کسی نظری نداره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی نظری نداره؟
چرا سعی نمیکنید روی یه وجهه دیگه از وجودتون تمرکز کنید؟
بر اساس دیدگاه شما میشه شخصیت آدمها رو با یه خط کش و یه ترازو اندازه گرفت.
شما
خونواده دارید.
شغل دارید.
اخلاق دارید.
پول دارید.
تحصیلات دارید.
هنر و مهارت دارید.
احساسات دارید.
دوست و آشنا دارید.
هوش دارید.
ظاهر دارید.
و...
هیچکس همه اینها رو در نهایت کمال نداره.
اونهایی که خیلی خیلی تاپ هستن معمولا فقط توی دو-سه تا از این موارد از بقیه بهترن. ممکنه یکی یا چندتا رو اصلا نداشته باشن.
شما هم نیاز ندارید انسان کامل باشید.
ببینید توی چی کمی از بقیه بهترید؟! همون رو تقویت کنید تا خیلی زیاد از خیلیها بهتر به نظر برسید.
شوهر من از شما هم لاغر تره و کلا آدم ریز نقشیه ولی آدم خیلی خوبیه . من اصلا اول ازدواج متوجه این موضوه نبودم و برام مهم نبود . ولی بعد از بس که خونوادم و دوستام به نحوه های مختلف با حرفاشون اذیتم کردن و به رخم کشیدن از زندگیم سیر شدم. چون من از شوهرم درشت ترم و توی دخترها قد بلند و درشت محسوب میشم. و البته از نظر ظاهری هم خیلی خوب هستم و شوهرم متوسطه رو به بالا.
اگه انقدر دور و اطرافیام اذیت نمیکردن من هیچ وقت برام مهم نبود. همیشه نفرینشون میکنم همه ی کسانی که با روح و روان من بازی میکنند. ولی شما حتما حتما با یه دختر ریز نقش ازدواج کن. کسی که در حد خودت باشه .
بازم شما یه تلاشی هم میکنی همسر من که تلاشی برای چاق شدن نمیکنه.
سلام بنظرم قد 168 که خیلی خوبه عالیه من خودم 164 هستم وقبل ازدواج 48 کیلو بودم وتقریبا ده کیلو کمبود وزن داشتم ولی این مسایل باعث نشد که من ازدواج نکنم تازه دوتا زن داداش دارم قدشون 155 هستش وچاق هستن وداداشهای خودم 174 قدشون هست بنظرم حساس شدی روی این مسیله ....یک راه خوب پیشنهادی من اینکه باشگاه بدنسازی برو وهمیشه این رو باخودت بگو لاغر بودن بهتر ازچاق بودن هستش الان که لاغری مد هستش
اگر شرایط ازدواج را دارید برای ازدواج اقدام کنید.
تنها کار اینه که به این قضیه اصلا فکر نکنید.
بعد از ازدواج همه چیز خود به خود حل می شه.
نظر خانم 2pashimoon منو به فکر فرو برد یعنی حتی اگر خانمی هم بهم جواب مثبت بده امکان داره بعدش پشیمون بشه:33:
سلام من پسرم نه دختر . باشگاه هم رفتم حتی انواع و اقسام پودرهای بی ضرر و حتی مضر مصرف کردم ولی تغییری نکرده. من اگه جز دسته لاغر ها بودم هم مشکل نداشت ولی مشکل اینه که خیلی خیلی لاغرم
خب به خاطر همین لاغری بیش از حد شرایطش ندارم البته دو بارم هم خواستگاری رفتم که کلا جدی نگرفتن منو همون اول جواب رد دادن (دخترها هم ریز اندام بودن)
نمیشه به این قضیه فکر نکرد من الان حتی فکر کردن به ازدواج کلا حذف کردم ولی رفتار بقیه و نگاه هاشون چیکار کنم . یه بار دو بار صد بار تحمل کنم بالاخره یه جاهایی کم میارم
الان میخام فقط اعتماد به نفسم بالا بره
ببین داداش چرا باید بخاطر چیزی که دست خودت نبوده ناراحت باشی؟ نه واقعا چرا؟ دلیلی نداره هر کس به شکلی آفریده شده...
خب ببین اگر واقعا از ظاهرت راضی نیستی خیلی میتونی خودتو تغییر بدی...غیر ممکنه کسی چاق نشه سعی کن تعداد وعده های غذاتو ببری بالا مثلا به جای 3 وعده تو 6 وعده غذا بخور از این قرصای مولتی ویتامین بگیر بخور خیلی تاثیر داره!
حتما پیش یه متخصص تغذیه خوب بهت یه برنامه غذایی درست میده دارو میده اگر اشتها نداری بهت شربت اشتها میده و این چیزا! بازم شروع کن به باشگاه رفتن مداوم برو نه اینکه 1 ماه بری بگی وای چاق نشدم که بعد که از باشگاه میای بیا غذا های پروتئین دار بخور یعنی مستقیم از باشگاه بیا خونه سیب زمینی آب پز و تخم مرع آپ پز و حبوبات بخور مخصوصا نخود...بخدا اگر این کارارو مرتب و منظم انجام بدی و ولشون نکنی و چاق نشی من اسممو عوض میکنم...بعد خیلی چیزای دیگه هست که به ظاهرت کمک میکنه طرز لباس پوشیدن مدل مو! این کارارو بکنی خود به خود اعتماد به نفست میره بالا!
اما در مورد قضیه ازدواج ببینخ دیگه یه دختر باید خیلی کوته فکر باشه که فقط ظاهر رو بخواد! خیلی ملاک ها هست که تو ازدواج مهمن اول اخلاقه و طرز برخورد کردن این خیلی رو خانوما تاثیر میزاره اگه تو یه بار بری خواستگاری با اعتماد به نفس باشی و خیلی خوب صحبت کنی خیلی مفیده دوم اینه که تو کارت موفق باشی و وضع نسبتا خوبی داشته باشی! رو ظاهرت هم کار کنی دیگه همه شرایط رو داری چرا باید جواب منفی بدن؟ ابلهن مگه :دی
من گفتم که تمام اون کارها انجام دادم 1 ماه باشگاه نرفتم چند سال رفتم . بقیه چیزهایی هم گفتید جز ابتدایی ترین کارهایی بوده که کردم
در مورد ازدواج درسته شاید بعضی دختران ظاهر براشون مهم نباشه ولی خب بالاخره یه حداقل هایی باید باشد ولی صادقانه کسی از ظاهر من خوشش نمیاد . قیافه زیر متوسط قد تقریبا
کوتاه و بسیار لاغر و کاملا استخوانی .
من فقط میخام اعتماد به نفسم بالا بره به ازدواج فکر نمیکنم
شما به چهره تون چفدر اهمیت میدین؟
بعنوان مثال، آیا دندان های سالمی دارید؟
ریزش مو دارید؟
پوستتون جوش داره یا صافه؟
شما برای اینکه اعتماد به نفستون بره بالا ،انرژی که میذارید برای غصه خوردنِ قدووزنتون، بذارید به جذاب کردنِ چهره تون
البته نه اونجوری که ازون ور بوم بیفتین،
مثلا مدل مویی که بهتون میاد رو انتخاب کنید،از ماسکهای طبیعی برای صورتتون استفاده کنید
طرز نگاه و لبخندتونو چذاب کنید، که البته اگه اعتماد به نفستون بره بالا اونها هم خوب میشن
،
لباسهای اسپورت با مدل های خاصی هستند که لاغری رو نشون نمیدن
کفشهای پاشنه دار هم میتونید بپوشید
شما ورزش والیبال،یا بسکتبال و در کنارش ورزش های کششی انجام بدید،در طولِ چندسال قدتون اضافه میشه،ماهیچه های بدنتون ورزیده میشه
شما هرچقدر هم که ویتامین، یا مکمل هایی حاوی کلسیم،روی، منیزیم استفاده کنید، اگه بدنتون کمبود نداشته باشه، اونو دفع میکنه و مواد معدنی هم رسوب میکنه
پس اینکارو نکنید
یک سری مکمل های ورزشی هستند که بدن رو ورزیده تر میکنن، البته نه کراتین، چون اون فقط ماهیچه هارو پف میکنه
یک مسئله دیگر هم که هست، اینه که شما رابطه جنسی ندارید، بعد از ازدواج بخاطر اینکه هورمونهای جنسیتون روند تعادلی دارند،در تعامل با سایر هورمونهای بدنتون خودبخود وزنتون اضافه میشه
سلام:72:
ببینید اقا محمدرضا این شما هستید که نگاه های دیگران رو قضاوت می کنید و رنجیده میشید.یکی از نزدیکای من که پسر هم هست و لاغره رفته بود یه باشگاه بدن سازی و دیده بود
بیشترا هیکلی هستن و وزنه های بالا می زنن اومده بود با خنده برامون تعریف می کرد که حالا همه هی منو نگاه می کردن و بهم دستور غذایی می دادن ! اینارو با طنز و شوخی تعریف
می کرد ما هم کلی از داستانش خندیدیم...نه به دل گرفت و نه رنجید و نه احساس حقارت کرد و نه باشگاه رفتن رو ترک کرد...
خلاصه اینکه نگاه شما مهمه .اونه که باید اصلاح بشه...اما چطوری؟
با این حجم عظیم تبلیغات زیبایی(علیه ساخته های خداوند و ارج نهادن به اون) خب طبیعیه آدم به خودش نهیب بزنه!نکنه راسته؟ نکنه من باید بهتر می بودم؟!
نکنه واقعا من که موی سرم ریخته باید افسرده بشم و سر به کوه و بیابون بزارم تا سازندگان شامپو ضد ریزش مو منو نجات بدن و افسردگی من درمان بشه؟(مثل تبلیغ شامپو توی شبکه سراسری خودمون)...
در نتیجه این تبلیغات انسان امروز در مسیر کاذبی قرار می گیره که غیر از مسیر تعالی اونه.و هرچه که میره مسیر انتها نداره و هرچه که می دوه رضایت هم ازش دور میشه .
موارد تاثیر گذار ای رو که به دهن من می رسه رو اینجا میارم:
-دوستان:
دوستای شما چگونه هستن و چه چیزهایی براشون مهمه؟ چه درس هایی ازشون گرفتید تاحالا؟آیا معاشرت با اونا براتون فایده داره؟
به این سوالا پاسخ بدید.
-سریال ها و فیلم ها و تبلیغات:
بیشتر چه نوع فیلم ها و سریال هایی می بینید؟ محتوای فیلم ها چقدر براتون مهمه؟نتیجه های مثبت و منفی دیدن اونها رو برای خودتون لیست کنید.
در محیط های مختلف بیشتر با چه نوع تبلیغاتی مواجه هستید؟
-خانواده
در خانواده شما چه چیزهایی ارزش محسوب میشه؟ آیا به جایگاهی که می خواهید در خانواده دست یافتید؟ محیط صمیمی و دوستانه هست؟
-محیط کار
آیا از شغل خودتون راضی هستین؟ با چه جور افرادی در محیط کار بیشتر ارتباط دارید؟
-خودتون
معیارهای خوشبختی از نگاه شما چیه؟ آیا از سایر جنبه های خودتون راضی هستید؟ آیا احساس مفید بودن می کنید؟
چقدر خودت برای خودت احترام و ارزش قائل هستی و خودت رو دوست داری؟
آیا فرصت علایق وشادی هاتو به بهانه ی شایسته نبودن نادیده گرفتی یا به تعویق انداختی؟
موفق باشی