادم زندگی میکنه که من برم عمرم اونجا تلف کنم کاری انجام بدم که همیشه اونا بتونن استفاده کن من کار هنری انجام میدم مگه خوردنی که اونا هر روز نیاز داشته باشن بخوان مرتب بیان استفاده کنن
باغبان :
بله حق با شماست - من توبه می کنم به درگاه الهی :biggrin-new:
............................
باغبان :
آیا در شهر میشه به این اهداف رسید ؟ هر چی باشه جمعیت مردم شهر و همینطور تنوع سلیقه ها فرهنگها توی شهر بیشتره کاری که انجام میدید بلاخره از بین این همه ادم پیدا میشه افرادی که دوست داشته باشن براش هزینه پرداخت کنن
خب این جور که پیداست شما برای کار انگار باید برید شهر
از طرفی چون فاصله شهر تا روستای شما تقریبا 28 دقیقه حالا چون شمایی 30 دقیقه ،،، هست باز هم میتونی برید و برگردید:biggrin:
البته یه جا گفته بودید هزینه به صرفه نیست و با این تفسیر پس حتما به هدف خودتون ایمان دارید برای شهر رفتن .
.................................................. ..............
در مرحله بعد :
توی پست بعدیتون هم گفتین عکاسی توی روستا که امکانش نیست اصلا به صرفه نیست. شهر هم هر قدم که برداری یه عکاسی هست اشباع شده اگه بخوای بری دنبالش کم کم یه 20 تومن سرمایه میخواد برای اجاره عکاسی خرید تجهیزات وغیره که در توان من نیست
از شیرینی پزی وکیک و این شغلا هم اصلا خوشم نمیاد
کلا منظورم این هست که توانایی خودتون را تو کاغذ بنویسید و بگید من با این توانایی ها و ا ستعدادها کجا می تونم مفید باشم !
ان شالله کار مورد نظرتون را پیدا می کنید - خانم باهوشی هستید .
شما از اون سه دغدغه ای که گفتید اولیش شغل بود !
برید با تمام قدرت این را حل کنید و نگران آینده هم نباشید
ان شالله ازدواج هم برای همه ی جوون ها درست بشه .:72:
در مورد خطاهای شناختی هم سعی کنید آرام آرام برید جلو ( پست اولتون)
برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت کنید و آرام آرام این خطاها را از بین ببرید و اگر هم لازم دیدید در این زمینه مشاوره بگیرید از کارشناسان محترم.
:72:
خوشبختی چیست خانم آبی بیکران ؟
خانم اجازه ،، من بگم :
خوشبختی ،،،، یعنی نگاهم کنه !
خوشبختی ،،،،،
یعنی که سر به راهم کنه
ما که از شما نامید نمی شیم
پس شما هم نا امید نشید :72: