-
سلام. ما نزدیک ۲ ساله باهم زندگی میکنیم . بعد ۲ ماه فهمیدم خیلی عصبیه. اولین دعوامون فلاکسو زد تو دیوار که کل زندگی شد چایی! و بهم گفت خفه شو. هر بار بدتر شد و حرفای زشتش اضافه شد تا حتی به توهین با خانوادم رسید. یعنی حرف زشتی دیگه وجود نداره که نزده باشه!! وقتی باهاش آشنا شدم به نظرم مرد آروم و موقری اومد وبسیار خوش برخورد و مهربون. خیلی هم دست و دل بازه
اهل موسیقی بود و من خودمم چون دنبال موسیقی و ساز هستم خیلی خوشم اومد رابطم ادامه دادم .من آگه بهش بی محلی کنم اوضاع بدتر میشه گرچه این کارو میکنم! اون اصلا تحمل بیمحلی نداره و بارها شده به این خاطر حتی یه دعوای دیگه راه افتاده! ولی من وقتی ناراحتم نمیتونم به دروغ خودمو خوب نشون بدم!
-
سلام دوستان. بابا یکی منو راهنمایی کنه بگه چیکار کنم که این بشر یاد بگیره درست حرف بزنه و تو عصبانیت چاک دانشور باز نکنه؟!!میدونم آگه من از همون اول ولش میکردم میرفتم شاید میفهمید آگه این رفتارو ادامه بده دیگه منو نداره! ولی موندم و الان به خودش اجازه میده همه چی بگه چون میدونه هستم! امروز کلی خوب و خوش بودیم باهم کلی موزیک تمرین کردیم بیرون رفتیم غذا خوردیم بماند که چقدر از سر و کولش بالا رفتم! اومدیم خونه اون داشت موزیک تمرین میکرد من یک لحظه تو اینستاگرام دیدم خواهرزاده دوستم عکس گذاشته (خواهرزاده دوستم پسرها ولی نسبت به من بچست و ما تو خونه های هم بزرگ شدیم و خیلی باهم صمیمی و نزدیک بودیم)و همه اینا رو بهش ۱۰۰ بار گفتم! بهش گفتم اااا فلانی عکس گذاشته بعد کلا تمرین یادش رفت گوشی منو گرفت که این کیه بیخود لایک کردی وقتی نمیشناسی به تو چه و.... بهش میگم فلانیه من که ۱۰۰ بار گفتم بهت گفت دروغ میگی و کلی تهمت زدن و کلی دری وری گفت!!!! منمن گفتم هرگز نمیبخشمت بخاطر حرفات واگذاری میکنم به خدا چون من نه دروغی بهت گفتم نه کار اشتباهی کردم و تو فکرت خرابه و همرو بد میبینی.
آخر گفت با این حرفا خودتو تبرئه کن(یعنی آخر سر به خودش حق داد) ولی اولشو میدونست داره بیخودی گیر میده اما باز طلبکار شد!!!! همه مرد هارو بد میدونه میگه هرکی بهت لبخند بزنه به فکر .... هست!!! به همه شک داره ولی ایرادای خودشو نمیبینم! بهم میگه خدا لعنتت کنه که بخاطر اون فلان فلان شده اعصاب منو بهم ریختی!!!! گفتم تو اینکار و کردی نه من!!! بهش گفتم ازین به بعد هیچی بهت نمیگم چون جنبه نداری!
تروخدا کمکم کنید!
-
سلام
معمولا یک تیپ از مردان عصبی شخصیت خاصی دارند از مجموعه چند صفت مثل قدرت طلبی واقتدارگری زیاد همراه مقداری وسواس وبدبینی وغیرتی که زیاد متناسب نیست.والبته شاید در اجتماع افرادی بسیار موجه ومحترم ومودب باشند
البته این تیپ ومجموعه این صفات شخصیتی در همه کسانی که میل به پرخاش دارندصادق نیست.وممکنه دلایل دیگه ای هم وانواع دیگه ای هم باشد
به هر حال موقع عصبانیت با او کل کل نکن سعی نکن زیاد ثابت کنی که حق با تو بوده...بیشتر مواقع سعی کن موقع عصبانیت فضا رو ترک کنی ولی اگر واقعا گیر افتادی سعی من خوب به حرفاش گوش کنی و در واکنش خیلی منطقی براش توضیخ بدی .گاهی بهش گوشزد کن که رفتارهای اوچه حسی به تو میده شاید واقعا اثر آزاردهنده رفتارش رو نداند.
بسیار آرامش و احترام ومنطق در برابر چنین شوهری موثر وکارساز خواهد بود.ونکته مشترک اینکه معمولا بعد از دعوا انتظار دارند همه چی رو فراموش کرده باشید وبا او صمیمی باشی که این برای یک زن ممکنه بسیار دشوار باشه چون هنوز رنجش وشوک اون دعوا وجود داره وبیشتر دوس داره یه مقداری تنها باشه پس سعی کن این رو توضیح بدی ومثلا یه کم با خودت خلوت کنی تا آرام بشوی ولی بی اعتنایی وکم محلی نکنی.چون تو سعی میکنی با بی اعتنایی موقت او رو تنبیه ومتوجه رفتار اشتباهش کنی ولی نتیجه ش روی اون برعکس میشه...بنابراین بازم تاکید میکنم آرامش وتفسیر وگفتگوی کم تنش از مساله ای که او رو تحریک کرده موثر تر هست.یکی از پیش شرطهای این مساله هم پذیرش چنین شخصیتی وخلق وخویی هست که انتظار آن چنانی نداشته باشی در اینکه ملایم تر ونرم تر رفتار کند یا بعد از دوسه دعوا حداقل بار بعدی از گذشته درس بگیرد وتکرار نکندشاید این برای افرادی که عصبی واقتدارگر نیستند دشوار باشه چون خودشون در موقعیتهای مشابه سعی در کل کل واذیت کردن و به کرسی نشاندن حرف خود ندارند.
-
دوست عزیز ممنون از همفکریتون.
خیلی برام سخته که بهش بی محلی نکنم. دلیلش اینه که وقتی میبینم خیلی راحت به خودش اجازه میده بهم بی احترامی کنه سر هیچی من چرا باید باهاش خوب رفتار کنم؟؟!! من خودمم تبدیل به یه آدم عصبی شدم ولی باز خیلی خودمو کنترل میکنم و سعی میکنم آرامش بدم !
وسط کارش یواشکی آورده از پشت پنجره منو نگاه میکنه ببینه دارم چیکار میکنم!(مثلا شاید با کس دیگه ای سر و سری داشته باشم!) بعد فهمید دیدم اومد تو محلش ندادم خودش گفت خسته نباشم! باز چیزی نگفتم. آخر گفت آگه شب بیام خونه اینجوری ببینم برام قیافه گرفتی فلان میکنم تو همه چی!!!!!یعنی عوض اینکه عذرخواهی کنه و دلجویی (که اونطوری راحت میتونه دلمو به دست بیاره) این حرفا رو میزنه!!
آخه من چطوری بی محلی نکنم؟؟!!!