نوشته اصلی توسط
sahar67
به نظر من کارتون اشتباه بوده و مطمین باشید این کارتون تا مدتها تو دل همسرتون میمونه
همیشه میگن ناراحتی هاتونو با زبان بیان کنید نه با رفتار
اگر به همسرت میگفتی دلخورم ازینکه من که همسرتم رو محرم ندونستی و واقعیت رو به من نگفتی و چی میشد اگر همون موقع واقعیت رو به من میگفتی؟؟ تازه اون طوری من بیشتر درکت میکردم وتمام بهتر نبود؟؟؟
دیگه چون ازش دلخوری بخاطر دروغش اینجا میای این رفتارو میکنی و نه تنها چیزی درست نمیشه خیلی دلخوری ها هم تو دل همسرت ایجاد میکنی
من اگر جای شما بودم حتی اگر خودم به ماشین هم نیاز داشتم بازهم ماشین خودمو میدادم بهش بعدش یه زمانی بهش میگفتم بخاطر اون دروغ ازت دلخورم و ازت انتظار نداشتم ازم چیزیو قایم کنی نمیخوام عادت کنیم که از هم مسایلو مخفی کنیم و بزرگترین کابوس من اینه روزی خدای نکرده به تو دروغ بگم(اینطوری غیر مستقیم میگی داداش حواستو جمع کن مبادا منم عادت بدی به دروغ گویی):311: اصلا هم بروش نمیاوردم که ماشینمو دادم بهتوازین حرفا چون این دو مسیله دو مقوله جدا از همه
تو زندگی دو دو تا چهارتا نکنید تو زندگی لجبازی و تلافی کردن رو انجام ندین باور کنید دودش به چشم خودتون و زندگیتون میره و ارامشتونو ازتون میگیره حیف نیست زندگی و ارامش خودتونو بخاطر این مسایل پیش پا افتاده در معرض اسیب قرار میدین
یه لحظه فکر کنید اگر خودتون با روی خوش به همسرتون پیشنهاد میدادین که ماشین شمارو ببره خوب بود یا الان؟؟ دل ادما همیشه راه درستو بهشون نشون میده اما متاسفانه خیلی وقتها ادم یکی میزنه تو دهن دلش میگه لطفا تو خفه شو من خودم میدونم الان باید چطور حال طرفو بگیرم:58:
راستی منم وقتی ازدواج کردم همه خاله ها و زنهای فامیل بهم میگفتن ما برا شوهر دلسوزی کردیم باختیم توروخدا تو نکن اما من اهمیت نمیدادم چون واقعا اگه نگاه کنی به زندگی همون ادمهایی که این حرفهارو میزنن شخص خودشون ازهمه بیشتر مقصر بودن تو قدرنشناسی همسرشون و فداکاری رو توی از صبح تا شب خونه تمیز کردن و غذا درست کردن میبینن نه همدلی واقعی با همسر
نکته بعدی هم اینکه بله منم موافقم که تو زندگی یه جاهایی باید ضرب شستی به بعضی ادمها نشون داد کسایی که رسما مقابل ما قرار میگیرن که بفهمن گیج و خنگ نیستیم و ما هم بلدیم بد باشیم اما با کسانی خارج از حیطه روابط نزدیکمون
نه اینکه با همسر اینکارو بکنی که باید همه کس ادم باشه کسی که باید همیشه کنار ادم باشه
دروغ همسر شما کار درستی نبوده به هیچ وجه و منم بودم خیلیییییییییییی ناراحت میشدم اما با یه اشتباه یا یه رفتار همسرمو نمیذارم روبروم بیشترین گذشت رو ادم باید در برابر همسر داشته باشه چه زن در برابر مرد چه مرد در برابر زن
میشه بگید تو این دنیا چه کسی از همسر به ادم نزدیکتره؟؟؟ پس با عشقتون نجنگید بسازیدش وکیفشو ببرین:43:
ببخشید وقتتونو گرفتم فقط نظر خودمو گفتم